گوگل اعلام کرد بیش از دو میلیارد کاربر ماهانه، مخاطب سرویس ویدئوی کوتاه YouTube Shorts بوده و به این سرویس نسبت به رقیبانی مانند تیک تاک و ریلز اینستاگرام، برتری بخشیدهاند.
شرکت متا پلتفرمز از سوی یک دادگاه استرالیایی به دلیل جمع آوری دادههای کاربران فیسبوک از طریق اپلیکیشنی VPN بدون این که این عمل را افشا کند، به پرداخت جریمهای بالغ بر ۲۰ میلیون دلار استرالیا (۱۴ میلیون دلار) محکوم شد.
آرزوهای ایلان ماسک برای سایت شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) در اندونزی به مانع خورد و سایت ایکس دات کام (X.com) به دلیل مقابله با قمار و هرزهنگاری آنلاین، در این کشور مسدود شد.
سازمان فناوری اطلاعات اعلام کرد که بررسیهای صورتگرفته توسط سازمان فناوری اطلاعات ایران به عنوان نهاد تنظیمگر پیامرسانها نشان میدهد امنیت پیامهای خصوصی کاربران در پیامرسان «بله» حفظ میشود.
یافته های یک بررسی جدید درباره سانسور آنلاین، نشان داد برخلاف تصور، کره شمالی یا چین، رکوردار سانسور نیستند بلکه این امارات متحده عربی است که سانسورزدهترین کشور جهان است.
ایلان ماسک تغییر لوگوی توییتر به "ایکس" را روز دوشنبه فورا به اجرا گذاشت اما برداشتن تابلوی قدیمی از ساختمان این شرکت در سانفرانسیسکو با دخالت پلیس، متوقف شد.
انگلیس اعلام کرد پلتفرمهای شبکه اجتماعی و خدماتی مانند سرویس "گوگل اَدز" آلفابت را وادار خواهد کرد تبلیغاتهای کلاهبرداری از جمله کمپینهای سلبریتی جعلی را متوقف کنند و به اقدامات سختگیرانهتری برای جلوگیری از دسترسی کودکان به تبلیغات مناسب بزرگسالان، دست میزند.
سرویس اشتراک گذاری ویدئوی تیکتاک در اقدامی که به عنوان گسترش مرزهای تولید محتوا توصیف کرده است، اجازه میدهد پستهای متنی با حداکثر سقف هزار کلمه، ارسال شوند.
خبرها حاکی از آن است که شرکت ایلان ماسک، تسلا، میخواهد گوشیهای هوشمندی را در فهرست محصولات خود قرار دهد که در نوع خود بیهمتا خواهند بود، اگر این پروژه انجام شود، ما با پیشرفتهترین اختراع زمان حاضر رو به رو خواهیم شد؛ به نظر میرسد فناوری جدیدی در راه باشد.
ایلان ماسک، مالک توییتر اعلام کرد با تغییر برند و جایگزین کردن "ایکس" به جای لوگوی "پرنده آبی"، اقدامات بیشتری انجام خواهد داد تا این شرکت شبکه اجتماعی را به مسیر جدیدی وارد کند.
رییس رگولاتوری فدراسیون روسیه در تهران به دیدن وزیر ارتباطات رفت و نشست مشترکی پیرامون موضوعاتی چون همکاری در مجامع بین المللی، حفاظت از کودکان در اینترنت و استفاده از تجربیات یکدیگر در حوزه طیف های فرکانسی برگزار شد.
پژوهشگران دانشگاه استنفورد و کالیفرنیا برکلی با مقایسه عملکرد مدلهای زبانی بزرگ GPT-۳.۵ و GPT-۴ توسعه یافته توسط شرکت OpenAI ادعا میکنند که عملکرد و دقت ربات گفتگوگر ChatGPT در طول زمان کاهش یافته است.
جماران به نقل از عبدالحسین خسروپناه نوشت:« در دنیا و در همه کشورها مثل آمریکا، انگلیس، آلمان، فرانسه، ژاپن، کره جنوبی و چین از فیلترینگ استفاده میکنند و هیچ کشوری در دنیا سراغ نداریم که از فیلترینگ استفاده نکند.»