نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد زنان تحت هورمون درمانی به خاطر یائسگی ۵۸٪ با خطر کمتر ابتلا به بیماری آلزایمر و سایر بیماری های تخریب عصبی مواجه هستند.
نتایج مطالعه نشان می دهد که آسیب حاد کلیوی ناشی از کووید ۱۹ مشابه با صدمه به کلیه ناشی از سپسیس است و اختلال عملکرد میتوکندری ممکن است نقش اصلی را در بروز این مشکل داشته باشد.
رییس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری های وزارت بهداشت، از انجام موفقیت آمیز پیوند قلب با همکاری سازمان اورژانس کشور و اورژانس هوایی عملیات انتقال هوایی و پیوند اعضا خبر داد.
مطالعات اخیر نشان میدهد زمانیکه افراد در فضای باز وقت میگذرانند، ساختار مغز و روحیه بهتری خواهند داشت و نتیجه آن افزایش تمرکز، حافظه و سلامت روانشناختی است.
یک فناوری جدید با دستگاههای بسیار کوچک که از مواد ژنتیکی ساخته شدهاند، سلولهای ویروسی را قبل از اینکه بتوانند سلولهای انسانی را آلوده کنند به دام میاندازد.
خواب رفتگی در هر قسمت از بدن، یک احساس غیرطبیعی و همراه با سایر شکایات حسی نظیر سوزن سوزن شدن، گزگز و مورمورشدن است که برای تشخیص آن باید به پزشک طب سنتی مراجعه کرد.
محققان دانشگاه کالیفرنیا سانفرانسیسکو (University of California, San Francisco) در مطالعه اخیرشان اظهار کردهاند آنتی بیوتیک آزیترومایسین (azithromycin) در پیشگیری از علائم کووید-۱۹ در بیماران مبتلا به کرونا بستری نشده مؤثرتر از دارونما عمل نمیکند و حتی ممکن است علیرغم تجویز گسترده، این آنتی بیوتیک احتمال بستری شدن بیماران را افزایش دهد.
گروهی از متخصصان چینی روز شنبه در پکن گرد هم آمدند تا در مورد کاربردهای فناوری گورخرماهی در بررسی اثربخشی و ایمنی صنایع دارویی و محصولات بهداشتی بحث کنند.
دیستروفی عضلانی آسیب و ضعف ناشی از کمبود پروتئینی به نام دیستروفین است که برای عملکرد طبیعی عضلات ضروری است. کمبود این پروتئین میتواند در راه رفتن، بلع غذا و هماهنگی و آتروفی عضلات در هر سنی مشکل ایجاد کند اما بیشترین تشخیص این بیماری در دوران کودکی است.