حالا دیگر یکسال از شروع همهگیری کرونا گذشته و در برابر اطلاعات اشتباه و دانش کاذبی که روزهای ابتدایی این بحران در مقیاس وسیع منتشر میشد، علامت سوالهای جدی قرار گرفته است.
سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تاکنون یک میلیون و ۶۴۸ هزار و ۱۷۴ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۸۶ نفر از بیماران مبتلا به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۶۰ هزار و ۲۶۷ نفر رسیده است.
معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور گفت: موارد و دستورالعملهایی که باید رعایت شود در ایام نوروز مشخصتر باشد؛ وضعیت شهرها معلوم شود تا محدودیتها برای سفرهای نوروزی اعمال شود.
عضو شورای عالی نظام پرستاری گفت: پرستاری صرفا نقش بالینی نیست. پرستاران باردار میتوانند در بخشی که پیگیر درمان و بازتوانی بیماران ترخیص شده است به صورت دورکاری و در منزل فعالیت کنند. با این طرح آسیبی برای این قشر رخ نداده و روحیه مردم نیز لطمه نمیبیند.
سال ۹۷، داروهای OTC یا همان داروهای پرمصرف را از شمول بیمه خارج کردند، بعدتر، داروهای شیمیدرمانی خارجی (توصیه شده توسط اکثر قریب به اتفاق پزشکان متخصصِ کشور برای درمان موثر سرطان) از شمول دفترچههای بیمه خارج شد و حالا هم حذف دفترچههای بیمه از اول اسفند، مزید بر علت شده است.
متادون های تقلبی آنقدر زیاد شده که صدای بسیاری از مصرف کنندگان را درآورده است. مصرف کنندگانی که نیاز مبرم به این دارو داشته و تاثیر زیادی بر روند کاری و زندگی آنها می گذارد.
سیاست رسمی در برابر واکسن کرونا مبهمتر از بقیه ابعاد ماجرا بود. ابتدا باید نقطه قوت آن را گفت. ایران به علت سابقه انستیتو پاستور و پایه علمی کارشناسان داخلی و حتی ایرانیان خارج از کشور، به درستی تصمیم گرفت تا راسا با همکاری کشوری دیگر واکسن کرونا را تولید کند.
ارائه خدمات درمانی تامیناجتماعی در بستر نسخهنویسی الکترونیک، یک تکلیف قانونی است و قانون همه دستاندرکاران خدمات درمانی را مکلف به اجرای نسخه الکترونیک کرده است.
سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس از استقبال مردم در خصوص استفاده از طرح نسخه الکترونیک سازمان تامین اجتماعی خبر داد و نسبت به عدم همکاری برخی پزشکان و داروخانهها با این طرح انتقاد کرد.
معاون درمان سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه توقف صدور دفترچههای کاغذی تکلیف قانونی است که با همکاری مراکز درمانی طرف قرارداد در حال انجام است، گفت: سازمان تأمین اجتماعی به منظور همکاری حداکثری با مراکز درمانی طرف قرارداد، صدور دفترچههای جدید را متوقف کرده است اما دفترچههای موجود در دست مردم معتبر است و امکان استفاده از سرنسخه پزشکان نیز وجود دارد و سازمان تأمین اجتماعی تعهدات قانونی را درباره این نسخهها قبول میکند.