فارس

فرمانده سپاه فجر استان فارس‌ گفت: در راستای کمک به محرومان رزمایش‌ ملی گروه‌های جهادگری‌ عمران و معماری بسیج مهندسی از سوی سپاه فجر استان‌ فارس همزمان با سراسر‌ کشور‌‌ برگزار شد.
در دی‌ماه امسال اقلام متعددی از گروه خوراکی‌ها، به‌ویژه میوه و تره‌بار افزایش قیمت بی‌سابقه‌ای را تجربه کرد زیادی را نسبت به ماه قبل تجربه کردند که در صدر گرانی‌های این گروه، پیاز قرار داشت که طی هفته‌های اخیر هم با سرعت بیشتری شاهد افزایش قیمت آن هستیم.
دبیر کل تشکل ملی مردمی، جهادی و مطالبه‌گری نجات گفت: در راستای جلوگیری از رانت و سوء استفاده از تغییر قیمت در میدان میوه و تره‌بار تشکل‌های ملی مردمی و جهادی نجات به همراه با معاون بازرسی اداره کل صمت، جهاد کشاورزی و معاون امور هماهنگی از میدان میوه و تره‌بار شیراز از نحوه توزیع و قیمت‌گذاری بر روی محصولات را مورد بارزسی قرار دادند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس گفت: در راستای تبدیل وسایل فرهنگی به بازار کسب‌ و کار هشتمین جشنواره سراسری فیروزه اردیبهشت‌ماه سال‌ آینده در تهران برگزار می‌شود.
مسئول مرکز امور مساجد استان فارس

حجاب اصول مسلم نظام است

مسئول مرکز امور مساجد شیرازگفت: رعایت حجاب و عفاف یکی از اصول دینی و نظام اسلامی است.
کارآفرین جوان‌ شیرازی‌گفت: در راستای‌ ایجاد اشتغال و توسعه زیر‌ساخت‌های‌ عمران اقتصادی‌ کارخانه تبدیلی، تکمیلی‌ و فناوری در منطقه‌ محروم کوهنجان سروستان در حال احداث‌ و‌ تکمیل است.
دختر کاراته‌کار ۸ ساله کوهنجانی معلول گفت: با توجه به قطعی آرنج دست چپ تا مچ موفق به کسب قهرمانی آسیا که در تابستان در اصفهان برگزار گردید صاحب مدال طلا شده‌ام.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلای

بیست و دومین جشنواره فیلم فجر در شیراز

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس گفت: بیست و دومین جشنواره فیلم فجر از ۱۷ تا ۲۴ بهمن‌ماه جاری در شیراز برگزار می‌شود.
دکتر سید وحید حسینی، خاطرنشان کرد: متاسفانه رشد جمعیت مطلوب نیست و با راه‌اندازی مرکز مشاوره ناباروری در شیراز و مراکز درمان ناباروری در سه شهرستان فارس تلاش می‌شود که محیطی تخصصی برای افرادیکه تمایل به مشاوره و درمان در زمینه فرزندآوری دارند، فراهم کنیم.
نماینده ولی فقیه در فارس و امام جمعه شیراز گفت: در راستای رسیدن به اهداف انقلاب اسلامی ذوب شدن حوزه و دانشگاه ضروری است.
معاون تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شیراز

طرح آزمایشی پخت نان کامل در شیراز

معاون تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: در راستای پبشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی و دیابت ناشی از مصرف نان سفید، برای نخستین بار طرح پخت نان کامل از 16 بهمن ماه جاری در شیراز اجرا می‌شود.
رئیس کل دادگستری استان فارس:

صدور کیفرخواست ۷ متهم امنیتی در شیراز

رئیس کل دادگستری استان فارس گفت: دستگاه قضایی علاوه بر جدیت در برخورد با جرائم و طی کردن مسیر قانونی، همواره رأفت اسلامی را محور و ملاک عمل خود قرار داده است.
دبیرکنگره چهاردهمین بیماری‌های قلبی و عروقی و هفتمین مداخلات پیچیده قلبی گفت: در راستای کاهش بیماری‌های قلبی و عروقی و مداخلات پیچیده قلبی نیاز به آموزش عمومی از سوی متخصصان و کارشناسان در کشور به ویژه استان فارس دارد.
مجری ششمین نمایشگاه ملی طلا و جواهر

برگزاری ششمین نمایشگاه ملی طلا و جواهر در شیراز

مجری ششمین نمایشگاه طلا، جواهر، نقره وسنگ گفت: در راستای توسعه اقتصادی، اشتغالزایی و معرفی هنر صنعت طلا و جواهر ایرانی به جهان ششمین نمایشگاه طلا و جواهر درمحل دائمی نمایشگاه بین‌لمللی شیراز برگزار شد.
سازمان آگهی های پُرسون