ترکیب گشنیز پلو با مرغ زعفرانی کار چندان سختی نیست و به راحتی با طرز تهیه این پلو لذیذ که در ادامه آورده ایم، آماده می شود.
مواد لازم گشنیز پلو با مرغ
- برنج ۲ پیمانه
- مرغ ۹۰۰ گرم
- گشنیز یک لیوان
- پیاز یک عدد
- زعفران دمکرده ۳ قاشق غذا خوری
- دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
- زرد چوبه ۱/۲قاشق چایخوری
- رب گوجه فرنگی یک قاشق چایخوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه گشنیز پلو با مرغ زعفرانی
برای پخت گشنیز پلو با مرغ طبق مراحل زیر عمل کنید:
مرحله اول :
ابتدا برنج را با آب شسته و با نمک حدود ۳ ساعت بخیسانید و سپس برنج را آبکش کنید.
مرحله دوم :
گشنیز را که از قبل پاک، شسته و خرد کرده اید، به برنج آبکش شده اضافه کنید.
مرحله سوم :
ته قابلمه مقداری روغن بریزید و اجازه دهید تا داغ شود سپس سیب زمینی و یا نان را ته قابلمه بگذارید تا کمی سرخ شود سپس برنج مخلوط شده با گشنیز را در قابلمه بریزید و مقداری روغن روی برنج ریخته و دم بگذارید.
مرحله چهارم :
یک عدد پیاز را پوست کنده و ریز خرد کنید؛ در یک تابه مقداری روغن ریخته و پیازها را در آن سرخ کنید.
مرحله پنجم :
سینه مرغ را به صورت نگینی متوسط خرد کرده و با پیاز تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.
مرحله ششم :
ادویه ها را به همراه رب گوجه فرنگی به مرغ ها اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا کمی مواد به خورد هم برود.
مرحله هفتم :
زعفران دم کرده را به همراه یک فنجان آب داغ به مرغ اضافه و اجازه دهید تا با حرارت خیلی کم بپزد. پس از دم کشیدن برنج، مرغ و برنج را کنار هم سرو کنید.