به گزارش سایت خبری پرسون، ذرت پنیری شباهت زیادی به ذرت مکزیکی دارد، اما روش درست کردن آن با ذرت مکزیکی فرق دارد و مزه خوبی دارد.
مواد لازم:
- شیر: یک و نیم پیمانه
- ذرت کنسروی: ۲۰۰ گرم
- روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
- آرد سفید: یک قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
- پنیر پیتزا به مقدار کافی
طرز تهیه:
برای درست کردن ذرت خامه ای در ابتدا روغن را در یک قابلمه مناسب بریزید و بگذارید با حرارت ملایم گرم شود.
سپس ذرت را به همراه نمک و فلفل داخل قابلمه بریزید و یک پیمانه شیر به آن اضافه نمایید.
ذرت نباید یخ زده باشد اگر یخ زده بود از قبل بیرون بگذارید تا یخ آن کاملا باز شود.
یا اینکه چند بار زیر آب بگیرید بعد از این که مواد را داخل روغن ریختیم اجازه می دهیم تا شیر داغ شود.
در ظرفی آرد و بقیه شیر را می ریزیم و با همزن دستی کاملا هم می زنیم تا دانه های آرد باز شوند و گوله گوله نشوند.
سپس به مخلوط روی حرارت اضافه می نماییم و سریع هم می زنیم.
با همزدن سریع آرد لعاب دار می شود و باعث غلیظ شدن مواد می گردد به خاطر داشته باشید حرارت باید کم باشد.
هم زدن را برای ده دقیقه ادامه می دهیم تا آرد از خامی در بیاید.
وقتی آرد لعاب انداخت و مواد قوام یافت پنیر پیتزا را به مواد ذرت خامه ایی می افزاییم و هم می زنیم تا پنیر در آن آب شود.
سپس از روی حرارت بر می داریم و در ظرف سرو می ریزیم .