معاون درمان ستاد مقابله با کرونای استان تهران با اعلام این خبر که وضعیت بیماری کرونا در تهران بسیار بحرانی است، گفت: شدت ابتلا در تهران بسیار بالا است و در شانزده ماه گذشته چنین تجربهای نداشتهایم.
مدیر بخش پزشکی هستهای بیمارستان رضوی از تولید ۲ رادیو داروی جدید برای تشخیص سرطانهای مختلف توسط متخصصان پزشکی هستهای این بیمارستان برای نخستین بار در کشور خبر داد.
معاون درمان مجتمع بیمارستانی امام خمینی، افزود: مراجعات سرپایی به طرز عجیبی افزایشیافته و در روزهای اخیر رکورد آمار بستری طی هفده ماه گذشته را داشتیم.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران، بر گسترش کلینیکهای سرپایی به منظور تزریق داروی رمدسیویر به بیماران کرونایی در راستای کاهش صف انتظار بیماران تاکید کرد.
رییس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماریهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: عملیات پیوند قلب از طریق انتقال هوایی با موفقیت از رشت به تهران انجام شد.
وزارت بهداشت در اطلاعیهای در مورد برنامه ملی واکسیناسیون کووید۱۹ از افراد مشمول در گروههای سنی اعلام شده خواست تا در اولین فرصت ممکن نسبت به ثبت نام در سامانه واکسن و اخذ نوبت اقدام کنند.
معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر گفت: این سازمان برای پوشش تمامی جادههای کشور به هزار پایگاه جاده ای مجهز به امکانات امداد و نجات نیاز دارد.
برخی افراد گمان می کنند که حتما بعداز تزریق واکسن کرونا باید دچار عوارضی مانند تب، بدن درد و ... شوند تا از اثربخشی واکسن مطمئن شوند، اما این تصور درست نیست. حال باید پرسید که چه چیزی باعث ایجاد این عوارض می شود؟.
رییس بیمارستان مسیح دانشوری ضمن اعلام تدابیر این بیمارستان با توجه به افزایش مراجعات کرونایی در پیک پنجم کرونا، گفت: بیماران باید چه در مراجعه اولیه و چه بیماران ارجاعی از بیمارستان های دیگر حتما تحت درمان قرار گیرند و هیچ بیماری به دلیل نداشتن بیمه و یا هزینه از درمان محروم نشود.
رییس اتحادیه واردکنندگان دارو گفت: برای واردات سه میلیون دوز واکسن آسترازنکا از هند و همچنین برای واردات واکسن از چین از مسیر کشور ثالث اقدام کردهایم.