عضو هیئت علمی دانشکده حقوق دانشگاه تهران با اشاره به بحث رسیدگی به صلاحیتهای داوطلبان انتخابات، گفت: رسیدگی به صلاحیت داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری با درجه حساسیت بالایی انجام میشود.
سعید جلیلی یکی از شش کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در حالی پا به عرصه گذاشته که در برنامههای پیشین او شعارهای اقتصادی زیادی از جمله حل مشکل تورم، روشن کردن موتور تولید و اشتغال، شفاف سازی خصوصی سازی در کشور، جلوگیری از نوسانات در بازار ارز، رفع مشکل مسکن و توزیع سبد غذایی به چشم میخورد.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: از ابتدای انقلاب تا به امروز رئیس جمهورهای مختلفی با نگاه های متفاوت روی کار آمدند و همواره این مردم بوده اند که با مشارکت حداکثری در انتخابات رئیس جمهور خود را انتخاب کرده اند.
وزیر کشور دوره اصلاحات و عضو مجمع روحانیون مبارز با تأکید بر اینکه توصیه من به همه کسانی که دل در گرو آینده کشور دارند این است که حتما پای صندوق رأی بروند، گفت: برخی کاندیداها برای گرمی بازار آمدهاند و خودشان هم میدانند که کسی به آن معنا روی آنها حسابی باز نمیکند.
رئیس شورای اطلاع رسانی دولت به کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری نسبت به مراقبت و توجه به اینکه میخواهند بر صندلی شخصیتی مانند شهید رئیسی تکیه زنند، توجه داد .
اقلیتی از طبقات جامعه ایران که تحریم ها را نعمتی برای حفظ منافع خود ارزیابی می کنند معتقدند باید از نظریات سعید جلیلی در سیاست خارجی حمایت کرد. اما فرمان سیاست خارجی در صورت پیروزی جلیلی در انتخابات به کدام سمت خواهد چرخید؟
از تجربه وزارت در دولت های احمدی نژاد و روحانی تا ریاست بر سازمان بازرسی کل کشور؛
هنوز فراموش نکردهایم آن پیامی را که آقای ظریف خطاب به صهیونیستها نوشت: «مردی که هولوکاست را نفی میکرد رفت» تا به خیال خود با این پیام که دل جبهه بزرگ مقاومت را به درد آورد، به آمریکاییها پیام دهد که در موضوع «فلسطین و اسرائیل» نیز به دنبال تنشزدایی است...
محمدباقر قالیباف در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۴ شعارش را «زندگی خوب برازنده ایرانی است» انتخاب کرد؛ شعاری که برای بخش غالب اصولگرایان تداعیکننده «مانور تجمل و اشرافیت» بود.