تغذیه و سلامتی

صفحه تغذیه و سلامت با رویکردی تخصصی به ارائه مطالبی در زمینه های سلامت،بهداشت و تغیه سالم می پردازد.

بر اساس یک مطالعه هندی هل فواید زیادی برای سلامتی بدن و جلوگیری از ابتلا به برخی بیماری ها دارد.
پاسخ محققان به این سوال یک "بله" قطعی نیست. به نظر می رسد که مصرف مکمل ‌های ویتامینی به‌ ویژه مولتی ویتامین ‌ها، آنقدرها هم که فکر می‌ کنیم سودمند نیست.
ما روزانه با انواع میکروب‌ها و ویروس‌ها مواجه می‌شویم که با ضعیف بودن سیستم ایمنی بدن ممکن است دچار بیماری‌های مختلفی شویم. با تقویت سیستم ایمنی می‌توانیم بدن را در مقابل میکروب‌ها محافظت کرده و سیستم دفاعی با شناسایی ویروس‌ها و باکتری‌ها می‌تواند اقدامات پیشگیرانه را در مقابل آنها انجام دهد. در این میان برخی مواد غذایی نیز نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن دارند که با شناخت مزایای آن می‌توانیم آنها را در سبد غذایی خود قرار دهیم. ما نیز در این مقاله به این سوال پاسخ می‌دهیم که چه غذاهایی باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود؟
کلروفیل یک پیگمان سبز است که در بخش‌های سبز گیاهان، جلبک‌ها و برخی باکتری‌ها یافت می‌شود. این پیگمان نقش کلیدی در فرایند فتوسنتز دارد، که یک فرآیند ضروری برای تولید انرژی در گیاهان است. همچنین، کلروفیل مسئول ازدیاد رنگ سبز برگ‌ها و جلبک‌ها است.
بسیاری از افراد با نام کولین آشنایی ندارند و آن را به‌عنوان یک ماده مغذی نمی‌شناسند. در حالی که مواد غذایی دارای کولین خواص بسیاری دارند که مهم‌ترین آنها تقویت حافظه است.
احتمالا وقتی راجع به ایمپلنت های دندانی چیزی می شنوید وحشت می کنید یا ناراحت می شوید در صورتی که ایمپلنت دندان جهت بازسازی و‌ درمان دندان هایی که به هر دلیلی مانند نقص، شکستگی و … استفاده می شوند و اصلا وحشت و‌ ترس ندارند بلکه برای افرادی که تحت هر شرایطی دندانی را از دست داده اند می توانند بسیار خبر خوشحال کننده ای باشند. این ایمپلنت ها را زمانی مورد استفاده قرار می دهند که به هیچ روشی نتوان ریشه و تاج دندان ها را مورد معالجه قرار داد. ادامه این مطلب درباره کاشت ایمپلنت دندان آسیاب است که می توانید از اطلاعات آن بهره مند شوید.
رژیم غذایی پیور که در نشریه قلب اروپا منتشر شده است، شش سنگ بنا دارد. این ۶ گروه غذایی شگفت‌انگیز برای سلامت قلب و مغز عبارتند از : میوه ها: دو تا سه وعده در روز، سبزیجات: دو تا سه وعده در روز، حبوبات (نخود، لوبیا و عدس): سه تا چهار وعده در هفته، آجیل: هفت وعده در هفته، ماهی: دو تا سه وعده در هفته، لبنیات: دو وعده در روز
احتمالا تاکنون این شرایط را تجربه کرده اید که پس از خوردن یک وعده غذای سنگین، احساس گرسنگی کرده و هوس شیرینی جات می کنید. ممکن است این حس به این دلیل باشد که شما در حال خوردن افراطی غذاهای پر قند هستید که به راحتی گلوکز را در بدن آزاد می کنند.
افزایش وزن و چاقی صورت نیز مانند کاهش وزن به مرور زمان اتفاق می‌افتد و نباید یک‌شبه انتظار معجره داشته باشید.
سبزیجاتی نیز هستند که به طور ویژه در کاهش وزن، نقش چشمگیری دارند. کالری کم، فیبر و آب زیاد موجود در این سبزیجات به قدری در ایجاد حس سیری مؤثرند که می‌توان آن‌ها را جایگزین میان‌وعده‌های پرکالری کرد. علاوه بر این، فیبر موجود در سبزیجات می‌تواند با بهبود هضم، تقویت روده و تنظیم قند خون به کاهش وزن کمک کند.
سازمان آگهی های پرسون