درباره تاثیرات نگرانی بر سلامت عمومی جسم پژوهش های زیادی انجام شده است. اما نتایج یک تحقیق جدید در این خصوص نشان می دهد که اضطراب و نگرانی، می تواند مردان را در سنین پایین دچار بیماری های متابولیکی نظیر دیابت نوع دو نماید.
مطالعات جدید نشان می دهد تغییر رژیم غذایی به سمت مصرف بیشتر گوشت باعث مرگ زودرس هزاران نفر در سال به دلیل آلودگی هوا می شود و افزایش تولید گوشت در سراسر جهان طی ۵۰ سال گذشته بسیار شدید بوده است.
رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری با تأکید بر اینکه مردم برای تزریق واکسن منتظر آغاز پیک جدید نشوند، گفت: در دو تا سه هفته آینده آمار ابتلا سیر افزایشی خواهد داشت اما نگرانی ما از اومیکرون بیشتر در خصوص دو دسته واکسننزدهها و گروههای پرخطر است.
دبیر کمیته اپیدمیولوژی و پژوهش کمیته علمی کشوری مقابله با کووید۱۹با بیان اینکه بیش از ۵۰ درصد موارد در گردش کرونا در کشور مربوط به سویه اُمیکرون است، گفت: بنابراین میتوان گفت که اُمیکرون در کشور غالب شده است.
گاهی اوقات هیچ گریزی از آنفولانزای فصلی وجود ندارد؛ حتی اگر واکسن را نیز تزریق کرده باشید. این راهنمایی از پزشکان و کارشناسان میتواند مراقبت و درمان آنفلوانزای کودکان در خانه را راحت کند.
پیشبینیشده است که درگیری اُمیکرون در کودکان شدت بیشتری داشته باشد. سازمان جهانی بهداشت نیز خواستار محافظت از کودکان شده است که این بار بیش از سایر گروههای سنی در معرض ابتلا به این بیماری قرار دارند و برخی از اطلاعات و آمارهای ارائهشده نشاندهنده این واقعیت تلخ است که میزان بروز بیماری کووید ۱۹ ناشی از گونه اُمیکرون پس از افراد بالای ۶۰ سال کودکان زیر پنج سال را هدف قرار داده است. گونه جدید ویروس کرونا با سرعتبالا در حال گسترش است و میتواند ابتلای کودکان زیر پنج سال را به میزان قابلتوجهی افزایش دهد.
متخصص طب سنتی با اشاره به ضرورت خارج کردن اخلاط زائد از بدن، گفت: افراد دارای کمخونی، کودکان و افراد دارای سن ۶۰ سال به بالا بهتر است تحت نظر یک متخصص طب سنتی حجامت کنند.
سرطان از جملــه ترسآورترین بیماریها است زیرا سالیانه میلیونها نفر را در ایران وجهان به کام مرگ میفرستد، سرطان در اثر رشد وتکثیر نابجای سلولها ایجاد میشود و به دلیل نداشتن درد و نشانه آشکار در آغاز ابتلا، شناخته نمیشود و بیماران زمانی متوجه بیماری میشوند که مدت زیادی از بیماریشان گذشته وتوسعه پیدا کرده است، به همین دلیل تلفات انسانی بسیار زیادی دارد.
وزیر بهداشت گفت: آنطور که ما فکر میکردیم، از تزریق دز سوم واکسن کرونا استقبال نشده و تاکید میکنیم که تزریق دز سوم واکسن به سرعت انجام شود. زیرا ما نگران اُمیکرون هستیم.
ویروسهای تنفسی مانند آنفلوآنزا نیز شناسایی شده که از گونههای حیوانی به انسانها انتقال یافته است و منجر به شیوع بیماریهای فاجعهبار مانند اپیدمی آنفلوآنزای اسپانیایی(H۱N۱)، آسیایی(H۲N۲) یا هنگکنگی(H۳N۲) و همچنین اپیدمی جدیدتر یعنی آنفلوآنزای پرندگان H۵N۱ شدند.
رئیس جمهور تلاش و فداکاریهای انجام شده در مقابله با بیماری کرونا و کاهش قابل توجه شمار مبتلایان و فوتیهای ناشی از ویروس کرونا را اقدامی ارزشمند توصیف کرد و بر ضرورت حفظ، صیانت و بهبود هر چه بیشتر وضعیت بهداشتی موجود تاکید کرد.
وزارت بهداشت اعلام کرد: تاکنون ۲۶۰۹ بیمار مبتلا به اومیکرون در کشور شناسایی شدهاند. بررسیها نشان میدهد تنها در یک روز ۳۰۳ابتلای جدید افزایش پیدا کرده است.