اروپا و امریکا

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های تحلیلی کشورهای اروپا و امریکا را در سرویس بین الملل پرسون بخوانید.

کارشناس مسائل سیاسی در گفت وگو با پرسون مطرح کرد؛

سیاست متفاوت رسانه‌های غربی در پوشش انتخابات ایران و فرانسه

در شرایطی که انتخابات ایران چه از ماه‌ها قبل از برگزاری و چه پس از برگزاری از حیث مشارکت مورد رصد مستقیم رسانه‌های غربی قرار گرفت و آن‌ها مدعی بودند که مشارکت زیر ۳۰ درصدی در انتخابات ریاست جمهوری ایران انجام می‌گیرد و آن را مصداق ضعف کشور، ملت و نظام ایران می‌دانستند، همین رسانه‌ها پس از برگزاری انتخابات فرانسه این مسئله مهم را که فقط نزدیک به ۳۰ درصد شهروندان فرانسوی در انتخابات شرکت کردند را به محاق بردند، در زمره اخبار درجه دو یا سه پوشش دادند و برخی از آن‌ها اصلاً به آن نپرداختند.
شبکه سی.ان.ان به نقل از ''یک مقام ایرانی'' که نام او را آشکارا نکرده، مدعی شد: تهران قصد دارد تا زمانی که توافقی برای احیای برجام حاصل به دست نیاید، فیلم دوربین‌های نظارتی آژانس بین المللی انرژی اتمی را در اختیار آژانس قرار ندهد.
روانچی در پاسخ به ادعای نماینده دائم آمریکا؛

ایران هیچ دخالتی در حملات مسلحانه‌ علیه آمریکا در عراق نداشته است

نماینده دائم ایران در پاسخ به نامه اخیر نماینده دائم آمریکا، اتهامات وارده به ایران را رد و با نقض منشور قلمداد کردن حمله اخیر آمریکا به سوریه و عراق، این حملات را شدیداً محکوم کرد.
وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد که نام ۳ شهروند ایرانی را از فهرست اشخاص تحت تحریم این وزارتخانه خارج کرده است. بر اساس اطلاعات درج شده در پایگاه اطلاع‌رسانی اوفک، وزارت خزانه‌داری آمریکا نام «دانیل بهزاد فردوس» و «مهرزاد مانوئل فردوس» از مقامات گروه صنعتی ماموت و «محمدرضا دزفولیان» از مقامات شرکت ماموت دیزل را از فهرست اشخاص تحت تحریم خود خارج کرده است.
نیروی زمینی دفاع از خود ژاپن و ارتش آمریکا یکی از بزرگترین رزمایش های مشترک خود را در اردوگاه ها و زمین های تمرین در سراسر ژاپن آغاز کردند.
رئیس جمهوری سابق آمریکا در تازه‌ترین تلاشش برای جلب توجهات عمومی، به مرز آمریکا با مکزیک سفر کرد تا رئیس جمهوری کنونی کشورش را به بی‌توجهی به امنیت ملی با لغو کنترل مرزها متهم کند.
یک کارشناس سیاسی با تاکید بر عدم جدیت امریکایی‌ها برای بازگشت به برجام گفت: اصولا برجام از اول نیازی به این همه رفت و آمد نداشت. اگر واقعا آمریکایی‌ها می‌خواستند به برجام برگردند، می‌توانستند، مانند کاری که بایدن در روز اول ریاست جمهوری کرد و با امضای یک دستور اجرایی به پیمان پاریس بازگشت، لذا می توانستند نسبت به برجام نیز همین کار را انجام دهد.
یک پژوهشگر مسایل بین‌الملل گفت: تعدیل جایگاه منطقه غرب آسیا در اولویت‌­بندی‌­های سیاست خارجی آمریکا به عنوان موضوعی مورد حمایت دو حزب حاکم آمریکا است که نمود آن در دولت باراک اوباما و دونالد ترامپ دیده می­‌شود و تداوم آن در دوره بایدن نیز حتمی است.
سازمان آگهی های پرسون