اصلاح قوانین در مجلس برای تحقق اهداف شعار سال در دست اقدام است

نماینده مردم طالقان، نظرآباد، ساوجبلاغ و چهارباغ در مجلس شورای اسلامی گفت: اصلاح قوانین در مجلس شورای اسلامی برای تحقق اهداف شعار سال در دست اقدام است.
تصویر اصلاح قوانین در مجلس برای تحقق اهداف شعار سال در دست اقدام است

به گزارش سایت خبری پُرسون، علی حدادی در نشست شورای اداری استان البرز افزود: در مجلس یازدهم و در تنقیه قوانین سال گذشته درراستای حمایت از تولید داشتیم .

وی بیان کرد: قانون تسهیل در صدور مجوز کسب و کار اگر به درستی اجرایی شود به طورقطع در بخش سرمایه گذاری و تولید نقش ویژه ای می تواند داشته باشد.

حدادی یادآورشد: قانون جهش تولید دانش بنیان در مجلس شورای اسلامی داشتیم که در همین البرز شرکت های دانش بنیان بسیاری داریم که اقدامات موثری باید داشت .

نماینده مردم طالقان ، نظرآباد ، ساوجبلاغ و چهارباغ در مجلس شورای اسلامی گفت: در اجرای قانون اصلاح ساختار بانک مرکزی که در گذشته انجام شده و اختیارات قانونی به بانک مرکزی برای تسهیل گری داده شده اقداماتی شده است .

وی تاکید کرد: بخش مهم نقدینگی و رشد نقدینگی امروز یکی از اولویت ها است.

حدادی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب بارها تاکید کردند اولویت اول کشور اقتصاد و معیشت است در راستای نظام مسایل اقتصاد و معیشت قوانینی که مصوب شده نیاز به ایین نامه های اجرایی دارد تا به درستی تدوین ، ابلاغ شود.

وی گفت: در راستای اجرای این قوانین مجلس مسوولیت نظارت لازم را دارد و مطالبه گری جدی باید انجام شود که یکی از قوانینی مورد تاکید در موضوع سرمایه گذاری که به زودی نهایی می شود بحث اثرگذ اری قانون مبارزه با قاچاق کالا و یا مبارزه با پولشویی است .

نماینده مردم طالقان ، نظرآباد ، ساوجبلاغ و چهارباغ درمجلس شورای اسلامی اضافه کرد: محورهایی که در سرمایه گذاری اثر بخشی دارد به جد دنبال می شود .

وی یاد آورشد: در بخش مهم نیاز جامعه به مسکن یکی از نیازهای جدی جوانان به مسکن است که در بافت های روستایی باید به این مهم توجه داشت .

حدادی تاکید کرد: بازنگری طرح های هادی در موضوع تولید مسکن اثرگذار است و جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز باید مورد پیگیری جدی قرار گیرد .

نماینده مردم طالقان ، نظرآباد ،چهارباغ و ساوجبلاغ در مجلس شورای اسلامی گفت: در استان البرز سرمایه گذاری در بخبش گردشگری اهمیت بسیاری دارد و سرانه های پایین آموزشی و ورزشی باید مورد توجه جدی قرار گیرد .

وی اضافه کرد: در بخش ازدواج مسوولان بانکها همکاری بیشتری کنند و ازدواج، مسکن و اشتغال توجه بیشتری شود.

حدادی تاکید کرد: اتمام بسیاری از پروژه ها از جمله جاده طالقان باید مدنظر قرار گیرد و سهم استان البرز از سد طالقان گرفته شود .

منبع: خبرآنلاین

930855

سازمان آگهی های پرسون