رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از بارش برف و باران در غالب نقاط کشور و در نقاط مستعد و بیبارش وزش باد و خیزش گرد و خاک خبر داد.
بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران وضعیت جوی این استان تداوم آلودگی هوا طی امروز، وزش باد در نیمهجنوبی و بارش برف و کولاک در ارتفاعات همچنین افزایش دما پیشبینی میشود.
وزارت بهداشت مخالف تغییر شاخصها بود و وزارت آموزش و پرورش با دلایل و مقالات و گزارشهایی در مقام مقایسه شاخصهای ایران با سایر کشورها برآمده و معتقد بود که این شاخصها باید بالا بروند تا بر اساس آن بتوان مدارس را تعطیل کرد.
معاون پایش اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران گفت: مراکز نگهداری از گونههای جانوری زنده تحت تملک شهرداری تهران، در داخل برخی بوستانهای شاخص و در مقیاس کوچکتر از باغ وحش، احداث شده است.
یک عضو سابق کارگروه ملی کاهش آلودگی هوا در واکنش به تغییر استانداردهای آلودگی هوا گفت: این موضوع به نوعی پاک کردن صورت مسئله و راه حل غیرمنطقی و غیرعقلانی است.
درخصوص حل مشکل آلودگی هوا علاوهبر اینکه تجربه بسیاری از کشورها و شهرهای آلوده جهان در مبارزه علمی و اتخاذ تصمیمات بجا، اثرگذار و پایدار در دسترس و تا حد زیادی قابل تکرار است، یک تجربه مهم و نزدیک در داخل نیز پیش روی ما قرار دارد که به همه ثابت میکند مهمتر از یک بزرگی یک معضل و مشکل، سطح اراده و جدیّت ما و نحوه تعامل درست و مسئولیتپذیرانه و جذب همه پتانسیلها در برخورد با آن است.
بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، کیفیت هوای تهران هم اکنون با میانگین ۱۵۷ در شرایط ناسالم برای همه است. ۲۹ ایستگاه در شرایط آلوده قرار دارند که از این تعداد ۲۲ ایستگاه در وضعیت قرمزرنگ است.
رئیس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت گفت: غیرحضوری شدن مدارس با رسیدن غلظت آلایندههای هوا به عدد ۱۵۰ مصوب هیأت وزیران است و برای تغییر آن باید کمیتهای متشکل از ۳ وزارتخانه و یک سازمان تصمیم بگیرد، نه اینکه بیاییم صورتمسأله را پاک کنیم.
رییس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت ضمن اشاره به عوارض شدید آلودگی هوا بر سلامت کودکان، گفت: هر چه که در راستای سلامت مردم باشد، وزارت بهداشت با آن موافق است و هرچه که به سلامت مردم آسیب برساند، وزارت بهداشت به عنوان متولی سلامت مردم با آن مخالف خواهد بود.
در حال حاضر در سطح کشور بسیاری از نماهای ابنیه بهصورت دوغابی و با مصالح آجر و سنگ اجرا میگردد. این روشهای اجرایی با انتقادات متعددی روبرو است که مهمترین آنها به شرح ذیل است.