حوادث و قضائی

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های خبری را در پربیننده ترین سرویس حوادث، قضایی و انتظامی پرسون دنبال کنید

رئیس جمعیت هلال احمر اقدامات این جمعیت در سیل‌های اخیر را شرح داد و همچنین به تشریح برنامه‌های هلال احمر در راهپیمایی اربعین پرداخت.
در پی وقوع سیل در روز پنجشنبه (۶ مردادماه) در امامزاده داوود که منجر به کشته شدن بیش از ۴۰ نفر شد، مدیر کل منابع طبیعی استان تهران عامل اصلی این حادثه را عدم لایروبی کانال، انسداد مسیر عبور آب به علت سقوط یک خودرو داخل کانال علاوه بر آن ساخت و ساز غیرمجاز در حریم رودخانه ذکر کرد.

رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری شیراز گفت: استفاده از برق خانگی برای استخراج ارز دیجیتال موجب آتش‌سوزی در یک منزل مسکونی شد.
رییس پلیس پایتخت با اشاره به برگزاری مراسم هیات‌های عزاداری اباعبدالله الحسین(ع) در ایام محرم گفت: این مراسم‌ها با حضور گسترده مردم در بالاترین سطح نظم و امنیت در حال برگزاری است.
سرپرست دادسرای جنایی تهران با اشاره به وقوع سیل در امام زاده داوود، گفت: اجساد ۲۳ نفر از خانواده‎ هایی که اعلام گزارش مفقودی را ثبت کرده‌اند از طریق آزمایش DNA شناسایی و تعدادی از اجساد تحویل خانواده‌هایشان شده است و مابقی نیز در حال تحویل است.
سخنگوی قوه قضائیه خبر داد:

5 سال حبس برای میرسلیم

سخنگوی قوه قضائیه گفت: سیدمهدی میرسلیم به اتهام مقید در پرونده به تحمل ۵ سال حبس محکوم شده؛ تاریخ اجرای مجازات معلوم است و جای ابهامی ندارد.
صبح امروز سومین طرح کاشف پلیس آگاهی پایتخت با حضور فرماندهی انتظامی تهران بزرگ اجرا شد؛ سردار رحیمی از دستگیری یک "تبهکار خطرناک" طی اجرای این طرح خبر داد و گفت: ۷۶ باند سارق منزل، زورگیر و موبایل‌قاپ شناسایی و منهدم شدند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان تهران به تشریح جزئیات ورود سیل به امامزاده داوود (ع) پرداخت و گفت: یکی از فعالیت‌های مهم خادمین آستان مقدس امامزاده داوود (ع) که پیش از وقوع سیل انجام شد، بستن درهای آستان و تخلیه سریع زائرhن و انتقال آنها به مکانی امن بود.
رئیس کل دادگستری استان خوزستان در مورد جزئیات برگزاری دومین جلسه دادگاه رسیدگی به متهمان حادثه متروپل گفت: در این جلسه در ابتدا اظهارات دو نفر از ورثه متوفیان که در جلسه قبلی حضور نداشتند، اخذ شد.
سازمان آگهی های پرسون