استفاده از سیگار الکتریکی باعث آسیب جدی به ریه ها می شود. برخی شواهد افزایش خطر ابتلا به کووید۱۹ را در بین کسانی که سیگار الکتریکی دود می کنند، نشان می دهد.
شرکت آلمانی «کیوروک» اعلام کرد: نتیجه نهایی آزمایش های بالینی واکسن کرونای این شرکت نشان داد که این واکسن در پیشگیری از ابتلا به کرونا ۴۸ درصد کارایی دارد.
رییس هیات نظارت بر هشتمین دوره انتخابات نظام پزشکی:
رئیس هیات مرکزی نظارت بر هشتمین دوره انتخابات نظام پزشکی از تایید صلاحیت اکثریت قاطع کاندیداهای انتخابات نظام پزشکی سراسر کشور خبر داد و گفت: رویکرد هیات مرکزی بر رعایت دقیق قانون و آیین نامه مربوطه بوده و شیوه تصمیم در اکثر قریب به اتفاق موارد به صورت اجماعی بوده است.
دانشمندان "دانشگاه مک مستر" با کمک "علی آشکار" محقق ایرانی روش جدید ایمونوتراپی سرطان را ایجاد کردهاند که جایگزینی برای درمان "سلول تی کایمریک گیرنده آنتیژن" یا "CAR-T" است.
آزمایشات تازه نشان میدهد که بهبود کیفیت ماسک به ویژه برای کادر درمانی که در تماس مستقیم با بیماران مبتلا به کووید-۱۹ هستند، میتواند خطر ابتلای آنها به این عفونت ویروسی را به میزان چشمگیر کاهش دهد.
پژوهشگران آمریکایی در بررسی جدید خود دریافتهاند که تنظیم شبانهروزی تولید گلوکز در کبد، طی دوره پیشروی سرطان ریه از بین میرود و افزایش گلوکز، سوخت لازم را برای رشد سلولهای سرطانی فراهم میکند.
کلسترول بالا عمدتا به دلیل اضافه وزن، خوردن بیش از حد غذای چرب، ورزش نکردن کافی و همچنین سیگار کشیدن و نوشیدن مشروبات الکلی ایجاد میشود، اما میتواند ارثی هم باشد.
کاهش میزان مرگ و میر مهمترین کارکرد همه واکسنهایی است که تاکنون علیه کرونا تولید شده و اکنون واکسیناسیون نیز تنها راهی است که میتواند به کمک علم پزشکی ایمنی نسبی برای جامعه ایجاد کند پس بهترین واکسن، در دسترسترین نوع آن است.