تغذیه و سلامتی

صفحه تغذیه و سلامت با رویکردی تخصصی به ارائه مطالبی در زمینه های سلامت،بهداشت و تغیه سالم می پردازد.

چغندر معروف به Beetroot و با نام علمی Beta vulgaris، یک گیاه از خانواده اسفناجیان با طبیعت گرم و تر است که در طب سنتی مورد استفاده قرار می‌گیرد.
شما هم جزو آن دسته افرادی هستید که نمی‌توانید بدون شکلات زندگی کنید اما مطمئن نیستید که کدام نوع آنها برای سلامتی شما بهتر است؛ شکلات تلخ یا شکلات شیری؟ در این مطلب همه آنچه باید در مورد این شکلات‌ها بدانید را بخوانید تا به شما در تصمیم‌گیری کمک کند.
نتایج تحقیقاتی در سال ۲۰۱۳ نشان داد که به‌ تعویق افتادن خطر مرگ در افرادی که روزانه آجیل مصرف می‌کنند، تا ۲۰ درصد قابل افزایش است.
یکی دیگر از خواص خوردن خرما با پنیر، جذب آنتی اکسیدان است. مطالعات انجام شده نشان می‌دهد، خرما حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان می‌باشد. آنتی اکسیدان‌ها رادیکال‌های آزاد بدن را از بین می‌برند. رادیکال‌های آزاد ترکیبات ناپایداری هستند که باعث بروز بسیاری از بیماری‌ها می‌شوند. این ترکیبات به دیواره سلولی آسیب می‌رسانند و باعث التهاب می‌شوند.
قهوه اسپرسو بهتر است یا ترک؟ این سوالی است که شاید در نگاه اول کمی عجیب به نظر برسد. زیرا قهوه اسپرسو و قهوه ترک در دان خود به یک صورت پودر نمی‌شوند، در نحوه فرآوری و دم‌آوری نیز شباهت خاصی به هم ندارند. پس طبعا محصولاتی که پدید می‌آیند، از یک جنس نیستند که بشود به بهتر بودن یکی شهادت داد.
از حدود ۱۰ سال پیش ایده‌ای به طور گسترده مطرح شد که می‌گفت ما باید بدن خود را، فارغ از هر وزنی که داریم، دوست داشته باشیم. در همان زمان، اما انجمن پزشکی آمریکا چاقی را به عنوان یک بیماری طبقه‌بندی کرد.
تشک هتلی نوعی تشک با کیفیت بالا و راحتی استثنایی است که معمولا در هتل‌ های لوکس و پنج ستاره مورد استفاده قرار می‌ گیرد. این نوع تشک‌ها طراحی شده‌اند تا به مهمانان هتل تجربه‌ای خواب عالی و استراحتی بینظیر را ارایه دهند.
در دنیای شلوغ و پر از استرس و مملو از انواع آلودگی‌های محیطی نیاز به ارتقای توان جسمانی و روحی برای انجام ۸ تا ۱۰ ساعت کار روزانه احساس می‌شود. علاوه بر ورزش و استراحت، تغذیه مناسب نیز نقش مهمی در ارتقای توان جسمانی به منظور افزایش بازدهی کاری دارد.
ماهی انواعی از ویتامین‌ها و مواد مورد نیاز بدن را تامین می‌کند و یکی از مهم‌ترین منابع پتاسیم و منیزیم است. برخی از ماهی‌های بدون چربی، حاوی پتاسیم هستند. به عنوان مثال نصف فیله ماهی کاد پخته شده، ۱۲ درصد پتاسیم روزانه بدن را فراهم می‌سازد.
مخلوط کن یکی از همه کاره‌ترین ابزار‌های موجود در آشپزخانه است که می‌تواند وظایف بسیاری از خرد کردن انواع میوه و سبزیجات و تهیه سس گرفته تا تهیه انواع نوشیدنی و معجون را بر عهده بگیرد. این دستیار آشپزخانه قادر است در کمترین زمان ممکن کار‌های شما را انجام دهد؛ اما جالب است بدانید با وجود این همه کاربرد، چندین ماده غذایی وجود دارند که نباید درون مخلوط کن قرار دهید.
نوشیدن آب داغ به شما کمک می‌کند هیدراته بمانید، اما می‌تواند به هضم غذا، تسکین استرس، رفع احتقان و راحتی کمک کند.
این ویتامین نادر، بیشتر از غذا‌هایی که از منابع حیوانی به دست می‌آیند، تهیه می‌شود. با این وجود، خبر خوب برای افراد گیاهخوار این است که منابع گیاهی نیز وجود دارند که این ویتامین را دارا هستند و می‌توان از آن‌ها در برنامه غذایی روزانه بهره برد.
آهن «هم» در غذاهای حیوانی حاوی هموگلوبین مانند گوشت، ماهی و مرغ یافت می‌شود. آهن «هم» بهترین شکل آهن است، زیرا بدن شما به راحتی تا ۴۰ درصد آن را جذب می‌کند.
نودل یک غذای سنتی آسیایی است که از خمیر گندم یا سایر غلات تهیه می شود. این غذا در اشکال و اندازه های مختلف وجود دارد و می توان آن را به صورت خشک یا تازه مصرف کرد. نودل یک غذای محبوب و پرطرفدار در سراسر جهان است و به دلیل طعم و مزه خوب و همچنین قیمت مناسب، به عنوان یک غذای فوری و آماده نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
همه‌روزه رژیم‌های غذایی جدیدی در حال ظهور هستند، اما رژیم غذایی موسوم به کم کربوهیدرات سال‌ها است که جایگاه و محبوبیت خود را حفظ کرده و افراد بسیاری در جهان برای کاهش وزن خود از آن استفاده می‌کنند.