کاندیدای انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری یکی از مهمترین نکات برای ارتقا و جهش کشور را «فرصت زنان جامعه» دانست و گفت: کسب مقاومت و موفقیت های بزرگ در عرصه های مختلف مرهون نگاه بزرگ به زنان و جامعه است که می توانند نقش بسیار مهم، موثر و اساسی در مسیر پیشرفت کشور داشته باشیم.
موج دوم عمدتا با آغاز مناظرههای انتخاباتی شکل میگیرد؛ مناظرههایی که در ۱۵سال گذشته تبدیل به مهمترین میدان رقابت سیاسی کاندیداها شده و نخستین فرصت جدی برای ارتباط گرفتن با جامعه هدفی است که بالقوه امکان رای دادن به آنها و رقبایشان را دارند.
یکی از اعضای دفتر محسن رضایی با رد تصمیم گیری متمرکز برای نامزد نهایی جبهه انقلاب تاکید کرد: مقرر شده خروجی اجماع برآیند نظر همه چهره ها و جریانات باشد و از شخص محوری و تصمیم فردی اجتناب گردد. لذا آقای رضایی مکررا از همه جریانات و گروهها برای مشارکت فعال در فرایند وحدت دعوت کرده اند.
حجتالاسلام و المسلمین مصطفی پورمحمدی، کاندیدای انتخابات رئیس جمهوری در پاسخ به سؤال خبرنگار جماران در خصوص احتمال انصراف کاندیداهای اصولگرا، گفت: اساس نیاز امروز کشور و مطالبه رهبری «مشارکت» است.
وزیر کشور با بیان اینکه امیدوارم حداکثر مشارکت اتفاق بیفتد، تصریح کرد: از همه سلایق و گروههای سیاسی میخواهیم در میدان باشند و مردم را به شرکت در انتخابات دعوت و تشویق کنند.
از بین ۶ نامزد انتخابات ریاست جمهوری، تاکنون فقط کارگردان مستند انتخاباتی دو نامزد مشخص شده و گمانهزنی درباره نقشآفرینی سینماهاییها در این انتخابات ادامه دارد.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: وزیر خارجه آمریکا در سنای این کشور گفت ایرانی ها توانسته اند راهبرد فشار حداکثری را شکست دهند، اما یک فرد باز می گوید ما نتوانسته ایم.
رییس ستاد مردمی سعید جلیلی در استان البرز گفت: گرایش مردمی به جلیلی افزایش یافته است و اقشار مختلف مردم به ویژه خانواده شهدا امیدوار هستند حضور شخصیتهایی مانند جلیلی منجر به رفع مشکلاتشان شود.
دوشنبه شب؛ ۲۸ خرداد ۱۴۰۳ اولین مناظره ۶ کاندیدای انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری با موضوع اقتصادی در ساختمان شیشهای صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران آغاز شد.
رئیس جمهور باید شناخت دقیقی از شرایط کشور داشته باشد و همچنین تحلیل آینده شناسانه ای نسبت به ایران و منطقه و جهان داشته باشد تا بتواند جهت گیری های کشور را بر اساس یک معماری به سمت نقطه پیشرفت متمرکز کند.
به نظر می رسد اگر هر نامزد ریاست جمهوری به سوالات زیر که برگرفته از واقعیت های حال حاضر اقتصاد ایران است پاسخ دهد می توان به چارچوب ذهنی مورد قبول وی در خصوص اقتصاد پی برد و ارزیابی نمود.
وزیر کشور در سفر به شهرکرد از آمادگی برای برگزاری انتخابات ریاست جمهوری خبر داد و گفت: احتمالاً در چند کلان شهر دریافت رأی به صورت الکترونیکی خواهد بود و این منوط به تایید شورای نگهبان است.
سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به اینکه گفته میشود شورای نگهبان انتخابات را مهندسی میکند، گفت: ما نگاه حزبی، جناحی و گروهی به افراد نداریم و اساساً افراد را فارغ از خاستگاه سیاسیشان بررسی میکنیم؛ خود شخص را بررسی میکنیم و طبیعتاً اگر احراز صلاحیت شود، گروههای سیاسی میتوانند او را به عنوان نماینده خود معرفی کنند؛ لذا مبنای ما قانون است و مهندسی بلد نیستیم و اساساً مهندس نیستیم.
ائتلاف وفاق ملی جوانان ایران اسلامی ولایت پذیری، انقلابی، جهادی و اجرایی بودن را معیار انتخاب اصلح می داند و پس از اعلام نهایی اسامی نامزدهای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری کاندیدا اصلی خود را اعلام میدارد.