پژوهشگران آمریکایی در بررسی جدید خود دریافتهاند که تنظیم شبانهروزی تولید گلوکز در کبد، طی دوره پیشروی سرطان ریه از بین میرود و افزایش گلوکز، سوخت لازم را برای رشد سلولهای سرطانی فراهم میکند.
کلسترول بالا عمدتا به دلیل اضافه وزن، خوردن بیش از حد غذای چرب، ورزش نکردن کافی و همچنین سیگار کشیدن و نوشیدن مشروبات الکلی ایجاد میشود، اما میتواند ارثی هم باشد.
کاهش میزان مرگ و میر مهمترین کارکرد همه واکسنهایی است که تاکنون علیه کرونا تولید شده و اکنون واکسیناسیون نیز تنها راهی است که میتواند به کمک علم پزشکی ایمنی نسبی برای جامعه ایجاد کند پس بهترین واکسن، در دسترسترین نوع آن است.
محققان گزارش دادند، التهاب جدی مغز و اختلال در مدار مغز افرادی که در اثر کووید ۱۹ جان میبازند دیده میشود و بررسیها نشان میدهد پس از ابتلا به بیماری تغییرات چشمگیری در مغز بیماران دچار کرونا رخ میدهد.
مطالعهای جدید که در هفتمین کنگرهی آکادمی عصب شناسی اروپا(EAN) ارائه شده نشان میدهد افراد مبتلا به کووید-۱۹ دو ماه پس از مرخص شدن از بیمارستان دچار مشکلات شناختی و رفتاری میشوند.
به گفته کارشناسان، کودکان در ۱۵ ماه گذشته یا حتی بیشتر با عوامل بیماریزا برخورد چندانی نداشتند در نتیجه نتوانستهاند سیستم ایمنی خود را برای مقابله با موارد مختلف عفونت در پساکرونا آماده کنند.
افزایش سن، چاقی، سیگار کشیدن و فشار خون بالا خطر ابتلا به سرطان کلیه را افزایش می دهد. رنج ناشی از تعریق شبانه می تواند نشانه ای از خطر ابتلا به این بیماری مهلک باشد.