برای کمک به دولت و ملت و برای فائق آمدن بر مشکلاتی که هر روز آستانه تحمل جامعه را پایین و پایینتر میآورد، به خاطر خدا و مردم، همدلی و مهر و مدارا و وفاق را تحقق بخشیم.
همانگونه که یحیی سنوار پس از آزادی از زندان بزرگترین عملیات اطلاعاتی – نظامی و امنیتی تاریخ را علیه اسرائیل طراحی و اجرا کرد، قطعا سه هزار زندانی آزاد شده در این توافق نیز خواهند توانست با انگیزهتر به طراحی عملیاتهای بزرگتر و تاریخسازتر دست بزنند، بخصوص که تجربه موفقیتآمیز طوفان الاقصی را پیش رو دارند، آنگونه که اکنون سازماندهی و فرماندهی حماس بر عهده محمد السنوار است. لذا اسرائیل باید منتظر عملیاتهای بزرگتری در آینده باشد!
یک کارشناس مسائل سیاسی در یادداشتی با اشاره به آغاز دوره جدید ریاستجمهوری ترامپ در آمریکا و طرح مجدد مذاکره با آمریکا برای رفع تحریمها، فرصتها و تهدیدهای مذاکره مجدد با ایالات متحده را مورد بررسی قرار داد.
اینکه ایران در اولویت برنامههای ترامپ نباشد، نه تنها یک عامل منفی به شمار نمیرود، بلکه حتی میتواند یک فرصت مثبت نیز باشد. اگر موضوع ایران برای ترامپ اولویت داشت، این احتمال وجود داشت که ایران به هدف آزمایشی رئیسجمهور تازهکار آمریکا تبدیل شود.
بهتر بود مجمع تشخیص، تکلیف FATF را قبل از روی کار آمدن ترامپ روشن میکرد؛ چراکه مواضع احتمالی ترامپ در قبال ایران میتواند روی تصمیم مجمع تاثیر قابل توجهی داشته باشد و زمینه تداوم بلاتکلیفی FATF را موجب شود.
به هرحال ترامپ رئیس جمهور میشود و قدرت انتقال پیدا میکند، اما این انتقال قدرت، ساده نخواهد بود. او قصد دارد، زلزلهای در ارکان اداری و سیاسی آمریکا ایجاد کند.
از نگاه منتقدان، عکسی که ترامپ از مذاکرهکننده میپسندد، این است: همچون برّهای در مذبح و بردهای در مسلخ. آیا اقداماتی از این جنس را باید مایه شرمساری دانست؟ فرض کنیم سیاستمدار صرب همچون متهمی در اتاق بازجویی و حتی یک برده در مقابل همتای آمریکایی نشسته؛ اگر منافع چنین اقتضایی کند، باید این اقدام را تمسخر کرد، یا عقلانیتی سیاسی خواند؟»! آنها بیتعارف میخواستند آقای روحانی را کتف بسته، مقابل ترامپ بنشانند، اما ناکام ماندند. همانها اگر بتوانند، به آقای پزشکیان هم رحم نمیکنند.
تا قبل از طوفانالاقصی تابویی در جهان، خصوصا اروپا و غرب شکل گرفته بود که احدی جرأت نمیکرد مطلبی علیه رژیم صهیونیستی مطرح کند، چون به شدیدترین نحو با آنها برخورد میشد. اکنون این تابو شکسته شده است.
«افایتیاف» یک نهاد بینالمللی در حوزه تنظیم مقررات است که در حوزه رگولاتوری پولی و بانکی و تعیین استانداردهای لازم برای تنظیم مقررات بانکی و اتخاذ تدابیر عملیاتی برای مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم فعال است.
تجربه نشان داده که امروزه سرمنشأ همه اقدامات تروریستی و ناامنی ها چه در داخل کشور و چه در سطح منطقه از اتاق فکر اسرائیلی ها سرچشمه می گیرد و غیر از صهیونیست ها کس دیگری نیست که چنین برنامه ریزی هایی داشته باشد. اطلاعات به دست آمده نشان می دهد که پشت پرده آموزش و هدایت و در اختیار قرار دادن سلاح به تروریست ها در داخل ایران و منطقه، اسرائیلی ها قرار دارند.
