قفل و کلید یکی از کالاهای پر مصرف در دنیا است، مواد اصلی این کالا از نوع فلزات به شمار می رود که این روزها به دلیل گرانی فلز و افزایش قیمت دلار در ایران قیمت این کالا نیز همانند سایر کالاهای مصرفی رو به افزایش قرار گرفته است.

بازار

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی شهرستان مهریز:

80 هنرجوی مهریزی آموزش صنایع دستی را فرا گرفتند

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان مهریز از برگزاری کلاس‌های آموزشی صنایع‌دستی طی سه‌ماهه اول سال جاری در این شهرستان خبر داد و گفت: 80 نفر از هنرجویان شهرستان مهریز در رشته صنایع دستی بومی این شهرستان از جمله؛ قلم‌زنی روی مس، سبدبافی، نمدمالی، نقاشی روی شیشه، مسگری، منبت و معرق کاری آموزش دیدند.

یزد

کارشناس مسائل بین‌الملل در گفتگو با پرسون:

نگاهی بر علل ناکامی حزب حاکم در انتخابات فرانسه

سن بازنشستگی را مرتب بالا می‌بردند، حقوق تأمین اجتماعی را کاهش می‌دادند، ساعات کار را افزایش دادن و عملاً از حقوق مردم به سود صندوق‌های بیمه‌ای، دولت و شرکت‌های بزرگ کم کردند تا آنها بتوانند راحت‌تر کار کنند و به راحتی بسیاری از کارگرها را اخراج کنند. در حقیقت یک نسخه نئولیبرالیستی را در فرانسه اجرا کردند.

اروپا و امریکا

‎به دلیل داشتن انرژی مانند گاز و مازوت فراوان در ایران تولید برق نیز به راحتی امکان پذیر است، اما در چند سال اخیر به دلیل بی توجهی وزارت نیرو به توسعه نیروگاهی کشور برای افزایش تولید این روزها در اوج مصرف برق در کشور با خاموشی پی در پی مواجه هستیم و دولت را بر آن داشته تا کارخانه ها را از حالت عادی فعالیت خارج کند و ساعت فعالیت ادارت و بانک ها را نیز کاهش دهد.

انرژی

نائب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی بیان کرد: لغو مجوز معادن بهره‌برداری نشده و به مزایده گذاشتن آنها کار صحیح و در جهت تأمین حق ملت است. صرفا مسئله اصلی این است که در واگذاری‌ها عدالت و قانون رعایت شود.

مجلس
سازمان آگهی های پُرسون