طرز تهیه انواع نوشیدنی گرم در سراسر جهان

با فرا رسیدن روزهای سرد سال، بسیاری از افراد به سراغ سرو نوشیدنی‌های گرم می‌روند. در این مقاله با انواع نوشیدنی گرم در سراسر جهان و طرز تهیه آن‌ها آشنا شوید.
تصویر طرز تهیه انواع نوشیدنی گرم در سراسر جهان

به گزارش سایت خبری پرسون، سرو کردن انواع نوشیدنی گرم در بیشتر مواقع، به‌خصوص در زمان‌های خستگی و روزهای سرد سال، برای افراد آرامش روحی به ارمغان می‌آورد و خستگی آن‌ها را رفع می‌کند. چای و قهوه، پرطرفدارترین و شناخته‌شده‌ترین نوشیدنی‌های داغ در جهان هستند و سرو آن‌ها در خانه، در مهمانی‌ها و محل کار بسیار رایج است؛ اما آیا شما با انواع دیگر نوشیدنی‌های گرم آشنا هستید؟ نوشیدنی‌های داغ متنوع و لذیذ بسیاری در کشورهای مختلف سرو می‌شوند که در این مقاله قصد داریم آن‌ها را به شما معرفی کنیم.

قهوه عربی؛ نوشیدنی اصیل اهوازی

1

قهوه عربی، یک نوشیدنی مشهور و پرطرفدار در کشورهای حاشیه خلیج فارس و شهرهای جنوبی کشورمان ایران چون بوشهر، اهواز و بندرعباس است. مصرف این قهوه در کشورهای عربی، بسیار رایج است و به همین علت، آن را قهوه عربی می‌نامند. برای تهیه این نوشیدنی خاص و لذیذ باید در ابتدا دانه‌های قهوه را آسیاب ریز کرد. طرز تهیه این قهوه بسیار آسان است و شباهت زیادی به قهوه ترک دارد.

معمولا ادویه‌هایی مانند هل، دارچین، زنجبیل، میخک و زعفران برای طعم دادن به قهوه عربی استفاده می‌شوند. این قهوه خاص با روش آماده‌سازی منحصربه‌فرد و سرو سنتی در دله یا همان قهوه‌جوش عربی به عمل می‌آید. زمان دم کشیدن طولانی قهوه عربی سبب می‌شود تا این نسخه از قهوه، جزو سنگین‌ترین انواع قهوه باشد. سنت‌های سرو این قهوه مشهور، درست مانند تماشای یک جاذبه گردشگری در شهرهای جنوبی کشور است که به‌هیچ‌وجه نباید آن را در سفر به این مناطق از دست بدهید.

قهوه یزدی؛ نوشیدنی ثبت ملی ایران

2

قهوه یزدی یا ایرانی، شبیه به قهوه ترک و عربی است؛ اما در طی سال‌ها با افزودن برخی طعم‌دهنده‌های سنتی، مطابق ذائقه یزدی‌ها شده و جایگاه ویژه‌ای را در فرهنگ، آداب و رسوم یزدی به خود اختصاص داده است. این نوشیدنی گرم، معمولا در مراسم مذهبی، به‌خصوص در ماه محرم و عزاداری‌ها، همراه با کیک یزدی سرو می‌شود و به همین دلیل، بسیاری از افراد، آن را با نام قهوه عزاداری می‌شناسند.

قدمت قهوه یزدی به دوره قاجار برمی‌گردد و در فهرست آثار ناملموس ایران به ثبت رسیده‌ است. این قهوه با پودر قهوه تفت داده شده، آب و طعم‌دهنده‌های طبیعی مانند نبات، گلاب و هل درست می‌شود و طعمی متفاوت و جذاب دارد. دم‌آوری قهوه یزدی به حدود ۶ ساعت زمان نیاز دارد و برای تهیه آن در خانه، باید کمی صبور باشید.

