ظاهرا آنقدر مسائل در کشور هست که کمتر کسی به موضوع بودجه میپردازد. انصاف این است که بودجه هر کشور را از حیث دقت، شفافیت و اعتبار، میتوان آیینه تمامنمای کشورداری دانست.
یکی از مهمترین دلایل تکرار قتلهای ناموسی، خلاهای قانونی در این رابطه است. حال آن که در موارد متعدد دیگر فراتر از شرع و بر اساس نظریۀ مصلحت، عمل میشود و در این فقره هم چون یک شهروند را کشته حکومت میتواند ورود کند و به خانواده و قبیله بسنده نشود.
فاصله ی زمانی کم وقوع جنایت هولناک مونا_حیدری تا دست بدست شدن تصاویر سر بریده شدهاش بین مردم این بار رکورد جدیدی از زمان بندی خشونت را در کشور ثبت کرد. هرگامی که قاتل فاتحانه در خیابان برمیداشت اخلاق، روح، روان و احساسات جامعه چندین متر سقوط میکرد و در این میان شیطانِ خشونتِ عریان بود که پیروزمندانه تکثیر میشد.
هزاران زن در هزاران نقطه کشور، بدون نام و نشان قربانی خشونتهای خانوادگی میشوند، گویا تنها دلیل انتشار این اخبار رعب افکنی برای زنان و مداومت به سکوت است.
ما دریک جامعه اسلامی زندگی میکنیم و کارگزاران نظام ادعا دارند که برای معلمان ارزش و منزلتی قائل هستند. مثلاً میگویند معلمی شغل انبیاست، یا میگویند تعلیم حرکت است و تربیت جهت حرکت و معلم محرک حرکت است.
درباره شهادت سروان رنجبر و علت عدم استفاده او از سلاح علیه فرد حملهکننده دیروز نوشتم، ولی امروز میخواهم به جوانب دیگر این ماجرا اشاره کنم. کسانی که فیلم این حمله ناگوار را دیدهاند، طبعا این پرسش برایشان پیش میآید که فرد حملهکننده چرا تسلیم نمیشود؟ یا اصلا چرا فرار نمیکند؟ چرا هیچ ترسی از شلیک گلوله علیه خود ندارد؟ و از این مهمتر چرا اقدام به قتل میکند؟ آیا نمیدانست که کشتن پلیس چه عوارضی دارد؟ و پلیس حتما او را دستگیر خواهد کرد؟ پاسخ به این پرسشها کلیدی است و ما را به فهم واقعیت جامعه خود آگاهتر میکند.
امید شمس با سابقه کارگردانی تئاتر و فیلم کوتاه در نخستین تجربه کارگردانی سینمایی به سراغ ساخت فیلمی عاشقانه رفته که تلاش دارد با بکارگیری بازیگران مطرح و استفاده از تجربه بهمن ارک (کارگردان فیلم پوست) بعنوان مشاور کارگردان و امیر بنان (تهیه کننده فیلمهای خوبی مثل خورشید مجید مجیدی و مردبازنده ی محمدحسین مهدویان) بعنوان تهیه کننده، اثری درخور خلق کند.
نه! ما از چین و روسیه هیچچیز یاد نگرفتهایم. چین و روسیه مانند بهترین معلمان و بهترین نمونههای آموزشی پیش چشم ما بودند و ما نکتۀ اصلی را از آنها یاد نگرفتیم یا نخواستیم که یاد بگیریم. بیایید تعارف را کنار بگذاریم و اذعان کنیم اگر ما این درس اصلی را از آنها یاد نگرفتیم، به خودمان ربط دارد، نه آنها! گناهش را نباید پای آنها بنویسیم.
