اولین بیمار با کمک «تراشه مغزی» توانست «موشواره» را حرکت دهد

بنیانگذار استارت‌آپ نورالینک به تشریح عملکرد اولین نمونه از این تراشه مغزی پرداخت.
تصویر اولین بیمار با کمک «تراشه مغزی» توانست «موشواره» را حرکت دهد

به گزارش سایت خبری پرسون، ایلان ماسک گفت: به نظر می رسد اولین بیمار انسانی که تراشه مغزی نورالینک در مغز او کاشته شده بود، به طور کامل بهبود یافته و می تواند با استفاده از افکار خود یک موس کامپیوتر را کنترل کند.

ماسک در ایکس که متعلق به خودش است نوشت: پیشرفت خوب است، و به نظر می رسد که بیمار با اثرات عصبی که ما از آن آگاه هستیم، بهبودی کامل پیدا کرده است. بیمار می تواند فقط با فکر کردن، موشواره را در اطراف صفحه نمایش حرکت دهد. اکنون در تلاش هستیم تا بیشترین تعداد کلیک روی دکمه ماوس را از بیمار دریافت کنیم.

این شرکت پس از دریافت تاییدیه برای شروع آزمایشی انسانی در ماه سپتامبر، با موفقیت تراشه ای را در مغز اولین بیمار انسانی خود کاشت. این مطالعه از یک ربات برای قرار دادن یک ایمپلنت رابط مغز و رایانه در ناحیه ای از مغز که قصد حرکت را کنترل می کند استفاده می کند و هدف اولیه این است که افراد بتوانند مکان نما یا صفحه کلید رایانه را با استفاده از افکار خود کنترل کنند.

ماسک جاه‌طلبی‌های بزرگی برای نورالینک دارد و می‌گوید این کار قرار دادن سریع دستگاه‌های تراشه‌اش را برای درمان بیماری‌هایی مانند چاقی، اوتیسم، افسردگی و اسکیزوفرنی تسهیل می‌کند.

منبع: خبر فوری

610951

سازمان آگهی های پرسون