حلوای عربی یکی از انواع حلواهای مجلسی و بسیار خوشمزه است که با شیر خشک قنادی تهیه میشود و دستور پخت متفاوتی دارد. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا این حلوای خوشمزه را با هم در منزل تهیه کنیم.
شربت سکنجبین یکی از شربت ها و نوشیدنی های بسیار پرطرفدار و قدیمی ایرانی است که خواص درمانی بسیاری نیز دارد. این شربت خوشمزه علاوه بر اینکه می تواند به عنوان یک نوشیدنی گوارا سرو شود، می تواند در کنار انواع غذاها و خوراکی ها مثل دلمه برگ مو، کاهو و .. نیز سرو شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شربت سکنجبین در ادامه با ما همراه باشید.
آش آبکش یا آش سوزمه یکی از غذاهای محلی قوچان است که بسیار سریع تهیه میشود؛ مواد لازم برای تهیه آن هم بسیار در دسترس و ارزان است و در عین حال طعم لذیذ و بی نظیری دارد.
شله زرد، نذری مرسوم بین ایرانیان است. در روزهای وفات پیامبر اکرم (ص)، شهادت امام حسن (ع) و امام رضا (ع)، بسیاری از مردم شله زرد میپزند و بین همسایگان و آشنایان خود تقسیم میکنند. اما این دسر در ماه مبارک رمضان هم طرفداران بسیاری دارد؛ به ویژه برای افطار.
کرفس حاوی ویتامین C، بتاکاروتن، و فلاونوئیدها است. در ضمن ۱۲ نوع ماده مغذی آنتی اکسیدانی در ساقه کرفس وجود دارد. چون کرفس منبع غنی از مواد مغذی گیاهی است باعث کاهش التهاب در دستگاه گوارش، سلولها، رگهای خونی و اندام های بدن می شود.
آش هالاو، این غذای محلی کردستان را مردم اکثرا در فصلهای پاییز و زمستان تهیه میکنند. خواص این آش محبوب با انواع سبزیجات محلی و پرخاصیت، مورد توجه بسیاری از افراد در اقصی نقاط ایران قرار گرفته است. به همین دلیل شاهد طبخ آش هالاو با همان سبزیجات معطر خاص هر منطقه ایران در بین تمام اقوام و شهرهای گوناگون کشور هستیم.
کوفته دست به گردن یکی از غذاهای اصیل و سنتی ایرانی و متعلق به تهران قدیم است که با روشی آسان و فوری تهیه میشود و طعم لذیذی دارد. اگر شما هم علاقهمند شدید این غذای سنتی و اصیل را در منزل تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید، دست بر گردن یار بیندازید و با ما همراه شوید.