به گزارش سایت خبری پُرسون، پاتاتاس براواس شاهکار آشپزی اسپانیا از سیبزمینی سفید که به صورت مکعبی یا قطعات نامنظم خرد شده، تهیه میشود.
آشپزان ابتدا قطعات سیبزمینی را با روغن زیتون سرخ میکنند و سپس با یک سس گوجهفرنگی اسپانیایی به نام سالسا براوا سرو میکنند که مزه نسبتاً تندی دارد.
در هر جای اسپانیا سراغ این غذا را بگیرید به راحتی آن را پیدا میکنید، اما بهتر است بدانید که این پاتاتاس براواس از بهترین غذاهای اسپانیا در مادرید است و در اصل غذای سنتی این شهر است.
مواد لازم:
- سیب زمینی: (۳عدد)
- پیاز کوچک: (۱ عدد)
- گوجه متوسط: (۲عدد)
- سیر: (۱ حبه)
- سرکه قرمز: ۱ قاشق غذاخوری
- آب: نصف استکان
- آرد: ۱ قاشق غذاخوری
- نمک: ۱ قاشق چاییخوری
- فلفل: ۱/۲ قاشق چاییخوری
- پاپریکا: ۲ قاشق چاییخوری
طرز تهیه:
سیب زمینیها رو به صورت مکعبی درشت برش بزنید و در روغن سرخ کنید.
پیاز داغ درست کنید و سیر را به آن اضافه کنید.
آرد و ادویه ها را تفت دهید و بعد از تفت خوردن آنها پورهی گوجه، سرکه و آب را اضافه کنید.
سس را با گوشتکوب برقی بکوبید و بعد همراه با سیب زمینیها سرو کنید.
منبع: پارسینه پلاس