کیشر؛ قهوه زنجبیلی یمنی

3

«کیشِر» (Qishr) یا «قِشِر»، یک نوشیدنی گرم سنتی یمنی است که با پوسته قهوه ادویه‌دار، زنجبیل، شکر و گاهی دارچین و هل درست می‌شود. در کشور یمن معمولا این نوشیدنی به‌جای قهوه رایج نوشیده می‌شود. کیشر بافت سبک‌تر و کافئین کمتری نسبت به قهوه دارد و بیشتر به چای شبیه است.

درست کردن کیشر، بسیار ساده است؛ اما برای آماده‌سازی این قهوه مخصوص قرار نیست از دستگاه‌های اتوماتیک قهوه‌ساز کمک بگیرید و در واقع باید کیشر را مانند یک چای گیاهی یا دمنوش درست کنید. این نوشیدنی با طعمی شیرین و سبک، مزه زنجبیل و عطر و بوی دارچین و هل، بیشتر از قهوه به چای شباهت دارد. پس چه طرفدار چای باشید و چه طرفدار قهوه، از کیشر خوشتان خواهد آمد.

بان دراگ؛ نوشیدنی سنتی و خوشمزه اندونزیایی

4

«بان دراگ» (bandrek)، یک نوشیدنی بسیار خوشمزه و محبوب، داغ، شیرین و پرادویه است که خاستگاه آن به اقوام «سوندانی» در غرب ایالت جاوا در کشور اندونزی برمی‌گردد؛ مردمی که به‌علت زندگی در ارتفاعات سرد به این نوشیدنی داغ برای گرم کردن خودشان در طول شب نیاز دارند. نوشیدنی داغ بان دراگ از ترکیب اسانس زنجبیل، شیره نخل و دارچین درست می‌شود.

از دیگر مواد تشکیل‌دهنده این نوشیدنی می‌توان به بادیان ختایی، میخک، تخم گشنیز، هل، علف لیمو، فلفل چیلی، برگ «پاندان» و فلفل سیاه اشاره کرد. بسته به ذائقه افراد به بان دراگ، شیر (شیر تغلیظ شده شیرین یا شیر نارگیل) و تکه‌های نارگیل یا میوه دوریان نیز اضافه می‌کنند. مصرف نوشیدنی بان دراگ، گلودرد و سرماخوردگی را درمان می‌کند و همچنین منجر به تقویت اشتها و رفع خستگی‌های روزمره می‌شود. بان دراگ شباهت زیادی به چای ماسالا دارد؛ اما در تهیه آن از چای استفاده نمی‌شود.

قهوه سفید ایپوه؛ نوشیدنی خاص و معطر مالزی

5

شهر قدیمی ایپوه، یکی از سه شهر برتر قهوه در آسیا است که قهوه سفید آن بسیار معروف است. برای تهیه این نوع قهوه، دانه‌های قهوه قبل از دم کردن در شیر، در کره تفت داده می‌شوند. تکنیک بو دادن این قهوه با طعمی شیرین و رنگ بژ مربوط به مهاجران چینی در مالزی است. قهوه سفید ایپوه معمولا با شیر تغلیظ شده درست می‌شود و باید کمی کف روی آن ایجاد شود.

توجه داشته باشید که قهوه سفید، یک اصطلاح کلی است که به انواع قهوه با شیر و خامه اطلاق می‌شود؛ در حالی که قهوه سفید ایپوه، نوعی خاص از قهوه است. این نوع قهوه برخلاف قهوه سیاه که با کره و شکر بو داده می‌شود، تنها با کره بو داده می‌شود و به همین علت، رنگ آن روشن‌تر است. برای تهیه این نوع قهوه با طعمی ملایم، شیرین، دلچسب و کاراملی به پودر قهوه سفید، خامه، شیر تغلیظ شده و آب نیاز دارید.

چای ماچا؛ چای سبز متفاوت چینی

6

چای ماچا، یکی از پرطرفدارترین چای‌های چینی و آسیایی است که در تهیه آن برخلاف دیگر چای‌های معمول، از تمام برگ چای و در نتیجه از تمام مواد مغذی در چای استفاده می‌شود. ماچا، یک نوع چای سبز با سبک برداشت، فرآوری و آماده‌سازی متفاوت و خاص است که از صدها سال قبل در کشورهای آسیایی برای درمان برخی از بیماری‌ها، بهبود عملکرد مغز، کاهش استرس، محافظت از قلب و کبد، پایین نگه‌داشتن قند خون و به‌عنوان یک نوشیدنی نیروبخش مصرف می‌شود.

