انرژی

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های خبری سرویس نفت و انرژی و نیرو را در سرویس انرژی پرسون بخوانید.

وزیر نیرو در نشست صمیمی با جمعی از جوانان صنعت آب و برق گفت: بزرگ‌ترین چالش صنعت برق موضوع ذخیره سازی است. اگر بتوانیم برق را ذخیره کنیم، قطعا شاهد اتفاقات بسیار خوبی در این عرصه خوهیم بود.
حجت‌الاسلام احمدی می‌گوید بحث گرانی بنزین در دستورکار مجلس نبوده و نیست و دولت هم اعلام کرده که نگاهی بر گران کردن بنزین ندارد.
نماینده کرمان و راور با اشاره به اینکه تامین آب شرب مردم به عنوان یک نیاز ضروری بر عهده دولت است، تصریح کرد: وزارت نیرو موظف به تامین هزینه‌های پروژه مهم و بزرگ انتقال آب خلیج فارس به شهر کرمان است و باید در این زمینه اقدام کند و پاسخگو باشد.
گزارش منابع ثانویه اوپک در ماه فوریه نشان می‌دهد ۱۲ عضو این سازمان در ماه ژانویه (دی - بهمن) ۲۶ میلیون و ۶۷۸ هزار بشکه نفت در روز تولید کردند که ۱۲۱ هزار بشکه کمتر از ۲۶ میلیون و ۸۰۰ هزار بشکه ماه دسامبر است.

قیمت‌ جهانی نفت خام در پی افزایش ذخیره‌سازی‌های نفت آمریکا و تداوم نگرانی‌ها درباره تعرفه‌های گمرکی آمریکا کاهش یافت.

همزمان با ایام‌الله دهه مبارک فجر، با حضور محمد نوذری استاندار قزوین ۳۳۴ طرح در حوزه صنعت آب و برق در شهرستان‌های استان قزوین، به صورت نمادین در شهرستان بویین زهرا به بهره‌برداری رسید.

استاندار فارس در بهره‌برداری از چندین پروژه آبفا گفت: با وجود خشکسالی های سنواتی دیگر نمی شود تنها با اجرای طرح های آبرسانی مشکل کم آبی را مدیریت کرد بلکه می بایست صرفه جویی در مصرف آب در فرهنگ مردم هم نهادینه شود.
سخنگوی صنعت برق با اشاره به این که در حال حاضر نیروگاه‌های کشور ۶۰ هزار مگاوات ظرفیت تولید برق دارند، گفت: این در حالی است که حداکثر نیاز مصرف برق در اوج بار شبانه زمستانی حدود ۴۸ هزار مگاوات است و با توجه به محدودیت های تامین سوخت نیروگاهی، صرفه جویی مردم در مصرف گاز و برق و تداوم مشارکت در پویش دو درجه کمتر ضروری است.
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران گفت: هزینه‌ استخراج، تولید، انتقال و توزیع گاز بدون ارزش ذاتی آن، پنج سنت در هر مترمکعب است، در حالی که مصرف‌کننده به طور متوسط ۲۲ صدم سنت پرداخت می‌کند که یک بیست و سوم هزینه است.
سخنگوی دولت گفت: انتظار دولت چهاردهم از استان مرکزی در زمینه انرژی‌های تجدیدپذیر بالا است و به طور قطع با توانمندی‌های بالای مدیریتی و جوانان باهوش و توانمند این امر برآورده می‌شود.

رئیس جمهور در آئین افتتاح و شروع عملیات طرح‌های وزارت نیرو با اشاره به ظرفیت بالای مدیران و متخصصان کشور گفت: می‌توانیم همه این مشکلات را ظرف یک سال حل کنیم؛ فقط کافی است باور و اراده کنیم.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای فارس:

حجم کل آب موجود در سد‎ها ۳۷.۷ درصد است

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای فارس گفت: حجم کل آب موجود نسبت به حجم کل مخازن ۳۷.۷ درصد و حجم آب مفید در سد‌ها نسبت به حجم مفید مخازن ۲۶ درصد است.
سازمان آگهی های پرسون