ضمن تشکر از موضع انقلابی و ضداستکباری رئیس جمهور محترم کشورمان، باید گفت که اگر شهید سلیمانی عزیز در میان ما بود -که شهیدان زندهاند و حاج قاسم هست و میبیند- در دفاع از موضع انقلابی دکتر پزشکیان نیز خطاب به ایشان مینوشت «مواضع شما مایه افتخار و مباهات است و...»
امام خمینی(س)، بر این باور بودند که اسلام، دینی پویا و پاسخگو به نیازهای زمانه است و با پیشرفتهای علمی و اجتماعی سازگار است. امام خمینی(س)، به جای تقلید کورکورانه از غرب، بر استفاده از دانش، تجربه و فناوری غرب با حفظ هویت دینی و ملی تأکید کردند. ایشان معتقد بودند که میتوان با استفاده از دستاوردهای علمی و فناوری، جامعهای اسلامی و مدرن را بنا نهاد. ضمن اینکه معتقد بودند که مدرنیزاسیون نباید به قیمت از دست دادن ارزشهای اصیل اسلامی و ایرانی تمام شود.
کاهش دستمزدهای حقیقی به ویژه در میان طبقات پایین میتواند شکاف طبقاتی را افزایش دهد. کاهش دستمزد حقیقی معمولا گروههای کمدرآمد را بیشتر تحت تاثیر قرار میدهد. از دیدگاه تئوری توزیع درآمد، این کاهش به افزایش نابرابری درآمدی منجر میشود. در شرایطی که ثروت در دست گروههای خاصی متمرکز است، کاهش دستمزد حقیقی میتواند به تشدید شکاف طبقاتی منجر شود و بیثباتی اجتماعی را افزایش دهد.
رامپ یا بایدن یا هر دولت میانجی در برقراری آتشبس موقت، این اقدام را موفقیتی برای خود بداند و برای بقا در قدرت یا به رخ کشاندن ظرفیت خود در تحولات منطقهای این تلاشها را فاکتور کند اما واقعیت این است که آتشبس در غزه چه موقت باشد یا دائم، طشت رسوایی برای صهیونیستها و حامیان غربی آنها به ویژه آمریکا خواهد بود که نزدیک به 16 ماه صدها هزار تن بمب را در اختیار رژیم کودککش صهیونیستی قرار دادند.
وقتی رسانهها فرهنگها، اقوام یا گروههای خاصی را بهصورت منفی یا تحریفشده نشان میدهند، نوجوانان ممکن است دیدگاههای تعصبی و پیشداوری پیدا کنند و از درک صحیح هویت خود و دیگران محروم شوند.
این قلم تردیدی ندارد که وقتی شاهد پر شدن پازل دشمن در توهمپراکنی و دروغپردازی علیه جمهوری اسلامی از سوی کسانی هستیم که در حسن باطن آنان شک نداریم، پای نفوذ به میان میآید و نفوذ با فرد کاری میکند که به تعبیر ششم فروردین ماه 1368 حضرت امام خمینی رحمهًْالله علیه (خطاب به آقای منتظری) او را تا جهنم یعنی تا انکار همه حقایق ـ در اینجا انکار حقانیت جمهوری اسلامی در نبردی که دشمنانش علیه آن به راه انداختهاند ـ میکشاند.
درحالی که بودجه سال آینده به گزارش کارشناسان از نظر ساختار دارای نقاط مثبتی است و تصویر شرایط امروز کشور را دارد اما یک عیب اساسی دارد و آن نادیدهانگاری تغییرات اقلیمی و ضرورتهای تابآوری در برابر آن است! فاجعه لسآنجلس امری نیست که بتواند برنامهریزان و تصمیمسازان را از پدیده تغییرات اقلیمی دور نگه دارد.
پرسشی که همیشه ذهن بسیاری از مخاطبان و متخصصین در این حوزه را به خود جلب می کند این است که: چرا وقتی بحث آلایندگی زیست محیطی مطرح می شود، بیشتر انگشت اتهام به سمت صنایع مادر و بزرگ کشور همچون ذوب آهن اصفهان و فولاد مبارکه است؟!