گزارش و گفتگوی اختصاصی

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در گفتگو با پرسون؛

روزگار سراسر با استرس ترامپ/ ضعف آمریکا

محمد وحدتی، بیان کرد: شاهد هستیم که ترامپ به روزگاری افتاده که زندگی سراسر با استرس و نگرانی را تجربه می کند؛ زیرا انسانی را برخلاف قوانین و تفکرات انسانی به شهادت رساند.
معاون کل وزارت بهداشت در گفتگو با پرسون:

مردم همکاری نکنند، موج جدید کرونا در راه است

اگر همکاری مردم ادامه پیدا نکند و تصورمان این باشد که موارد مرگ اندک است و عادی انگاری و ساده پنداری داشته باشیم، ممکن است مجدد با موج جدیدی از ویروس کرونا مواجه شویم.
«پرسون» اثرات تغییر رییس سازمان بورس را بررسی می کند؛

وزیر اقتصاد از حاشیه های بازار سرمایه در امان مانده!؟/ تغییر رییس؛ به جای حل مشکل!

پس از استعفای «حسن قالیباف اصل» از ریاست سازمان بورس و اوراق بهادار، وزیر اقتصاد و دارایی، «علی دهقان دهنوی» یکی از معاونانش را به عنوان رییس جدید این سازمان معرفی کرد؛ انتصابی که حالا برای بسیاری این سوال را پیش آورده است که چه تأثیری در بازار سرمایه خواهد داشت؟
علاءالدین میرمحمدصادقی در گفتگو با پرسون؛

تبلیغات حلقه گمشده صادرات / بازاریابی کلید توسعه تجارت است

امریکایی ها با تحریم های ظالمانه به صنعت نفت مهم ترین درآمدزایی کشورمان را با مشکل مواجه کرده اند؛ از همین رو صادرات کالاهای غیر نفتی این روزها حرف اول درآمدزایی کشورمان به حساب می آید.
در روزهایی که تشدید مشکلات اقتصادی بسیاری از شهروندان ایرانی را با هزاران مشکل بزرگ و کوچک درگیر کرده است، بیش از 60 سلبریتی در حال تبلیغ برای شرکت داماک به‌عنوان شرکت سرمایه‌گذاری در بخش مسکن دبی هستند تا ایرانیان را ترغیب به خرید خانه در خارج از ایران کنند؛ اتفاقی عجیب ولی واقعی که به مدد تبلیغ اخیر یک هنرپیشه دوباره بر سر زبان ها افتاد.
رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران در گفتگو با پرسون مطرح کرد:

تأثیر رشد صادرات بنزین و ارزآوری آن

کشوری که در مسیر واردات بنزین و مصارف بالا قرار داشت و این موضوع به مسئله نگران کننده‌ای تبدیل شده بود، حال به کشور صادر کننده بنزین تبدیل شده است و مصارف آن نیز تا حدودی منطقی شده است و در محدوده متوسطی که تعریف و پیش‌بینی شده بود، قرار گرفته است که این مسئله می‌تواند برای همه حامل‌های انرژی یک فرصت باشد که همین مسیر را در پیش بگیرند تا بتوانیم ارزآوری داشته باشیم و برای کشور درآمدزایی کنیم.
طرح زیست شبانه یکی از طرح های بسیار جنجالی در شهر تهران است که تاکنون به واسطه اختلاف نظرهای شدید میان نهادهای مختلف امکان عملیاتی شدن پیدا نکرده است؛ طرحی که البته شورای شهر تهران به شدت به دنبال تصویب و اجرایی کردن آن است.
گزارش اختصاصی پرسون؛

خودکشی، این بار با طعم گیلاس!

حمام پر از بخار شده بود و یک بدن نیمه‌جان روی کف آن پهن بود. صدای دوش آب دقیقه‌های پیاپی به گوش مرد خانه می‌رسید. با این حال، شیوا این صدا را نمی‌شنید؛ چون جریان خون او کُند شده بود و بر اثر خوردن 40 عدد قرص «آلمپرازولام» قدرت شنوایی‌اش مختل شده بود. بر بافت‌های مغزش اثر گذاشته بود. حتی وقتی یک ساعت بعد، او را سوار آمبولانس کردند هم، هیچ کدام از حواس پنج‌گانه‌اش به خوبی کار نمی‌کرد. در همان لحظه‌ها، احساسی در مرز میان هوشیاری و خواب داشت. می‌خواست به زندگی‌اش پایان دهد.
عیسی کلانتری رئیس سازمان حفاظت محیط زیست که برای حل مشکل آلودگی هوا به مردم می‌گفت دعا کنید باد بیاید، در نهایت مجبور شد به جز دعا، نسخه‌ای دیگر برای حل مشکل آلودگی بپیچد؛ نسخه‌ای که به نظر نمی‌رسد چه دولت کنونی و چه دولت آینده قادر به اجرای آن باشند.
ستاد ملی کرونا برای کاهش مبتلایان به ویروس کرونا در چند مرحله واحدهای صنفی که در نیازهای روزمره مردم کمتر مورداستفاده قرار می گرفت را با محدودیت زمانی فعالیت مواجه کرد، در این بین عده ای از کسب و کارها خود را شامل آن دسته از واحدهایی که فعالیت شان جزو ضروریات است می دانستند.
محبعلی در گفت‌وگو با پرسون؛