برای تهیه چای ماچا به همزن بامبو، پودر ماچا، آب سرد، آب داغ، شیر، شیر نارگیل یا هر نوشیدنی پایه دیگری نیاز دارید. چای ماچا را می‌توان به‌صورت سرد یا گرم سرو کرد. چای ماچا نیازی به دم کردن ندارد و تفاله‌ای از آن باقی نمی‌ماند. جالب است بدانید که سنت تهیه و نوشیدن چای ماچا به دوران باستان و سلسله تانگ در چین بازمی‌گردد و گفته می‌شود که راهبه‌های بودایی چینی «ذن» (Zen)، اولین بار این چای را بین قرن هشتم تا دهم ابداع کرده‌اند.

از پودر ماچا برای تهیه بستنی‌های خنک و متنوع تابستانی و اسموتی، نوشیدنی‌های گرم زمستانی مانند چای ماچا و لاته ماچا، انواع کیک، ترافل‌ها، بستنی و دسر و صبحانه‌های مقوی، غذاهای دریایی و برنج و ماسک‌های زیبایی استفاده می‌شود.

چای کره‌ای؛ نوشیدنی باستانی تبت

7

در مناطق کوهستانی تبت، نپال و بوتان، محلی‌ها از نوشیدن یک نوشیدنی ویژه به نام «پو چا» (Po cha) یا چای کَره‌ای لذت می‌برند که با برگ‌های چای، کره گاو یا گاومیش، آب و نمک درست می‌شود. از فواید مهم چای کره‌ای می‌توان به گرم شدن بدن، رفع گرسنگی، کمک به هضم غذا، بهبود سیستم قلبی عروقی، پاک کردن بدن از اسیدلاکتیک انباشته، بازگرداندن قدرت و توان داخلی و قوی کردن بنیه اشاره کرد.

درست کردن چای کره‌ای بسیار آسان است و با طعم و مزه‌ای نمکی و خامه‌ای، تمام وجودتان را در این روزهای سرد، گرم می‌کند و تجربه‌ای منحصربه‌فرد را به شما ارائه می‌کند. شاید تاکنون به افزودن یک نوع چربی، مانند کره، به نوشیدنی گرم محبوبتان فکر هم نکرده باشید! تهیه این نوشیدنی را در منزل امتحان کنید؛ شاید این تنها راهی باشد که بتوان روزهای سرد زمستان را در مناطق مرتفع هیمالیا سپری کرد!

چای سفید؛ نوشیدنی مقوی چینی

8

چای سفید، یک نوع چای است که از جوانه‌ها و گلبرگ‌های تازه گیاه چای به دست می‌آید. برگ‌های این چای قبل از اینکه به‌طور کامل باز شوند، در زمانی که جوانه‌ها هنوز توسط رگه‌های سفید پوشیده شده‌اند، برداشت می‌شود و به همین دلیل آن را به نام «چای سفید» نام‌گذاری کرده‌اند.کاهش خطر ابتلا به سرطان، رفع اختلالات قلب و عروق، کاهش وزن، رفع سردرد، بهبود سلامت دهان و حفظ سلامت پوست از جمله خواص این چای خوشمزه هستند.

ممکن است در ابتدای مزه کردن چای سفید، متوجه طعم آن نشوید؛ اما کافی است پس از خوردن جرعه اول کمی صبر کنید تا در انتهای زبانتان، طعم ملایم شیرینی را حس کنید. این چای خاص و منحصربه‌فرد، درست مانند برگ‌های نقره‌ای خود، طعمی ملایم و اثری آرامش‌بخش دارد. چای سفید به آسانی در خانه تهیه می‌شود و شما می‌توانید آن را به‌صورت گرم یا حتی سرد سرو کنید.

