سازمان حفاظت محیط زیست میگوید که ارزیابی اثرات زیستمحیطی انتقال آب خلیجفارس چند سال گذشته به تصویب رسیده بود همچنین با وجود چالشهایی که بر سر انتقال آب بین حوضهای وجود دارد، معاون محیط زیست انسانی این سازمان میگوید که ما از طرحهایی مانند انتقال آب خلیج فارس حمایت میکنیم چراکه برای اینگونه پروژهها برنامههای مشخصی تدوین شده است و میدانیم که چه میزان آب و با چه شرایطی باید انتقال پیدا کند تا خسارتهای زیست محیطی به حداقل برسد.
مسئله انتقال آب از خوزستان و چهارمحال و بختیاری به استانهای مرکزی ایران چیز تازه ای نیست و تقریبا طی دهه ی اخیر جزو پُرمناقشه ترین موارد زیستی و سیاسی کشور بوده است.
براساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، کیفیت هوای پایتخت طی ۲۴ ساعت گذشته و هماکنون (۱۴ ابان ماه) در محدوده ناسالم برای گروههای حساس قرار داشته است و تداوم این شرایط تا فردا پیشبینی میشود. همچنین کاهش کیفیت هوا و برقراری شرایط ناسالم برای همه گروهها در اواخر وقت امشب نیز دور از انتظار نخواهد بود.
حدود ۱۵ سال از آغاز ساخت یک تونل ۳۰ کیلومتری در دل رشته کوه البرز برای انتقال آب از سد کرج تا تهران گذشته و حالا با اتمام ریزهکاریهای این پروژه، قرار است حجم زیادی از آب به جای حرکت در مسیر زیبای رودخانه کرج و جاده چالوس مستقیم وارد تونل و به تهران منتقل شود. چیزی که از نظر فعالین زیست محیطی و شهروندان البرزی، پهن کردن فرش قرمز مرگ زیر پای رودخانه کرج و جاده چالوس است.
در حالی که اخبار مربوط به انتقال آب دریای خزر به شهر رییس جمهورپرور سمنان از دوسال گذشته سر زبان ها بود که حالا منابع محلی مازندران خبر از غرق اجباری سه روستا به بهانه حیات این استان می دهند.