تغذیه و سلامتی

صفحه تغذیه و سلامت با رویکردی تخصصی به ارائه مطالبی در زمینه های سلامت،بهداشت و تغیه سالم می پردازد.

از آنجایی که همراه با فصل سرما آنفلوآنزا و برخی از سویه‌های جدید کرونا و یک سری از بیماری‌های ویروسی دیگر نیز از راه می‌رسند. لزوم پیشگیری و استفاده از مناسب‌ترین شیوه‌ها برای درمان این بیماری‌ها بیش از سایر فصل‌های سال ضروری به نظر می‌رسد.
دارچین، ادویه‌ی معطر و پرطرفدار، نه‌تنها طعمی خوشایند به غذاها می‌بخشد، بلکه برای سلامتی نیز مفید است.
انار خاصیتی آنتی اکسیدان دارد که تقریبا ۳ برابر چای سبز است. همچنین آب انار از تجمع پلاکت‌ها در عروق خونی جلوگیری می‌کند. انار ترش طبعی سرد و خشک دارد اما انار شیرین سرد و معتدل است.

اگر تجربه افزایش ضربان قلب هنگام صبح را دارید این مطلب به شما می‌گوید که چرا دچار سرگیجه و ضربات قلب می‌شوید.

سرپرست دفتر سلامت روان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر اهمیت توجه به سلامت روان افراد در محیط کار گفت: ۲۵.۴ درصد از جمعیت بالای ۱۵ سال کشور در آغاز اختلالات روانی قرار دارند.

اگر تجربه افزایش ضربان قلب هنگام صبح را دارید این مطلب به شما می‌گوید که چرا دچار سرگیجه و ضربات قلب می‌شوید.
"ویتامین D" یک اصطلاح کلی برای دو شکل مختلف از ویتامین است: ویتامین D۲ و D۳. اگرچه این دو فواید یکسانی دارند، اما از منابع مختلفی به دست می‌آیند و ساختار مولکولی متفاوتی دارند.
معاون تربیت‌بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان سمنان از برنامه‌ریزی برای اجرای یک طرح در مدارس سراسر این استان خبر داد که با اجرای آن و اعلام اقلام غذایی سالم و ممنوعه می‌توان به سالم‌سازی تغذیه دانش‌آموزان و وداع با تغذیه ناسالم در بوفه مدارس امیدوار بود.
خشکی پوست، مشکلی رایج است که بسیاری از افراد با آن دست‌وپنجه نرم می‌کنند. عوامل متعددی از جمله آب‌وهوای خشک، استفاده از محصولات شوینده قوی، افزایش سن و برخی بیماری‌های پوستی می‌توانند باعث خشکی پوست شوند.
سل، امروزه یک نگرانی واقعی است و بهترین راه این است که در وهله اول از بیمار شدن خودداری کنید.این بیماری می‌تواند تمامی اعضای بدن انسان را درگیر کند و همه اعضا را به این بیماری مبتلا نماید. شایع‌ترین شکل این بیماری، سل ریوی می‌باشد.
مدیر کشوری برنامه کنترل سل و جذام مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با اشاره به وضعیت بیماری سل در کشور، بر درمان‌پذیر بودن این بیماری تاکید کرد.

به نوشته نشریه پزشکی Everyday Health و به عقیده محققان دانشگاه ولورهمپتون بریتانیا، تخم‌مرغ منبع خوبی از کولین، فولات، ویتامین D، ید، ویتامین‌های B و پروتئین با کیفیت بالا و اسیدهای چرب غیراشباع است که همگی نقش محافظتی در برابر بیماری زوال عقل دارند.
اغلب پزشکان در مواجهه با بیماران مبتلا به پرفشاری خون، آن ها را از مصرف نمک سفره و غذاهای شور پرهیز می دهند در حالی که به گفته استادیار دانشکده طب مکمل و سنتی مشهد، برخلاف تصور عمومی، تنها خوراکی‌های شور نیستند که می‌توانند فشار خون را بالا ببرند و افرادی که مستعد افزایش فشار خون هستند، ممکن است با زیاده‌روی در مصرف شیرینی ها، بخصوص شیرینی های چسبناک، دچار پرفشاری خون شوند.
آخرین آمار نشان می‌دهد که بسیاری از مردم از طریق رژیم غذایی خود کلسیم کافی دریافت نمی‌کنند. غذاهای لبنی مانند شیر، ماست و پنیر نه تنها منبع غنی کلسیم تقویت کننده استخوان هستند، بلکه پروتئین مورد نیاز بدن را نیز فراهم می‌کنند. اما آیا همه منابع کلسیم در فراورده‌های لبنی خلاصه می‌شود؟
سازمان آگهی های پرسون