بایجیگور؛ نوشیدنی پرادویه اندونزی

9

در طرز تهیه سنتی نوشیدنی بایجیگور از برگ‌های معطر «پاندان» استفاده می‌شود که امروزه پودر وانیل جایگزین آن شده است. نوشیدنی بایجیگور همچنین می‌تواند شامل «کوپی توبروک» (kopi tubruk) یا قهوه کاملا آسیاب شده باشد. این نوشیدنی به‌صورت داغ برای صبحانه یا به‌عنوان افطار سرو می‌شود و در تمام دهکده‌های و مناطق مسکونی در غرب جاوه توسط گاری‌های دستی و غرفه‌های خیابانی به فروش می‌رسد.

مواد اولیه و طرز تهیه بایجیگور بسیار آسان است؛ پس اگر هوا سرد است یا باران می‌آید، به سراغ تهیه نوشیدنی ویژه بایجیگور بروید و آن را برای اعضای خانواده خود درست کنید؛ عطر و بوی متمایز این نوشیدنی و طعم پرادویه آن، کنجکاوی افراد را برمی‌انگیزد. این نوشیدنی جدید و خوشمزه در کمتر از ۱۵ دقیقه آماده می‌شود.

چای ماسالا؛ نوشیدنی مقوی هندی

10

چای ماسالا یا «چای ادویه‌جات مخلوط»، یک نوع چای است که آماده‌سازی آن با جوشاندن چای سیاه در شیر و آب به‌همراه ترکیبی از سبزیجات معطر و ادویه‌جات آغاز می‌شود. این چای که خاستگاه اصلی آن به کشور هند و قدمت آن به پنج تا ۹ هزار سال قبل برمی‌گردد و در برخی نقاط دنیا با نام «چای هندی» نیز شناخته می‌شود و در منوی بیشتر کافه‌ها و چایخانه‌ها دیده می‌شود. چای ماسالا هم به‌صورت گرم و هم به‌صورت سرد سرو می‌شود.

آتوله، یک نوشیدنی گرم سنتی بر پایه ذرت یا خمیر نشاسته‌ای ذرت (masa) است که خاستگاه آن به مکزیک و منطقه آمریکای میانه و به دوره آزتک‌ها و مایاها برمی‌گردد

چای ماسالا با ترکیبی از دانه‌های هل سبز، چوب دارچین، میخک آسیاب شده، زنجبیل آسیاب شده و دانه‌های فلفل سیاه به‌همراه برگ‌های چای سیاه آماده می‌شود و امروزه پودر فوری آن نیز در دسترسی قرار دارد. این چای با خواص فراوان، برای سلامت قلب، هضم غذا و کنترل قند خون مفید است. به شما توصیه می‌کنیم که حتما این نوشیدنی را در برنامه غذایی خود قرار دهید.

شیر زردچوبه؛ نوشیدنی آرام‌بخش هندی

11

شیر زردچوبه، شیر طلایی یا «هالدی دود» (Haldi doodh)، یک نوشیدنی اصیل و قدیمی هندی است که در طول ماه‌های سرد سال نوشیده می‌شود. نسخه ساده این نوشیدنی به‌سادگی با ترکیب شیر گرم و زردچوبه درست می‌شود؛ اما می‌توان ادویه‌جات مختلف دیگری همچون هل، فلفل سیاه، میخک و زنجبیل را به‌علاوه مواد اولیه دیگری چون عسل و روغن نارگیل به شیر زردچوبه افزود تا نوشیدنی مقوی‌تری را به دست آورد.

شیر زردچوبه با خواص ضد ویروسی و ضد باکتری، فواید بی‌شماری برای سلامت بدن دارد که از میان آن‌ها می‌توان به سم‌زدایی کبد، تقویت سیستم ایمنی بدن، درمان سرماخوردگی، بهبود هضم، کاهش وزن و عضله‌سازی اشاره کرد. با تهیه این نوشیدنی مفید هندی که به‌سادگی و به سرعت در منزل آماده می‌شود، یک نوشیدنی فوق‌العاده برای مقابله با سرماخوردگی آماده کنید.

