محققان گزارش دادند، التهاب جدی مغز و اختلال در مدار مغز افرادی که در اثر کووید ۱۹ جان میبازند دیده میشود و بررسیها نشان میدهد پس از ابتلا به بیماری تغییرات چشمگیری در مغز بیماران دچار کرونا رخ میدهد.
مطالعهای جدید که در هفتمین کنگرهی آکادمی عصب شناسی اروپا(EAN) ارائه شده نشان میدهد افراد مبتلا به کووید-۱۹ دو ماه پس از مرخص شدن از بیمارستان دچار مشکلات شناختی و رفتاری میشوند.
به گفته کارشناسان، کودکان در ۱۵ ماه گذشته یا حتی بیشتر با عوامل بیماریزا برخورد چندانی نداشتند در نتیجه نتوانستهاند سیستم ایمنی خود را برای مقابله با موارد مختلف عفونت در پساکرونا آماده کنند.
افزایش سن، چاقی، سیگار کشیدن و فشار خون بالا خطر ابتلا به سرطان کلیه را افزایش می دهد. رنج ناشی از تعریق شبانه می تواند نشانه ای از خطر ابتلا به این بیماری مهلک باشد.
رئیس گروه مدیریت بیماریهای قابل انتقال بین انسان و حیوان مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت، درباره بیماری قارچ سیاه، افراد در معرض خطر آن و همچنین عدم ارتباط آن با کرونا، توضیح داد.
دبیر علمی بیست و چهارمین کنگره سالیانه انجمن اورولوژی ایران، در ارتباط با علل بروز سرطان های مثانه و کلیه و روش های تشخیص و درمان این نوع سرطان های دستگاه ادراری، توضیحاتی ارائه داد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فامنین از اجرای سومین عملیات تلقیح مصنوعی به روش لاپراسکوپی جهت تولید نژادهای نو ترکیب گوسفند در سایت الگویی ملی پرورش گوسفند مهربان خبر داد.