طرز تهیه یک دسر لطیف و مقوی مناسب افطار

فرنی از دسرهای مقوی است که آن را می‌توان به عنوان یک میان وعده‌ شیرین سرو کرد.
تصویر طرز تهیه یک دسر لطیف و مقوی مناسب افطار

به گزارش سایت خبری پُرسون، فرنی زعفرانی یک دسر خوش‌عطر و سبک است که در ماه رمضان بسیار پرطرفدار است.

اگر به دنبال یک دسر سبک و مقوی برای افطار هستید، فرنی زعفرانی بهترین انتخاب است. این دسر سنتی ایرانی با شیر، نشاسته و زعفران تهیه می‌شود و هضم آسانی دارد.

فرنی زعفرانی یک دسر خوشمزه و مقوی می باشد که در ماه مبارک رمضان بسیار پرطرفدار می باشد. طرز درست فرنی بسیار راحت و ساده است و با آرد نشاسته و آرد برنج تهیه می شود.

مواد لازم برای تهیه فرنی

آرد برنج: 2 قاشق سوپ خوری

گلاب: به مقدار دلخواه

شکر: 4 قاشق سوپ خوری

وانیل: در حد نوک قاشق چای خوری

زعفران دم کرده: به مقدار دلخواه

شیر: 2 لیوان

مراحل تهیه فرنی زعفرانی

در ظرف مناسبی که بتوان روی حرارت قرار داد،شکر و آرد برنج را با هم مخلوط کنید و بعد شیر سرد را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا آرد حالت گلوله گلوله نشود.بعد ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و مواد را مدام هم بزنید و مراقب باشید تا ته نگیرد.

وقتی مایه فرنی کمی به غلظت رسید،گلاب، هل و زعفران دم کرده را به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا فرنی به غلظت مناسب برسد. سپس حرارت را خاموش کنید و به همان صورت که فرنی داغ است در ظرف های مورد نظر بریزید.بسته به سلیقه خود میتوانید فرنی را با دارچین ،خلال پسته و بادام تزیین کنید.

دقت کنید که فرنی را داغ داخل یخچال قرار ندهید ، چون آب می اندازد.

منبع: فرتاک نیوز

897919

سازمان آگهی های پرسون