تی تاریک؛‌ نوشیدنی ملی مالزی

12

«تی تاریک» (Teh tarik) یا «ته تاریک»، یک نوشیدنی منحصربه‌فرد مالزیایی متشکل از چای و شیر است که عموما در رستوران‌ها، غرفه‌های غذای خیابانی و کافی‌شاپ‌های سنتی کشورهای جنوب شرقی آسیا مانند مالزی، اندونزی و سنگاپور سرو می‌شود. نام این نوشیدنی از فرایند کشیده شدن چای در حین ریختن آن در لیوان و تکنیک مخصوص آماده‌سازی نوشیدنی گرفته شده است.

«تی تاریک» را می‌توان برای صبحانه یا عصرانه در کنار انواع نان یا شیرینی سرو کرد. طرز تهیه این نوشیدنی مخصوص مالزیایی بسیار ساده است و شما می‌توانید آماده‌سازی آن را تبدیل به تفریحی برای گرد هم جمع کردن اعضای خانواده، به‌خصوص بچه‌ها کنید. با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه سنتی و مدرن «تی تاریک»، تاریخچه و انواع آن آشنا کنیم تا با آماده‌سازی آن در منزل، گشت و گذاری در بازارهای شلوغ و پرهمهمه مالزی و کشورهای جنوب شرق آسیا برای خود ترتیب دهید.

ازبیتن؛ نوشیدنی لذیذ روسی

13

«ازبیتن» (Sbiten)، یک نوشیدنی مشهور و سنتی روسی بر پایه عسل است که در ماه‌های سرد زمستانی مصرف می‌شود. طرز تهیه این نوشیدنی و آماده‌سازی آن، بسیار ساده و سریع است. ازبیتن با طرز تهیه‌های مختلفی درست می‌شود و طعمی تند یا شیرین و شبیه به چای میوه‌ای دارد. مواد تشکیل‌دهنده ازبیتن، عسل، آب، ادویه‌جات (میخک، دارچین، زنجبیل، جوز هندی، نعنا، فلفل قرمز، دانه هل) و مربا هستند و برای داشتن یک نوشیدنی ازبیتن بی‌نقص باید از عسل باکیفیت استفاده کرد. ازبیتن معمولا به‌صورت گرم سرو می‌شود؛ اما می‌توان آن را به‌صورت سرد نیز نوشید.

ثعلب؛ نوشیدنی زمستانی و لذیذ ترکی

14

نوشیدنی ثعلب، یکی از خوشمزه‌ترین و شگفت‌انگیزترین نوشیدنی‌های جهان است که با آرد ثعلب، شیر داغ، شکر و دارچین تهیه می‌شود. طعم این نوشیدنی با بافتی غلیظ و خامه‌ای، آن‌قدر منحصربه‌فرد است که نمی‌توان آن را توصیف کرد. نوشیدنی گرم ثعلب یا ثعلب و شیر، مطابق سلیقه بزرگسالان و بچه‌ها است و علاوه بر طعم لذیذ، دارای خواص مفید بسیاری نیز است.

گیاه ثعلب که تاریخچه استفاده از آن به بیش از سه هزار سال قبل بازمی‌گردد، از خانواده ارکیده‌ها است. درمان مشکلات گوارشی، جوان‌سازی پوست صورت، درمان دردهای عصبی، تقویت سیستم ایمنی بدن و درمان کم خونی از جمله فواید مصرف این ماده غذایی است. نوشیدنی ثعلب، یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌های داغ در کشور ترکیه و کشورهای خاورمیانه است که طرز تهیه‌ای بسیار ساده دارد و در کمتر از ۲۰ دقیقه آماده می‌شود.

