احزاب و شخصیت ها

آخرین و مهمترین خبرهای احزاب را بدون جهت گیری و جناح بندی خاص در صفحه احزاب رسانه مستقل پرسون بخوانید.

عضو شورای نگهبان در انتقاد از رد صلاحیت های گسترده نوشت: سبب این نابسامانی‌ها تا حد زیادی، دخالت‌های فزاینده دستگاه‌های امنیتی از طریق گزارش‌های خلاف واقع، در تصمیم سازی برای شورای نگهبان است.
اسحاق جهانگیری در بیانیه ای اعلام کرد که به خدا پناه می برم و عدم احراز صلاحیت بسیاری از شایستگان را تهدیدی جدی برای مشارکت همگانی و رقابت عادلانه گرایش ها و جریان های سیاسی بویژه اصلاح گرایان می دانم.
یک نماینده ادوار مجلس گفت: لاریجانی اعلام کرد، اعتراضی به نتایج بررسی صلاحیت‌ها ندارم و اقدامی هم برای رایزنی با اعضای شورای نگهبان انجام نمی‌دهم.
قدرتعلی حشمتیان رئیس جبهه مستقلین و اعتدالگرایان ایران و داوطلب کاندیداتوری انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری با صدور پیامی از ادامه حضور در این رقابت کناره‌گیری کرد.
چرا کاندیداهای اصلی انتخابات ریاست جمهوری در تبلیغات غیر رسمی ضعیف ظاهر شدند؟
محمد مهاجری در توئیتی به فهرست انتخاباتی هفت‌نفره نامزد‌های انتخابات ریاست‌جمهوری واکنش نشان داد و نوشت: آقای کدخدایی دو صفحه توضیح برایمان بفرستید تا در برابر اعتراضات منطقی در گِل نمانیم ما اصولگراها.
نامزد نهایی اصلاح‌طلبان بعد از اعلام نتایج بررسی صلاحیت‌ها معین می‌شود؛ نامزدی که قرار است با نظر اعضای حقیقی و حقوقی نهاد اجماع‌ساز اصلاح‌طلبان یا همان جبهه اصلاحات ایران معرفی شود و به گفته اعضای این نهاد تا این لحظه به‌‌هیچ‌وجه تصمیم نهایی گرفته نشده است؛ زیرا مشخص نیست چه افرادی از ممیزی و سد شورای نگهبان عبور می‌کنند.
ما چه زمانی می‌خواهیم از تاریخ درس بگیریم؟ درباره تاریخ ۱۰۰ یا ۱۰۰۰ سال پیش صحبت نمی‌کنم. درباره تاریخ سال‌های اخیر عمرمان می‌گویم.
اگرچه هر کاندیدایی معمولا برای حمایت تبلیغاتی هم که شده، به سراغ یک یا دو چهره مطرح می‌رود؛ ولی به نظر می‌رسد این موضوع درباره یک شخص خاص، شامل استثنا شده است: عادل فردوسی‌پور، مجری سابق برنامه ۹۰ برای انتخابات پیش‌رو به‌شدت مورد توجه قرار گرفته است.
داوطلب کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری گفت: یکی از مشکلات کشور ما دعواهای سیاسی است. اگر اخبار کشورهایی مانند کره جنوبی را ببینید، چند درصد آن دعوای سیاسی داخلی و چند درصد درباره توسعه، خرید، فروش و صادرات است؟
حضور تعداد زیاد نامزدهای انتخاباتی از هر دو جناح در دوره سیزدهم انتخابات ریاست جمهوری این احتمال را که برخی از کاندیداها پوششی و یا یار کمکی‌اند را تقویت می‌کند.
باید همه کاندیداهای ریاست‌جمهوری مواضع خود را در باره حدود دخالت حکومت‌ها در امور مردم به روشنی بیان کنند تا رای‌دهندگان نه در فضای مه‌آلود وعده‌های سر خرمن کلی و بی‌سرانجام، بلکه با علم و آگاهی دست به انتخاب بزنند.
سازمان آگهی های پُرسون