مواد لازم
- ۵۰۰ گرم گوشت گوسفندی چرخ کرده
- ۲۰۰ گرم لپه
- ۲ عدد تخممرغ
- یک عدد پیاز درشت
- ۳ قم زعفران حل شده
- یک قچ زردچوبه
- به مقدار لازم نمک و فلفل
- به مقدار لازم روغن مخصوص سرخ کردنی
۱. لپه را بعد از دو ساعت خیس کردن بپزید. سپس آن را در سبدی بریزید تا آب اضافی آن خارج شود. لپههای پخته و سرد شده را در چرخ گوشت بریزید یا با هاون برقی له کنید.
۲. پیاز را پوست کنده و بعد از خرد کردن همراه با گوشت چرخ کرده و لپه در دستگاه غذاساز بریزید تا له شوند. مخلوط گوشت و پیاز و لپه را در کاسه مناسبی بریزید و آنها را با دست خوب ورز دهید. سپس تخممرغها را همراه با نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران به مخلوط گوشت و لپه و پیاز اضافه کرده و خوب مواد را با هم مخلوط کنید.
۳. در یک تابه گود مناسب مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. حالا مقداری از مایه شامی را کف دست پهن کرده و وسط آن را با ته قاشق سوراخ کرده و داخل تابه حاوی روغن سرخ کنید.