سیاست آمریکا در خاورمیانه تغییر می‌کند؟

یک کارشناس مسائل خاورمیانه و مدیر کل پیشین خاورمیانه وزارت خارجه، تفاوت آشکار سیاست‌های ترامپ و بایدن در منطقه خاورمیانه را تشریح کرد.
پرسون بیست وپنجمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی را بررسی کرد؛

نمایشگاهی با مدعوین اندک اما بازدهی زیاد در سایه کرونا

بیست و پنجمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی با شعار «نفت ملی، کالا و خدمات ایرانی» در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران از 3 بهمن آغاز و در 6 بهمن ماه به کار خود پایان داد.
در گفتگو با رییس اتاق بازرگانی ایران وچین مطرح شد؛

انتظار سقوط ارز را داشته باشیم؟! / هاله ای از امیدواری در جامعه ایجاد شده است

همگام با روی کار آمدن جو بایدن رییس جمهوری جدید ایالات متحده، زمزمه لغو یا تعلیق تحریم ها علیه ایران به گوش می رسد و انتظار می رود که با تغییر سیاست های دولت آمریکا، شاهد بهبود وضعیت اقتصادی و به تبع آن کاهش نرخ ارز باشیم. آیا واقعا شرایط جدید حاکم بر نظام بین الملل می تواند زمینه سقوط نرخ ارز را در ایران فراهم کند؟
در پی ابتلای سه پیشکسوت فوتبال کشور به کرونا؛

اهالی مستطیل سبز از شرایط حاکم کرونایی بر ورزش می گویند

چیزی در حدود یک هفته از ابتلای سه پیشکسوت فوتبال کشور یعنی حشمت مهاجرانی، مهرداد میناوند و علی انصاریان به ویروس کرونا می گذرد و به لطف خدا و با گذر زمان شرایط این پیشکسوتان فوتبال ایران کمی بهتر گزارش شده است.
گلرو در گفت‌وگو با پرسون؛

مجلس انقلابی در استیفای حق مردم مصمم است

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان این که بازگشت آمریکا به برجام به خود این کشور مربوط است، گفت: تمام اقدامات لازم برای استیفای حقوق مردم ایران را انجام می دهیم.
سخنگوی رزمایش اقتدار 99 در گفتگو با پرسون:

نیروی زمینی ارتش آمادگی پاسخگویی به تحرکات دشمن را دارد

نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران متناسب با نوع تهدیدات، توانایی و اقتدار نظامی خود را مورد بازنگری قرار داده و آن را ارتقا بخشیده‌ است و اگر کشوری ما را تهدید کند و قصد و برنامه‌ای بر علیه ما داشته باشد یقین بداند که با تمام قوا پاسخ خواهیم داد و اگر دشمنان ما تحرکاتی داشته باشند در اسرع وقت پاسخ مناسب و پشیمان کننده‌ای به آن‌ها خواهیم داد.
در گفتگو با فعالان صنعت معدن، بررسی شد؛

اکثر ماشین آلات مورد استفاده در معادن، دست چندمی هستند

شناسایی و راه اندازی معادن از سیاست‌هایی است که دولت دوازدهم، در راستای اقتصاد مقاومتی از سال ۹۸ کلید زد و اکنون خبر از احیا، فعال‌سازی و توسعه ۱۴۷ معادن کوچک‌مقیاس از ابتدای سال جاری تاکنون می‌رسد.
دیپلمات سابق ایران در آلمان در گفتگو با پرسون:

ایران بر عقیده سلطه‌ ستیزی استوار ایستاده است

مهم‌ترین دلیل عدم توفیق تحریم‌های امریکا علیه ایران، تحلیل غلط ترامپ از ایران و مردم ایران بود. ایرانی‌ها ممکن است که از اجراییات و مسائلی که برای معیشت و زندگی‌شان پیش می‌آید، شاکی باشند اما همواره در طول تاریخ اثبات کرده‌اند که در مقابل تعدی و تجاوز می‌‌ایستند و تحلیل ایرانی‌ها از رفتارهای ترامپ و امریکا در طول چهل سال تعدی بود، لذا ایرانی‌ها مقاومت کردند.
اقتصاد جهانی، تحریم ها و بازاریابی سنتی فرش ایرانی، سبب شده است کشورهایی چون هند، نپال، پاکستان، ترکیه و... دست به تولید فرش هایی زده تا بتوانند مشتریانی در بازارهای جهانی برای خود پیدا کنند، هشداری برای آینده فرش دستباف، که جدیست.
سازمان آگهی های پرسون