به گزارش سایت خبری پرسون، هر غذایی که انسان میل میکند در مسیر عبور از دستگاه گوارش وارد معده شده و فرایند جذب ویتامینها و مواد مغذی و دفع سایر قسمتهای تشکیل دهنده آن ماده خوراکی آغاز میشود.
باتوجه به نوع مواد غذایی که وارد بدن شده و ترکیب عناصر سازنده آنها مدت هضم طولانیتر یا کوتاهتر خواهد بود. متخصصان تغذیه همواره برای حفظ سلامتی دستگاه گوارشی و سایر قسمتهای بدن به مردم توصیه میکنند انواع مواد خوراکی مغذی را در زمان و به حجم مناسب مصرف کنند.
همچنین فعالیت بدنی روزانه نظیر ورزش کردن به فرایند هضم مواد خوراکی کمک میکند و باعث میشود قسمتهای غیرقابل هضم غذای مصرفی زودتر و به شکل راحتتری دفع شود. بررسیهای علمی نشان داده است به طور معمول هضم هر ماده غذایی در بدن حدوداً ۱۲ ساعت طول میکشد. یعنی ممکن است فردی صبحانه و ناهار خود را میل کرده و در حال خوردن شام باشد، ولی هنوز غذایی که هنگام صبح مصرف کرده به طور کامل هضم نشده باشد.
مصرف بیش از اندازه غذاهای چرب، پرنمک، تند، آبمیوههای ترش، نوشیدنیهای گازدار و الکلی، پیاز و شکلات در طولانی مدت به معده آسیب جدی وارد کرده و سلامتی انسان را به خطر میاندازد.