رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی که شنبه شب برای دیدار با رئیس سازمان انرژی اتمی و گفتوگو درباره آخرین تحولات در فعالیتهای هستهای ایران در چارچوب کاهش تعهدات برجامی وارد تهران شد، صبح امروز با علیاکبر صالحی دیدار کرد.
نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت که خارج شدن از اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی در چارچوب برجام انجام می شود، البته طرف های برجام تا ۵ اسفند فرصت دارند تا تحریم ها را لغو کرده و به تعهداتشان عمل کنند.
نماینده و سفیر دائمی کشورمان در سازمان های بین المللی در وین اقداماتی که طبق مصوبه مجلس شورای اسلامی در اجرای پروتکل الحاقی از پنچم اسفند ماه متوقف خواهند شد را تشریح کرد.
جزئیات حمله راکتی به نیروهای آمریکایی در اربیل عراق، رایزنی وزرای خارجه آلمان و فرانسه درخصوص حفظ برجام، حمله راکتی مقاومت عراق به یک پایگاه نظامی ترکیه، نامه ایرانه به آژانس برای توقف اجرای اقدامات داوطلبانه و توقیف یک کشتی حامل سوخت یمنی از سوی عربستان، از جمله مهمترین خبرها و رویدادهای مرتبط با خاورمیانه در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند.
آژانس بینالمللی انرژی اتمی به اعضای شورای حکام گزارش داد که جمهوری اسلامی ایران در تاریخ ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ با وارد کردن تجهیزات جدید به تاسیسات هستهای اصفهان، کار تولید اورانیوم فلزی را آغاز کرده است.
روزنامه وال استریت ژورنال به نقل از منابع آگاه مدعی شد که آژانس بین المللی انرژی اتمی در جدیدترین تحقیقات خود شواهدی دال بر وجود فعالیت های هسته ای اعلام نشده از سوی ایران پیدا کرده است.
سخنگوی سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه قبل از سه ماه هزار ماشین سانتریفیوژ IR2m را نصب شده خواهیم داشت گفت: در حال حاضر ۱۷ کیلوگرم ذخایر اورانیوم غنی شده ۲۰ درصد است.
سومین آزمایش انتقال اطلاعات به روش کوانتومی بین برج میلاد و سازمان انرژی اتمی امشب (دوشنبه) با حضور رئیس سازمان انرژی اتمی، وزیر دفاع، وزیر ارتباطات و معاون علمی و فناوری رئیسجمهور انجام شد.
صالحی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری درسخنرانی تلویزیونی ۱۹دی ماه گفت: همانطور که رهبر انقلاب فرمودند:«ما هیچ اصراری نداریم، هیچ عجلهای نداریم که آمریکا به برجام برگردد؛ مطالبهی منطقی و عقلانی ما رفع تحریم ها است».ما برای رفع تحریم ها هیچ شرط و شروط دیگری را نمیپذیریم.
غنیسازی ۲۰ درصد یک حق قانونی و یک نیاز و ضرورت ملی است که در دستور کار قرار گرفته است و ممکن است که نیازهای تکنولوژیکی کشور این ضرورت را ایجاد کند که ما در سطوح بالاتری دست به غنیسازی بزنیم. بنابراین نیازهای تکنولوژیکی و ضرورتی که ما در سطح ملی به آن نیاز خواهیم داشت، تعیین کننده سطح غنیسازی است.