با درود به روان پاک شهدای گرانقدر انقلاب که با ارزشترین هستی خود یعنی جانشان را فدای حفظ وطن کردند که روح بلندشان نظارهگر عملکرد ما در حفظ میراثشان است. چهل و سومین سال انقلاب را در شرایطی آغاز میکنیم که بهرغم تمامی تلاشها و جانفشانیها، حال وطن و مردمانش خوب نیست، دغدغه «نان» و «جان»، امنیت روانی اجتماعی، آسایش و آرامش را از آنها سلب کرده که بخش اعظم آن، ریشه در ضعف تدبیر و ناکارآمدی مدیران دارد.
لغو تحریمهای ثانویه آمریکا که بحث همان معافیت شرکتهای خارجی با برنامه هستهای غیرنظامی ایران است که در دوره ترامپ احیا شده بود و به نوعی همکاری شرکتهای خارجی با برنامه هستهای غیرنظامی ایران را با تهدید مواجه کرده بود. این یک گام مثبت به جلو در روند اعتمادسازی میان آمریکا و ایران برای رسیدن به یک توافق جامع در خصوص چگونگی احیای توافقنامه برجام است.
شهادت سروان علیاکبر رنجبر از چند جهت تاسفآور بود و به همین علت بازتاب گستردهای داشت. علت اصلی نیز فیلمی بود که از حادثه گرفته شده بود و مردم به وضوح میدیدند که چگونه پلیس مسلح است ولی شلیک نمیکند و این را جنایتکار مقابل او به خوبی میدانست.
دکتر مهدی آزادواری کارشناس بازار سرمایه نوشت: اهمیت توسعه بخش مالی و در پی آن توسعه تأمین مالی کشور از آنجا نشأت میگیرد که بخش مالی کارآمد، نقش اساسی در تجهیز منابع برای سرمایهگذاری، تشویق برای ورود و تجهیز سرمایه خارجی و همچنین بهینهسازی ساز و کار تخصیص منابع ایفا میکند و یک نظام مالی توسعهیافته در یک کشور، با تأمین مالی مناسب برای بخش حقیقی اقتصاد، فرصتهای مناسبی را برای رشد و توسعه اقتصادی بوجود میآورد.
آیا شما به عنوان عالی ترین مقام قضایی کشور از چالش ها و مشکلات تحمیل شده اخیرا به کارآموزان وکالت و داوطلبان آزمون خبر دارید؟ آیا با ضرورت حضور و حیات کانون وکلا منطبق بر موجودیت قانونی آن و اوصاف ذاتی نهاد وکالت موافق هستید؟
یا رئیس جمهور از انتصابهای فامیلی در دولت خبر ندارد و اعضای دولت به او راست نمیگویند و جنابشان را در جریان امور قرار نمیدهند یا این رسانهها اسامی کذبی را منتشر میکنند.
دور هشتم مذاکرات وین با تعیین تکلیف پرانتزهای درون متن مورد مذاکره، رو به پایان است. هیاتهای مذاکره کننده 1+4 و در حقیقت 1+5 به پایتختهای خود مراجعه نمودند تا با مشورت، تصمیم سیاسی برای اعلام پایان دور هشتم مذاکرات وین گرفته شود. متن مذاکرات وین در حقیقت بهعنوان بیانیه از سوی کمیسیون مشترک برجام پیشنهاد شده و بر روی نظرات و انتقادهای اعضا در قالب پرانتز، بحث و بررسی گردیده و در پایان دور ششم مذاکرات و در دوره دکتر ظریف و دکتر روحانی به هفت پرانتز کاهش یافته بود.
بحران اوکراین با تصمیم کشورهای عضو پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) برای عضویت این کشور در ناتو شکل گرفت. ناتو که قدیمیترین اتحاد نظامی بلوک غرب علیه شرق یا همان اتحاد جماهیر شوروی سابق بود، همچنان ابزار اصلی غرب برای سیاستهای توسعه و هژمونی آن بهشمار میرود.
همین توصیه نشان میدهد که آقای جلیلی هم، به عنوان یک اصولگرای سفت و سخت، در واقع مثل حسن روحانی معتقد است که ایران باید مشکلش را با "کدخدا" حل کند. سعید جلیلی فقط میگوید باید با دست پر به سراغ کدخدا برویم.