طرز تهیه کیک قاشقی 10 دقیقه ایی

درست کردن این کیک خیلی راحت‌تر از آن چیزی است که فکرش را بکنید، شاید در حد یک نیمرو درست کردن هم انرژی نگیرد، فقط کافی است اراده کنید و برای خودتان یک خوشمزه‌ی سالم خانگی خلق کنید.
تصویر طرز تهیه کیک قاشقی 10 دقیقه ایی

به گزارش سایت خبری پرسون، کیک درست کردن برای بعضی افراد تفریح و انگیزه است، ولی برای خیلی دیگر از افراد کار سختی حساب می‌شود. اما همه‌س آدم‌ها کیک خوردن را دوست دارند! آن هم وقتی کنار چای یا قهوه باشد، یک عصر دل‌انگیز تابستانی، با عزیزانتان نشسته باشید و به گپ و گفت مشغول باشید! یا نه، در خلوت با موسیقی یا کتاب یا بی هیاهو ساعتی را برای خود داشته باشید.

مواد لازم

  • آرد سفید: یک لیوان
  • ماست یا شیر: نصف لیوان
  • شکر : نصف لیوان
  • تخم مرغ: یک عدد
  • بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
  • وانیل: نصف قاشق چایخوری
  • گلاب: ۲ قاشق غذاخوری

مواد لازم را ملاحظه کردید؟ سادگی و در دسترس بودن آن‌ها باعث می‌شود همیشه بتوانید این کیک را تهیه کنید.

ضمن اینکه تشکیلات خاصی هم نیاز ندارد. نه همزن برقی نه مخلوط کن و نه نیاز به جدا کردن سفیده و زرده تخم مرغ دارد.

در ابتدا تخم مرغ را با شکر و وانیل هم بزنید تا از لختگی دربیاید. ماست یا شیر را به همراه گلاب اضافه کنید و با چنگار یا همزن دستی خوب هم بزنید.

آرد و بیکینگ پودر را با هم به مواد اضافه کنید. اگر یکی دو بار آرد را الک کنید بافت بهتری به شما خواهد داد. کار مخلوط کردن مواد شما در همین جا به پایان رسید. فکر نمی‌کنم ۵ دقیقه هم از شما زمان بگیرد.

حالا در یک ظرف گود مقداری روغن بریزید و وقتی داغ شد با قاشق از مواد کیک داخل روغن بریزید و اجازه بدهید با حرارت ملایم سرخ شود. حرارت را زیاد نکنید تا مغز کیک خوب پخته شود.

این کیک‌ها را بعد از خنک شدن در ظرف دربسته نگهداری کنید. برای ۳ روز حداقل می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید.

یک عصرانه‌ی خیلی خوشمزه که بچه‌ها هم عاشق آن خواهند شد.

منبع: فرارو

509306

سازمان آگهی های پرسون