علم پزشکی

جدیدترین اخبار روز دنیا در حوزه پزشکی را در سرویس فناوری پرسون بخوانید.

پژوهشگران آمریکایی در بررسی جدید خود دریافته‌اند که تنظیم شبانه‌روزی تولید گلوکز در کبد، طی دوره پیشروی سرطان ریه از بین می‌رود و افزایش گلوکز، سوخت لازم را برای رشد سلول‌های سرطانی فراهم می‌کند.

کلسترول بالا عمدتا به دلیل اضافه وزن، خوردن بیش از حد غذای چرب، ورزش نکردن کافی و همچنین سیگار کشیدن و نوشیدن مشروبات الکلی ایجاد می‌شود، اما می‌تواند ارثی هم باشد.
نتیجه یک بررسی علمی جدید که در نشریه کورنت بیولوژی چاپ شده نشان می‌دهد حدود ۲۰ هزار سال قبل ویروس کرونا در شرق آسیا به طور گسترده شایع شده بود.
کاهش میزان مرگ‌ و میر مهم‌ترین کارکرد همه واکسن‌هایی است که تاکنون علیه کرونا تولید شده و اکنون واکسیناسیون نیز تنها راهی است که می‌تواند به کمک علم پزشکی ایمنی نسبی برای جامعه ایجاد کند پس بهترین واکسن، در دسترس‌ترین نوع آن است.
محققان گزارش دادند، التهاب جدی مغز و اختلال در مدار مغز افرادی که در اثر کووید ۱۹ جان می‌بازند دیده می‌شود و بررسی‌ها نشان می‌دهد پس از ابتلا به بیماری تغییرات چشمگیری در مغز بیماران دچار کرونا رخ می‌دهد.
محققان روی زیست‌شناسی عجیب ماهی‌هایی با حدود یک قرن عمر متمرکز شده‌اند و تصور می‌کنند که طول عمر این ماهی‌ها ممکن است با تغییر محیط گره خورده باشد.
به گفته کارشناسان، کودکان در ۱۵ ماه گذشته یا حتی بیشتر با عوامل بیماری‌زا برخورد چندانی نداشتند در نتیجه نتوانسته‌اند سیستم ایمنی خود را برای مقابله با موارد مختلف عفونت در پساکرونا آماده کنند.
افزایش سن، چاقی، سیگار کشیدن و فشار خون بالا خطر ابتلا به سرطان کلیه را افزایش می دهد. رنج ناشی از تعریق شبانه می تواند نشانه ای از خطر ابتلا به این بیماری مهلک باشد.
نتایج یک بررسی جدید در انگلیس نشان می‌دهد که بدن نوزادان در برابر بیماری کووید-۱۹ واکنش ایمنی قوی‌تری نسبت به سایر گروه‌های سنی نشان می‌دهد.

سازمان جهانی بهداشت (WHO) اعلام کرد: کروناویروس سریعتر از روند واکسیناسیون در دنیا در حال گسترش است.
سازمان آگهی های پرسون