بهداشت و درمان

آخرین و مهمترین خبرهای پزشکی را در صفحه بهداشت و درمان پرسون بخوانید.

یک ویروس شناس بیان کرد: با توجه به شیوع روزانه‌ و تعداد بالای موارد مثبت روزانه‌ای که داریم، حداقل در ایران باید روزانه ۱۲۰ تا ۱۵۰ هزار تست انجام دهیم تا بتوانیم همه موارد را به صورت وسیع شناسایی کنیم. وقتی موارد مثبت و موارد در تماس با افراد مثبت شناسایی می‌شوند، می‌توانیم اقدام مناسب انجام دهیم.
مسئول اجرایی ستاد بحران کرونا در شمال و مرکز لندن عنوان کرد:کرونا به سمت یک ویروس سرماخوردگی معمولی پیش نمی‌رود و با وحشی‌تر شدن، احتمالا تا ۵ سال دیگر هم ماندگار است.
رئیس جمعیت هلال احمرگفت: پس از مکاتبات انجام شده، مقرر شد که یونیسف تعدادی واکسن برای ایمن‌سازی اتباع خارجی ساکن در ایران، در اختیار هلال احمر قرار دهد. هلال احمر نیز به صورت مجزا منابعی را برای واکسیناسیون اتباع خارجی در نظر خواهد گرفت. احتمالا یک میلیون دوز واکسن نیز از سوی یونیسف به ایران اختصاص داده می‌شود تا واکسیناسیون اتباع خارجی آغاز شود.
کارشناس ارشد بیماری‌ها در ایالات متحده درباره احتمال مقاومت سویه جدید مو در مقابل برخی از آنتی بادی‌ها هشدار داد.
استاندار تهران گفت: مراکز ۱۳۵ گانه واکسیناسیون در سطح استان از روز چهارشنبه به صورت دو شیفت فعالیت می‌کنند و نیروهای بسیج، هلال احمر و نیروهای مدیریت بحران شهرداری تهران به کمک کادر درمان می‌آیند.
وزیر بهداشت گفت: روند واکسیناسیون عمومی در کشورشتاب می‌گیرد و تلاش ما این است که روزانه یک و نیم تا دو میلیون دُز واکسن در کشور تزریق شود و از مرگ و میرهای بیشتر مردم، پیشگیری شود و با تسریع واکسیناسیون می‌توان از موج‌های بعدی بیماری کرونا در کشور جلوگیری کرد.
معاون فنی وزرات بهداشت گفت: درصد بستری شدگان در سن‌های ۵۰ تا ۶۰ سال افزایش داشته است؛ ۶۴ درصد فوت شدگان بالای ۶۰ سال هستند. نمودار فوت شدگان نسبت به هفته گذشته ۰.۷ درصد کاهش داشتیم.
در شرایطی که بسیاری از کارشناسان و مسئولان از کاهش آمار رعایت پروتکل‌های بهداشتی سخن می‌گویند، این موضوع در شهرستان‌ها و مناطق کم‌برخوردار و در میان اقشار ضعیف بیشتر نادیده گرفته می‌شود و هنوز پس از 19 ماه که از شیوع کرونا می‌گذرد و جان هزاران نفر را در کشور می‌گیرد، باور این موضوع دشوار است که عده‌ای باوردارند «کرونا دروغ است!» عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی از سوی شهروندان به‌ خصوص در دوران کرونا علت نیست بلکه معلول دو عامل جامعه‌شناختی است.
رئیس جمعیت هلال احمر بیان کرد: آمادگی داریم تعداد مراکز تزریق واکسن خود را در کشور به ۵۰۰ مرکز برسانیم تا باری از دوش مجموعه‌های دانشگاه علوم پزشکی برداشته و جامعه هر چه سریع‌تر در مقابل کرونا مقاوم شود. این آمادگی وجود دارد و جمعیت هلال احمر منتظر درخواست نهاد‌های مربوطه است.
رئیس مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: تا امروز دوشنبه 15 شهریور ماه ۲۹ میلیون و ۴۵۳ هزار و ۴۴۴ دز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
وزیر بهداشت مطرح کرد:

لزوم افزایش سرعت واکسیناسیون

وزیر بهداشت با اشاره به لزوم افزایش سرعت واکسیناسیون گفت: اگر روند واکسیناسیون سرعت نیابد در آبان ماه با موج جدید بیماری مواجه می‌شویم.
سازمان جهانی بهداشت نسبت به وررد واکسن تقلبی کویشیلد در منطقه افریقا و جنوب شرق آسیا، هشدار بین المللی صادر کرد.
سخنگوی سازمان غذا و دارو در خصوص تولید بازار جهانی واکسن کرونا گفت: حدود نیمی از کل واکسن تولید شده در جهان در چین تولید شده است و البته در این کشور نیز واکسن سینوفارم، حجم عمده واکسن تولیدی و توزیعی را به خود اختصاص داده است.
روند افزایش آمار ابتلا به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۲۱ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

موسسه رازی اعلام آمادگی کرد تا پایان آذر 20 میلیون دُز واکسن کووپارس را تحویل دهد و به شرط تحویل، همزمان با فاز سوم انسانی بتواند مجوز مصرف اضطراری را از سازمان غذا و دارو بگیرند.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به وعده وزارت بهداشت و درمان مبنی بر تکمیل واکسیناسیون عمومی تا دهه فجر گفت: امیدواریم این اطلاعاتی که مطرح کردند مستند باشد و شاهد انفاقات خوبی باشیم.
سازمان آگهی های پرسون