خورش خلال خوشمزه و مجلسی کرمانشاهی

خورش خلال یکی از خورش های اصیل و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر کرمانشاه است و بهتر است با زرشک سیاه بدون هسته پخت شود.

تصویر خورش خلال خوشمزه و مجلسی کرمانشاهی

به گزارش سایت خبری پُرسون، خورش خلال با طعم و عطری بی‌نظیر، انتخابی عالی برای مهمانی‌ها و مجالس خاص و رسمی است. این خورش ریشه در دوره قاجار دارد و اولین بار در این دوره به عنوان یک غذای مجلل و اشرافی پدیدار شد. مواد اولیه این خورش نشان از ثروت و فراوانی استان کرمانشاه دارد.

مواد لازم

  • پیاز ۲ عدد
  • گوشت قرمز ۴۰۰ گرم
  • زردچوبه یک قاشق چای خوری
  • پودر سیر نصف قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه یک قاشق چای خوری
  • نمک به میزان لازم
  • زعفران دم کرده به میزان لازم
  • رب گوجه فرنگی یک و نیم قاشق غذاخوری
  • لیموعمانی ۴ عدد
  • زرشک سیاه بدون هسته یک پیمانه
  • چوب دارچین یک تکه
  • هل یک عدد
  • خلال بادام یک پیمانه

طرز تهیه

ابتدا زعفران را آسیاب و دم کنید تا رنگ پس دهد. خلال ها را با آب خیس کنید. پیازها را خلالی خرد کنید. در ادامه گوشت گوساله یا ران گوسفندی را خرد کنید. دقت کنید اندازه گوشت های خرد شده به اندازه یک حبه قند باشد یعنی ریز و مربعی خرد کنید.

پیازها را با روغن تفت دهید و بعد از کمی سبک شدن گوشت ها را اضافه کنید و تفت دهید. زردچوبه، پودر سیر، نمک، فلفل سیاه و کمی زعفران به گوشت اضافه کنید و تفت دهید. در ادامه یک و نیم قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کنید و تفت دهید و آب جوش اضافه کنید. زیر حرارت را کم کنید و اجازه دهید نیم ساعت بجوشد. سپس لیموعمانی را که از یک ساعت قبل خیسانده اید به ترکیب اضافه کنید. یک عدد هل و یک عدد چوب دارچین هم به خورش اضافه کنید تا طعم بهشتی به خود بگیرد. اجازه دهید خورش دو ساعت با حرارت کم بپزد.

خلال بادام را با روغن در ماهیتابه به اندازه ۲ دقیقه تفت دهید و به آن کمی زعفران دم کرده اضافه کنید و بعد از تفت در ۱۵ دقیقه آخر به خورش اضافه کنید.

زرشک سیاه را هم از قبل خیس کنید و ۵ دقیقه آخر به خورش اضافه کنید. بعد از ۵ دقیقه خورش خلال شما آماده است. نوش جان.

منبع: همشهری آنلاین

930785

سازمان آگهی های پرسون