یافتههای یک مطالعه جدید نشان میدهد هر دو شماره فشار خون؛ یعنی ماکزیمم و مینیمم میتواند حمله یا سکته قلبی را پیشبینی کند و برای جلوگیری از این دو ضایعه قلبی توجه و کنترل هر دو این شمارهها لازم است.
کلم بروکسل یکی از سبزیجات مغذی و مفید است که بهدلیل خواص زیادی که دارد، جایگاه ویژهای در رژیمهای غذایی سالم به دست آورده است. این سبزی که ظاهری شبیه به کلمهای کوچک دارد، میتواند منبعی عالی از ویتامینها، مواد معدنی و آنتیاکسیدانها باشد.
یکی از نگرانی خانوادهها خشونت کودکان آنان است که میتواند با راهکارهای که روانشناسان دادند خشونت کودکان حل شود. بهترین راهکار روانشناسان همدلی با کودک است.
نوشیدن آب کافی همواره مورد توصیه پزشکان بوده و این موضوع بویژه در روزهای گرم سال اهمیت بیشتری می یابد تا جایی که کمبود آب بدن نه تنها سبب گرمازدگی می شود، بلکه می تواند سلامتی فرد را به خطر بیندازد.
پیری زودرس کابوس بسیاری از زنان امروزی است. اما آیا این کابوس ریشه در ژنتیک ما دارد یا می توان با عادت های صحیح آن را به تعویق انداخت؟ در این مقاله به بررسی این موضوع می پردازیم و به شما راهکارهایی برای مقابله با پیری زودرس ارائه می دهیم.
نودل که به تازگی در دل و سفره ایرانیها جا باز کرده، غذایی خوشمزه و متفاوت است؛ جدید و متفاوت بودن آن باعث شده بسیاری از مردم به دنبال تأثیر آن بر سلامت بدن باشند.
این روزها شاهد گرمتر شدن دمای هوا و همچنین ماندگاری هوای گرم در استان فارس هستیم. به همین منظور معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز مطلبی با عنوان نحوه مواجهه با گرمازدگی را منتشر کرده است.
8 راه جلوگیری از سرطان پستان که یکی از شایع ترین سرطان ها می باشد را در این مطلب برای شما بیان کرده ایم که برای پیشگیری از این سرطان ممکن است بنوانند به شما کمک کنند.
که اگرچه سرفه کردن میتواند به عنوان یک اقدام پیشگیرانه باعث آهستهتر شدن روند حمله قلبی شود اما تا به امروز،هیچ شواهد و مدارک قطعی وجود ندارد که نشان دهد سرفه می تواند باعث توقف حمله قلبی شود.
مدیر مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی با اشاره به این که دانه های گل گندم خاصیت مسهلی دارد و برای سلامت کبد و درمان یرقان مفید است، افزود: دم نوش گل گندم برای افرادی که تصمیم به ترک سیگار دارند بسیار اثر بخش است.
سیبزمینی گیاهی سودمند است که سرخکردنی آن بین مردم محبوبیت بسیاری دارد. اما این روش پخت سیبزمینی که در بسیاری از بزنگاههای تاریخ نجاتبخش بشر بوده است، آن را از یک خوراکی پرخاصیت به مادهای زیانبخش تبدیل میکند.