قهوه عسلی؛ نوشیدنی اصیل اسپانیایی

15

«کافه کُن میِل» (Café con miel)، یکی از انواع قهوه است که خاستگاه آن به کشور اسپانیا برمی‌گردد. سال‌ها قبل از محبوب شدن قهوه‌های طعم‌دار، اسپانیایی‌ها، یک نوع قهوه خوشمزه را بعد از شام می‌نوشیدند که مملو از ادویه‌های متفاوت بود و با عسل شیرین می‌شد. اسپانیایی‌ها «کافه کن میل» را در صبحگاه می‌نوشند تا از خواص مفید آن برای هضم و سیستم گوارش بهره‌مند شوند و باور دارند که با نوشیدن قهوه عسلی، یک روز سالم را آغاز کرده‌اند.

این نوشیدنی با عسل، یک شات اسپرسو و شیر گرم درست می‌شود. مواد تشکیل‌دهنده این نوشیدنی به‌صورت لایه‌لایه در لیوان یا ماگ ریخته می‌شوند و در نهایت برای تزیین روی لایه کف شیر، پودر دارچین پاشیده می‌شود. عسل در واقع، نقش شیرین‌کننده این قهوه را بازی می‌کند که به‌صورت گرم سرو می‌شود.

چای نعنای مغربی؛ چای خوش عطر و لذیذ مراکشی

16

چای نعنای مغربی، که با نام چای نعنای مراکشی نیز شناخته می‌شود، در واقع یک نوع چای سبز است که با برگ‌های گیاه نعنای دشتی و شکر درست می‌شود. این نوع چای لذیذ در روزهای قدیم در منطقه بزرگ‌تر مغرب، شامل کشورهای شمال غربی آفریقا، یعنی مراکش، تونس، لیبی، الجزایر و جمهوری اسلامی موریتانی خورده می‌شد و در حال حاضر در سراسر شمال آفریقا، بخشی از «ساحل» صحرا (میان صحرای بزرگ آفریقا و ساوانای سودان)، فرانسه و دنیای عرب از محبوبیت فراوان برخوردار است.

چای مراکشی را می‌توان همراه با غذا، آجیل، میوه خشک و انواع شیرینی یا تنها سرو کرد. چای نعنا، مرکز زندگی اجتماعی در مغرب به شمار می‌آید و نحوه سرو آن، تشریفات خاصی دارد. به‌طور مثال این چای لذیذ حداقل سه بار برای مهمان سرو می‌شود و مدت زمانی که برای صاف کردن صرف می‌شود، به هر لیوان چای، یک طعم متفاوت اعطا می‌کند.

چای نعنای مغربی به کاهش وزن، جلوگیری از آلرژی فصلی، درمان آسم، جلوگیری از افسردگی، جلوگیری از سرطان، گرفتگی‌های ماهیچه‌ای، مبارزه با آثار سرماخوردگی، کاهش نفخ و گاز معده و تسکین درد مجاری گوارشی کمک می‌کند.

آتوله؛ نوشیدنی سنتی مکزیکی

آتوله، یک نوشیدنی گرم سنتی بر پایه ذرت یا خمیر نشاسته‌ای ذرت (masa) است که خاستگاه آن به مکزیک و منطقه آمریکای میانه و به دوره آزتک‌ها و مایاها برمی‌گردد. این نوشیدنی را معمولا با «تاماله»، یک غذای سنتی آمریکای جنوبی یا به‌عنوان صبحانه یا یک میان‌وعده پس از شام می‌خورند. غلظت و بافت آتوله کاملا به نوع نشاسته‌ای که در تهیه آن استفاده می‌شود، بستگی دارد.

آتوله به‌صورت ایدئال باید بافتی غلیظ مانند حلیم، خامه‌ای و بدون گلوله داشته باشد. در حال حاضر این نوشیدنی را می‌توان با شیر، آب یا ترکیب هر دو به‌علاوه شیره درست شده از نیشکر، شکر قهوه‌ای، شکر سفید یا عسل و همچنین میوه، شکلات، انواع آجیل، وانیل، دارچین، شکلات و دانه‌های مختلف درست کرد.

کاهش وزن، کاهش کلسترول و فشار خون، تثبیت سطح قند خون، تقویت سیستم ایمنی بدن، تقویت عضلات، تقویت استخوان‌ها و دندان‌ها و مراقبت از قلب و عروق از فواید مصرف نوشیدنی آتوله هستند که با طعم فوق‌العاده و طرز تهیه آسان خود، شما را شگفت‌زده خواهد کرد.

