آشپزی

طرز تهیه سوهان یزدی را اگر نمی دانید کافی است این گزارش مفید را بخوانید.
آش دوغ بختیاری یکی از آش های سنتی ایرانی می باشد که طعم و مزه بی نظیری دارد. مواد اولیه این آش از پوشش گیاهی منحصر به فرد استان چشم نواز و سرسبز چهار محال و بختیاری تهیه می شود، آش دوغ بختیاری همانند کباب بختیاری در این منطقه معروف است و طرفداران زیادی دارد.
خوراک قارچ و سبزیجات یک غذای رژیمی بدون گوشت و بسیار خوشمزه و لذیذ برای دوستداران قارچ بخصوص برای گیاه خواران عزیز است که طرز تهیه آن را در ادامه خواهید دید.
سیب پخته یا کمپوت سیب یکی از میوه های مفید برای چاق شدن صورت است. یکی دیگر از خواص سیب پخته و فواید آن ایجاد لطافت و زیبایی پوست است .کمپوت سیب یکی از انواع کمپوت ها با طعمی بسیار لذیذ و خوشمزه می باشد شما می توانید این کمپوت لذیذ را برای تزیین شیرینی و کیک هایتان استفاده کنید.پس با ما در مجله خبری پرسون همراه باشید.
دلیل وا رفتن کباب تابه ای و اینکه چکار کنیم که کباب تابه ای وا نرود موضوعی است که در این گزارش به آن می پردازیم.
قارچ سوخاری، سیب‌زمینی سوخاری، سیب زمینی سرخ‌کرده و پیاز سوخاری انواع ساید‌دیش (دورچین) پیش‌غذا‌های محبوبی هستند که همراه با فست‌فود‌هایی مثل انواع پیتزا و همبرگر مصرف می‌شوند.
گل‌قند، معجون گل قند یا به عبارت دیگر مربای گل به ترکیب گل محمدی با عسل یا پودر قند گفته می‌شود. بیشترین مصرف گل‌قند مربوط به وعده صبحانه در فصول سرد سال به دلیل گرم و مقوی بودن آن است البته خواص دارویی که این ترکیب فوق‌العاده دارد مصرف آن را محدود به وعده صبحانه نکرده است همچنین مصرف گل‌قند بعد از وعده غذایی باعث هضم بهترغذا می شود.
یکی از دغدغه های روزمره خانم ها و مادران این است که چه غذایی تهیه کنند و چی بپزند و نهار و شام را چیکار کنند.معمولا مامان های خانه دار به ذائقه فرزندانشان توجه میکنند و سعی میکنند انتخابی داشته باشند که همه فرزندان از غذای درست شده خوششان بیاید. درست کردن غذا برای مادرها سخت نیست بلکه چی درست کنم سخت ترین کار ممکن برای مادرهاست. پرسون به این دغدغه پایان داده است و لیست غذا ها را تهیه و در اختیار مادران سرزمینمان قرار داده است. از قرمه سبزی بگیر تا خورشت آلو...
میان وعده ها نیز مانند وعده های اصلی نقش مهمی در سلامت ما دارند. این ترکیب دیوانه‌کننده می‌تواند جایگزین خوبی برای میان وعده ناسالم باشد!
آش بلغور یکی از انواع آش‌های سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که از ترکیب بلغور گندم با حبوبات، گوشت و سبزی آش تهیه می‌شود.استفاده از غلات، حبوبات، سبزی‌ها و میوه ها، و گاهی استفاده از گوشت و تخم مرغ به فراخور دستور پخت و در نهایت ترکیب گروه لبنیات مانند کشک یا ماست و دوغ ؛ باعث شده است که معمولا آش‌ها منبعی مناسب و با ارزش تغذیه‌ای خوب برای آن دسته از مواد مغذی باشد که بدن در این فصل سال به آن‌ها نیاز بیشتری دارد.
غذا‌های سنتی جنوب جایگاه خاصی در فرهنگ غذایی ایران دارند. غذا‌های استان‌های جنوبی معمولا پر ادویه و تند هستند. قلیه ماهی یکی از غذاهای خوشمزه و بسیار مشهور جنوبی است که از ترکیب ماهی با سبزی‌های معطر و تمر هندی تهیه می‌شود.
سازمان آگهی های پرسون