یکی از فعالان گردشگری در یادداشتی درباره مشکلات بخش دولتی پیش روی معاون جدید وزارت میراث نوشت: هنوز گردشگری به مطالبه ملی تبدیل نشده و نیاز است که به آرای مردمی در این زمینه مراجعه کرد.
از آنجایی که روابط عمومی به طور مداوم در حال پیشرفت است، به روز بودن در مورد آخرین موضوعات، فناوریها و روندهای صنعت روابط عمومی به شدت مورد توجه بوده و انتظار می رود که متخصصان روابط عمومی مدرن مسئولیتهای بیشتری را نسبت به سالهای گذشته بر عهده بگیرد.
کسانی که قدری از سیاست سر رشته داشته باشند و تحولات و اخبار جاری را رصد نمایند به روشنی ردپای اسرائیل را در تحولات شمال غرب ایران می توانند مشاهده کنند.
حاصل 90 دقیقه گفتوگوی تلویزیونی با وزیر جدید خارجه را میتوان دریک جمله توصیف کرد که اگر چه خود با این واژگان نگفت اما قابل برداشت بود: نه ظریفام نه جلیلی! نه «دیپلماسی بماهو دیپلماسی و نگاه به دیگران به چشم رقیب نه دشمن» چنان که ظریف این گونه شناخته میشد و نه آرمانگرایی ایدیولوژیک و به تعبیر دکتر ولایتی، اشتباه گرفتن میز مذاکره با کلاس فلسفه.
سهل گیری در حوزههای اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و مدنی، امیدآفرین است و مولد اما در حوزههای تخصصی و علمی باید سختگیری داشت و با جان، مال و آبروی شهروندان قمار نکرد.
پیچیدگیهای نامعقول پیشفروش مسکن، سردفتران را نیز از ثبت این نوع قراردادها فراری داده است؛ زیرا از یک طرف، ریسک دعوای حقوقی برای ثبت این معاملات برای سردفتر افزایش یافته و از طرفی میزان حقالزحمه دریافتی، متناسب با میزان فعالیت در ثبت این نوع معاملات نیست.
در حالی که در ترکیه بعد از چند تغییر پیدرپی روسای بانک مرکزی و نه شنیدن ریاست جمهوری کشور از روسای قبلی درخصوص کاهش نرخ بهره، بالاخره نرخ بهره به صورت دستوری کاهش یافت و ترکیه شاهد تورم ۱۹درصد و نرخ بهره ۵ درصدی است...
در شرایط فعلی اقتصاد ایران نیروهایی بسیار مهمتر از وضعیت تسهیلات، باعث نوسان و رشد قیمت مسکن میشوند، تورم، رشد احتمالی نرخ ارز و رشد قیمت نهادههای مربوط به حوزه مسکن و ساختمان طی چهار سال اخیر حاکم اصلی بازار مسکن بودهاند.
رئیسجمهور در جلسه هماهنگی اقتصادی دولت، مهار تورم را مساله مهم و اولویت دولت دانست و بر لزوم تدوین بودجه سال ۱۴۰۱ با تاکید بر اصلاح ساختار و حذف هزینههای غیرضرور و همچنین پیگیری سیاستهای پولی متناسب با مدیریت نقدینگی و کنترل تورم توسط بانکمرکزی تصریح نمود.
این رسم غلطی است که در سپهر سیاست ایران رواج پیدا کرده است. تا دولتی که دوستان به پا کردهاند، بدی را خوبی میبینیم اما وای به روزی که دولت از رقیب باشد. بهترین اتفاقات را هم چنان زشت میبینم که بیا و ببین.
پرونده هستهای ایران ناشی از مباحث حقوقی نیست و بیشتر بر مبنای رویکردهای سیاسی به نگاه میشود. بحثهای سیاسی هم از آنجا نشأت میگیرد که آژانس و کشورهایی که مخالف فعالیتهای هستهای ایران هستند همیشه به این فعالیتهای ایران مظنون و بیاعتمادند و تهران برای اینکه شبهات را برطرف کند، باید شفافسازی کند تا اعتمادسازی صورت گیرد.
بعید است باکو و آنکارا در سایه انجام رزمایشها و مانورهای نظامی مشترک دو یا چندجانبه تهدیدی برای ایران ایجاد کنند. چرا که اساساً ایران یکی از قدرتهای بلامنازع منطقه است. ترکیه و جمهوریآذربایجان هم به خوبی میدانند، تهران در قبال امنیت خود با هیچ کشوری تعارف ندارد.
در میان انبوه خبرهای بد و ناگوار خبر صعود تیم ملی فوتبال زنان ایران به جام ملتهای آسیا بسیاری از ایرانیان را خرسندکرد و به ورزش زنان در کشور جانی تازه بخشید. موضوع پیروزی تاریخساز تیم فوتبال بانوان ایران از جهات گوناگون قابل بررسی و محلتامل و توجه است.
در خبرها آمده است که گروهی از نمایندگان مجلس با تدوین طرحی خواستار الزام دولت به تثبیت قیمتها شدهاند. ایندست طرحها قدمتی نزدیک به پنجاه سال دارد. نتایج این طرحها کاملا روشن و قابل ارزیابی است.
ایران بعد از ۱۶ سال از درخواست پذیرش در سازمان همکاریهای شانگهای با موافقت قاطع اعضا - که روال متعارف آن سازمان است- به عضویت این سازمان در آمد. اما این پذیرش تا زمان به عضویت کامل درآمدن آن، مستلزم پذیرش تمامی شرایط عضویت کامل - که خود امری زمانبر بوده - است؛ چراکه عضویت کامل هندوستان و پاکستان که تقاضای پذیرش خود را در سال ۲۰۰۵ به سازمان موصوف داده بودند و در سال ۲۰۱۵ یعنی ۱۰ سال بعد به عضویت سازمان پذیرفته شده بودند، بالاخره دو سال بعد از آن یعنی در سال ۲۰۱۷ که این دو کشور تمامی شرایط عضویت کامل را پذیرفتند، مورد قبول قرار گرفت.
بسیاری از طرحهایی که در مجلس مطرح میشوند، از همان اول برای کسانی که سابقه پارلمانی دارند، مشخص است که بینتیجه و تنها یک شعار بوده و هیچ اقدامی برای آن نخواهد شد.