ماته؛ نوشیدنی سنتی آمریکای جنوبی

18

ماته، یکی از نوشیدنی‌های سنتی آمریکای جنوبی است که از خشک کردن و دم کردن برگ‌های آسیاب شده درخت ماته به‌دست می‌آید. چای ماته معمولا در لیوان‌های مخصوص ماته یا ظرفی شبیه به کدوتنبل کوچک، به‌صورت گرم یا سرد سرو شده و با نی نوشیده می‌شود. ماته، غنی از کافئین است و نوشیدنی ملی کشورهای آرژانتین، پاراگوئه و اوروگوئه به شمار می‌رود.

نوشیدن ماته به‌عنوان یک محرک، تقویت کننده هضم و گوارش، بخشی از رژیم کاهش وزن، تقویت کننده عصبی (رفع درد، خستگی و افسردگی) و درمانگر آلرژی و سینوزیت، به تمام افراد در هر رده سنی توصیه می‌شود. اگر می‌خواهید که انرژی قهوه، سلامتی چای و خوشحالی شکلات را در یک نوشیدنی تجربه کنید، می‌توانید دست‌به‌کار شوید! آماده کردن ماته سرد تنها چند ثانیه زمان می‌برد.

کافه ده اویا؛ قهوه متفاوت مکزیکی

19

«کافه ده اویا» که با نام قهوه مکزیکی یا قهوه مکزیکی ادویه‌دار نیز شناخته می‌شود، یک نوع نوشیدنی سنتی مکزیکی است که با جوشاندن دانه‌های قهوه درشت آسیاب شده در ترکیبی از آب و دارچین درست می‌شود و در انتها به آن شیذین‌کننده اضافه می‌شود. این قهوه مانند قهوه ترک و عربی روی حرارت مستقیم تهیه می‌شود و نام «کافه ده اویا» در زبان مکزیکی به‌معنای «قهوه درست شده در قوری» است؛ زیرا به‌صورت سنتی این قهوه را در ظرف‌های سفالی یا لعابی بزرگ درست می‌کنند.

قهوه سنتی مکزیکی با طعم شیرین و عطر پرادویه بی‌نظیر خود، نظر شما را به‌سمت خود جلب خواهد کرد. قهوه آسیاب شده دارک روست، شکر قهوه‌ای، دارچین و آب، یکی از جادویی‌ترین ترکیباتی هستند که در نهایت یک قهوه فوق‌العاده خوشمزه را خلق می‌کنند و اگر شما از آن دسته افرادی هستید که طعم شیرینی را به تلخی ترجیح می‌دهند، حتما قهوه مکزیکی را امتحان کنید.

شیر و بادام زمینی؛ نوشیدنی ملی جمهوری دومینیکن

20

«شکلاته دِمانی» (Chocolate de Maní) یا نوشیدنی شیر و بادام زمینی، یک نوشیدنی متفاوت و بی‌نهایت لذیذ است که خاستگاه آن به کشور جمهوری دومینیکن برمی‌گردد و جایگزین فوق‌العاده‌ای برای هات چاکلت است. این نوشیدنی داغ محبوب و مشهور از ترکیب بادام زمینی‌های بوداده بدون نمک، شیر، شکر، دارچین، میخک و جوز هندی آسیاب شده درست می‌شود.

نوشیدنی شیر و بادام زمینی با بافتی خامه‌ای و غلیظ و طعمی منحصربه‌فرد، یک نوشیدنی فوق‌العاده برای سرو در این روزهای سرد سال است. اگر از طرفداران طعم بادام زمینی هستید، حتما ترکیب آن را با شیر امتحان کنید و مطمئن باشید که عاشق آن خواهید شد. نوشیدنی شیر و بادام زمینی، یک نوشیدنی داغ بی‌نظیر برای سرو در وعده صبحانه یا عصرانه است.

منبع: کجارو

547365

سازمان آگهی های پرسون