“قاتوق کشک و سیب”، غذایی اصیل و سنتی و با طعمی به یادماندنی

قاتق کشک و سیب یکی از غذاهایی است که در شهر کرمان طرفداران زیادی دارد و در ایام مختلف سال در سر سفره آنها مشاهده می شود.
تصویر “قاتوق کشک و سیب”، غذایی اصیل و سنتی و با طعمی به یادماندنی

به گزارش سایت خبری پرسون، قاتوق کشک و سیب یکی از غذاهایی است که طعمی لذیذ دارد و می توان برای شام سرو کرد.

قاتق کشک و سیب یکی از غذاهایی است که در شهر کرمان طرفداران زیادی دارد و در ایام مختلف سال در سر سفره آنها مشاهده می شود.

مواد لازم

سیب زمینی 4 عدد
دو لیوان کشک
نعنا خشک یک قاشق غذاخوری
یک عدد پیاز بزرگ
یک قاشق غذاخوری آرد گندم
پنج حبه سیر

طرز تهیه:

ابتدا در ظرفی سیب زمینی ها را به صورت کامل آبپز می کنیم و بعد از پخت کامل آنها را به صورت له و پوره در می آوریم.

در ظرفی دیگر پیاز داغ درست کرده و زردچوبه کافی به آن اضافه می کنیم.

بعد از سرخ شدن کامل یک قاشق آرد را به مدت یک دقیقه در آن تفت می دهیم.

بعد بلافاصله سیرهای رنده شده و نعنا خشک را هم در ظرف پیاز داغ و آرد می ریزیم.

با شعله کم اجازه می دهیم تا کشک به جوش بیاید.

حالا سیب زمینی های له شده را با نصف لیوان آب سرد در ظرفی رقیق می کنیم .

بعد از به جوش آمدن مواد قابلمه آن را به مواد کشکی اضافه می کنیم .

در آخر هم نمک و فلفل غذا را اضافه می کنیم.

با نعنا داغ و پیاز داغ آن را تزئئین می کنیم.

منبع: فرارو

520949

سازمان آگهی های پرسون