در این مقاله قصد داریم تا شما با روشهای درمان مزاج بلغمی یعنی دفع خلط بلغم و به تعادل رساندن مزاح با روش درمان بلغم دکتر خیراندیش آشنا کنیم. در ابتدا لازم است تا معرفی مختصر و کوتاهی در مورد مزاج بلغم و علائم و نشانه های این مزاج داشته باشیم.
وزیر بهداشت و درمان تاکید کرد که کل مرگ و میر کرونا در کشور ۱۴۲ هزار نفر بوده که ۱۳۲ هزار نفر آن مربوط به قبل از انجام واکسیناسیون عمومی است و از زمان انجام واکسیناسیون تنها ۱۰ هزار نفر که واکسن نزده یا بیماری زمینهای داشتند براثر این بیماری جان خود را از دست داده اند.
بیماری ناشی از غذا که بیشتر به آن مسمومیت غذایی گفته میشود، نتیجه خوردن غذای آلوده، فاسد یا سمی است و شایعترین علائم مسمومیت غذایی شامل حالت تهوع، استفراغ، درد شکمی و اسهال هستند.
بیماران بهبودیافته از کرونا همچنان از علائم طولانیمدت این بیماری مانند سردرد رنج میبرند؛ در حالی که برخی ممکن است سردرد خفیف را تجربه کنند، در بعضی دیگر سردرد شدید موجب مختل شدن برنامه روزانه آنان میشود.
دکتر مینو محرز متخصص بیماریهای عفونی و گرمسیری میگوید: تخمین ما قبلا این بود که اوج موج هفتم کرونا در شهریورماه امسال باشد اما خوشبختانه در اوایل همین ماه (مرداد ماه) به اوج خود رسید. البته هنوز هم آمارهای ابتلا و بستری بالاست اما نمودار تا حدودی صاف (پلتفرم) شده است.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، با اشاره به مقوله مشارکت جمعی و باورپذیری، گفت: تزریق ۱۵۰ میلیون دوز واکسن کرونا در کشور، به راحتی قابل دستیابی نبود.
تعداد بیماران بستری مبتلا به کرونا در ۲۴ استان کشور کاهش یافته است و در هفته سوم مردادماه، ۱۰۴۱ واحد صنفی به دلیل عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی پلمب شدهاند.
نماینده مجلس گفت: کمبود ظرفیت های پزشک تخصصی در کشور باعث خواهد شد که در آینده نظام سلامت کشور با مشکل جدی روبرو شود و اگر در وضعیت فعلی، فکری به حال افزایش مناسب ظرفیت پزشک متخصص نشود در آینده با بحران روبرو خواهیم شد.
پرسون از کمبود ساده ترین داروی درمانی گزارش می دهد؛
یکی از ساده ترین داورهای درمانی سرم است، اما این دارو بسیار ساده در زمان اوج گیری ویروس کرونا به شدت در داروخانه ها با کمبود مواجه شد و این کمبود بازار سیاهی را با قیمت های بسیار بالا فراهم کرد و این روزها با اوج گیری موج هفتم کرونا مجددا کیمیا شدن سرم در داروخانه ها و مراکز درمانی به وجود آمد.
موج هفتم کرونا با آمار و اطلاعات متناقض در حال گذر است. درحالیکه تعداد شهرهای با وضعیت قرمز کاهش داشته و موارد بستری نیز سیر نزولی داشته، اما شهرهای پرخطر از ۱۲۹ به ۱۸۴ شهر رسیده و تعداد شهرهای با وضعیت آبی هم تعدادشان کم شده است. با وجود شرایط آرام چند بیمارستان در هفته اخیر، آمار مبتلایان همچنان صعودی است، اما تعداد مرگها سیر زیگزاگی دارد. به همین دلیل پیشبینی درباره آینده نزدیک بسیار دشوار شده است و تحلیلهای متناقضی از آن میشود.
بی شک همکاری تمامی دستگاههای مسئول به ویژه سازمان برنامه و بودجه و سازمان اداری و استخدامی در افزایش رضایت عمومی و شاخصهای سلامتی که در نهایت منجر به رضایت عمومی جامعه میشود ضروری است.
بنابر اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت در حال حاضر ۷۸ شهر در وضعیت قرمز، ۱۸۴ شهر در وضعیت نارنجی، ۱۷۴ شهر در وضعیت زرد و ۱۲ شهر در وضعیت آبی قرار دارند.