مهرماه ۱۴۰۰، دومین سالی است که به جهت پاندمی کرونا، سال تحصیلی مجازی آغاز میشود. اپلیکیشن شاد در اسفند ۱۳۹۸ طراحی شد تا بتواند به آموزش مجازی صحیح کمک کند و در آغاز سال ۱۳۹۹ در اختیار نظام آموزشی کشور قرار گرفت.
مدیرکل مدارس و مراکز غیردولتی آموزش و پرورش درمورد افزایش ۳۲ درصدی شهریه مدارس غیردولتی و غیرانتفاعی گفت: این افزایش شهریه قانونی است و بر اساس یک الگو مشخص می شود.
سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ به صورت غیرحضوری و با اتکای ویژه به شبکه شاد و مدرسه تلویزیونی ایران آغاز خواهد شد البته به گفته مسئولان آموزش و پرورش، مدارس کمجمعیت مناطق روستایی و عشایری شاهد بازگشایی حضوری خواهند بود.
رئیس مرکز برنامهریزی منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش گفت: در برنامه ریزی ساماندهی نیروی انسانی، به کارگیری ۲۴ ساعت در هفته معلمان حق التدریس توصیه و تاکید میشود تا افرادی که در مرحله سوم و یا چهارم دورههای مهارت آموزی را با موفقیت سپری میکنند، بلافاصله بتوانیم حکم استخدام آنها را صادر کنیم.
در مراسم رونمایی از نسخه جدید اپلیکیشن شاد مطرح شد؛
رئیس اتحادیه لوازم التحریر و نوشت افزار از رکود در کسب و کار این صنف با آغاز سال تحصیلی جدید خبرداد، گفت: در دو سال اخیر آموزش و پرورش در اقدام خلاف قانون اساسی کتاب های درسی دانش آموزان را خودش توزیع و به فروش می رساند و این موضوع ضرر مالی برای کتاب فروشان و لوازم التحریران و نوشت افزار فروشان به وجود آورده است.
سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۰ با تاکید بر اینکه اجرایی شدن رتبهبندی معلمان نیازمند بودجهای ۶۰ هزار میلیاردی است، گفت: در صورت قرار گرفتن لایحه رتبهبندی در دستور کار جلسات آتی مجلس و تصویب ، اجرای آن به سال آینده موکول خواهد شد.
رئیس هیات تحقیق و تفحص از سازمان سنجش آموزش کشور از استقرار این هیئت در این سازمان خبر داد و گفت: اعضای این هیئت در راستای احقاق حقوق ملت، داوطلبین و مخاطبین این سازمان، نهایت تلاش و اهتمام خود را خواهند داشت.
وزارت آموزش و پرورش در سالهای اخیر تلاش زیادی کرده که خود را در عرصه فناوری اطلاعات و IT به روز نگه دارد و همگام با آموزش جهانی پیش برود. تلاشی که شاید شاخصترین نمود آن را بتوان در سامانههای رنگارنگ تعبیه شده برای الکترونیکی کردن آموزش و خدمات آن مشاهده کرد.
معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه آموزش و پرورش ایران هم در عصر کرونا دچار چالش شد، یاد آور شد: مطالعات مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری در کشورمان نشان میدهد در ایام کرونا و آموزشهای مجازی تنها ۳۵ درصد دانش آموزان حضور کافی و آنلاین در فضای مجازی داشتهاند.
مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در اطلاعیه ای از باز شدن سامانه نوبتدهی واکسن کرونا salamat.gov.ir برای دانشآموزان سال آخر متوسطه دوم (متولدین ۱ مهر ۱۳۸۲ تا ۱ مهر ۱۳۸۳) خبر داد.
عضو کمیسیون آموزش مجلس گفت: تعداد زیادی از کلاسها با ازدحام دانشجویان مواجه نیستند و پروتکلهای بهداشتی در آن رعایت میشود ضمن اینکه ارائه خدمات آموزش مجازی به دانشجویان رشتههای فنی معنا ندارد.
آماری چند روز پیش اعلام شده بود مبنی بر آنکه هنوز بیش از دو میلیون نفر از دانشآموزان نسبت به خرید کتاب اینترنتی کتابهای درسی خود اقدام نکردهاند، بهرغم اینکه در خبرهای اعلام شده خرید کتاب فقط اینترنتی است و محل توزیع کتاب مدرسه دانشآموزان خواهد بود.
نماینده اصفهان در مجلس در نامه ای به معاون اول رییس جمهوری با تاکید بر لزوم حل هر چه سریعتر مشکل پرداخت پاداش پایان خدمت جمعی از فرهنگیان گفت که حل این موضوع بین سازمان برنامه و بودجه و وزارت خانه های آموزش و پرورش و اقتصاد به عزم جدی دولت نیاز دارد.
ترک تحصیل 25 درصد از دانش آموزان ایرانی در دوران کرونا، به دلیل عدم دسترسی به گوشی هوشمند در حالی اعلام شد که با توجه به مشکلات اقتصادی فراوانی که جامعه ما با آن روبه رو است، نیازهای آموزشی از الویت بالایی برخوردار نیست. از این رو همیشه موانعی برای ترک تحصیل تعدادی از فرزندان میهن مان در همه دوره ها از تحصیل وجود داشته و دارد.