روش تهیه خورش ناردونی سنتی

اگر به غذاهای محلی و سنتی یا غذاهای شمالی علاقه‌مند هستید، به طور حتم نام خورش ناردونی را شنیده‌اید.


تصویر روش تهیه خورش ناردونی سنتی

به گزارش سایت خبری پُرسون، این غذای خوشمزه که در میهمانی ها و مجالس هم پخته می‌شود، طعم ترشی دارد و در فصل پاییز و زمستان که انار تازه در بازار پیدا می‌شود بیشتر طبخ می‌شود. اگر دوست دارید روش پخت این غذای محلی را یاد بگیرید، مطلب زیر را از دست ندهید.

مواد لازم:

  • ران و سینه مرغ: ۴تکه
  • پیاز: ۳عدد
  • رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق غذاخوری
  • رب انار ملس: یک قاشق غذاخوری
  • آب انار: یک لیوان
  • دانه انار: یک لیوان
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • زردچوبه و روغن: به میزان لازم
  • آماده‌سازی‌: ۲۰ دقیقه
  • پخت: ۶۰ دقیقه
  • تعداد: ۴ نفر

طرز تهیه:

۱. تکه‌های مرغ را با نمک، فلفل سیاه و زردچوبه در یک کاسه مزه‌دارکنید و حدود نیم ساعت تا یک ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

۲. یک پیاز را رنده کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. مقداری زردچوبه، نمک و فلفل هم اضافه کرده و کمی تفت دهید.

۳. رب گوجه‌فرنگی و رب انار را اضافه کنید و تفت دهید تا کمی رنگ‌ مواد باز و طعم خامی‌اش گرفته شود.

۴. تکه‌های مرغ را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ مرغ‌ها تغییر کند. سپس آب انار و کمی آب اضافه کنید و بگذارید تا با حرارت ملایم پخته و آب آن غلیظ شود.

۵. ۲ پیاز دیگر را شسته و پوست گرفته و خلالی خرد کنید. پیازها را به همراه انار دانه شده در یک تابه تفت دهید تا طلایی شود، سپس نمک، زردچوبه و کمی رب انار به آن اضافه کنید.

۶. ترکیب پیاز و انار را به مرغ پخته شده اضافه کنید و اجازه دهید کمی با هم بپزند.

نکته: اگر رنگ غذا روشن بود می‌توانید به سلیقه و دلخواه خودتان مقدار رب گوجه‌فرنگی اضافه کنید.

منبع: همشهری

851164

سازمان آگهی های پرسون