به گزارش سایت خبری پُرسون، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به اینکه آیا ملون میوه ای تراریخته و مضر برای سلامتی است؟، مطرح کرد: موادغذایی تراریخته به آن دسته از غذاهایی اطلاق می شود که با استفاده از دستکاری و مهندسی ژنتیکی در آن خصوصیات جدیدی پدید می آید که در حالت طبیعی وجود ندارد.
ملون، میوه ای سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامین بوده و در دسته میوه های جالیزی است؛ بر خلاف باور عموم، ملون میوه ای تراریخته نبوده و نه تنها سرطان زا نیست بلکه به علت محتوای بالای آنتی اکسیدان ها و ترکیبات کاروتنوئیدی می تواند نقش محافظتی در برابر سرطان ها و بسیاری از بیماری های دیگر داشته باشد.
همچنین، مطالعات نشان داده اند ملون می تواند در کنترل فشارخون نقش موثری داشته باشد. شواهد نشان می دهند که تخم ملون می تواند در بهبود چربی خون موثر بوده و خاصیت ضد التهابی نیز داشته باشد.
منبع: وبدا