آسیا

مهمترین اخبار

سخنگوی وزارت امور خارجه چین با ابراز نگرانی از احتمال ازسرگیری درگیری‌های نظامی در منطقه خلیج فارس، از ایران و آمریکا خواست آتش‌بس را حفظ کرده و از بازگشت به جنگ پرهیز کنند.
سخنگوی ارتش یمن در واکنش به حملات هوایی عربستان به فرودگاه بین‌المللی صنعا، تأکید کرد این اقدام بدون پاسخ نخواهد ماند و آن را پایان روند کاهش تنش دانست.
یک رسانه صهیونیستی در گزارشی، رویکرد ایران در پرهیز از واکنش به تحریکات بنیامین نتانیاهو را مورد توجه قرار داد و آن را تاکتیکی حساب‌شده برای جلوگیری از تشدید تنش‌ها توصیف کرد.
سفیر آمریکا در بیروت در دیدارهای جداگانه با رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر لبنان، درباره توافق با رژیم صهیونیستی، سفر احتمالی ژوزف عون به واشنگتن و آخرین تحولات منطقه گفت‌وگو کرد.
محسن راجی اسدآبادی؛ مدرس دانشگاه و پژوهشگر اقتصاد بخش عمومی نوشت:

بازتعریف عقلانی منافع ملی؛ راز برتری تجاری چین در جهان!

چین با کنار گذاشتن نگاه ایدئولوژیک و اولویت دادن به توسعه اقتصادی، مفهوم منافع ملی را به‌صورت عمل‌گرایانه بازتعریف کرد. نتیجه این چرخش، گسترش تجارت، جذب سرمایه و فناوری، و تبدیل شدن به بزرگ‌ترین شریک تجاری بخش بزرگی از جهان بود.
رسانه‌های اسرائیلی:

پیت هگست سفر خود را لغو کرد

رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کردند پیت هگست، وزیر جنگ آمریکا، سفر برنامه‌ریزی‌شده خود به سرزمین‌های اشغالی را لغو کرده است.
زمین لرزه‌ای به بزرگی ۵ ریشتر، استان «سیچوان» در جنوب غربی چین را لرزاند.
سازمان آگهی های پُرسون