احزاب و شخصیت ها

آخرین و مهمترین خبرهای احزاب را بدون جهت گیری و جناح بندی خاص در صفحه احزاب رسانه مستقل پرسون بخوانید.

مهمترین اخبار

کیهان نوشت: پیش از این نیز در چند مورد و به مناسبت زورگویی‌های دشمن، بر ضرورت خروج از NPT تاکید داشته‌ایم و نکته درخور توجه این که در تمامی موارد یاد شده، آمریکا و اروپایی‌ها به شدت از عملی شدن این پیشنهاد ابراز نگرانی کرده و در همان حال غربگرایان داخلی و برخی از مدعیان اصلاحات تلاش داشته‌اند که این ضرورت را مخدوش معرفی کنند!
آیت‌الله مکارم شیرازی:

حجاب تبدیل به مسئله سیاسی شده است

مرجع تقلید شیعیان گفت: حجاب تبدیل به مسئله سیاسی شده است و در این موضوع باید برنامه ریزی شده و حساب شده و ریشه‌ای عمل کرد.
سردار سلیمانی... از سوی رهبر انقلاب نیز ماموریت داشت تا نظرات رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام را در حوزه فعالیت‌های برون‌مرزی اخذ و ایشان را در جریان تحولات قرار دهد...

دبیر شورای نگهبان گفت: ارائه راه‌حل برای مشکلات کشور باید اولویت اصلی مجموعه‌های علمی و پژوهشی کشور باشد و نهادهای اجرایی نیز باید از مجموعه‌های پژوهشی به مثابه یک سرمایه گرانقدر بهره ببرند.
آیت الله ناصر مکارم شیرازی از مراجع تقلید گفت: باید با امیدواری مساله سوریه را دنبال کنیم و بدانیم که این اوضاع تداوم نخواهد داشت، چراکه حاکمان فعلی سوریه با یکدیگر متحد نخواهند ماند.

ذکر این نکته ضروری است که وفاق ملی تنها از طریق پذیرش تنوع و چندصدایی امکان‌پذیر است. اختلافات و تضادها نه تنها می‌توانند به غنای فرهنگی و اجتماعی جامعه کمک کنند، بلکه می‌توانند باعث ایجاد فضای گفت‌وگو و تفاهم میان اقشار مختلف جامعه شوند. به عبارت دیگر، جامعه‌ای که در آن تمامی صداها به رسمیت شناخته شوند و امکان بیان نظرات مختلف فراهم گردد، جامعه‌ای پویاتر و مقاوم‌تر در برابر چالش‌های مختلف خواهد بود.

نماینده مجلس یازدهم شورای اسلامی گفت: فقط ۱۲ مورد در قانون عفاف و حجاب دیده ام که موضوع ممنوع الخروجی را مطرح کرده اند. انگار کشور زیبای ایران، زندگی کردن و زیست در این کشور یک مجازات توسط برخی واضعان این قانون دیده شده است.
بخش زیادی از مشکلات امروز کشور، نتیجه عملکرد افرادی چون جلیلی است؛ کسانی که خود را دلسوزتر از مردم می‌دانند، اما هیچ درکی از واقعیت‌های جامعه ندارند. آن‌ها مشکلات را «امتحان الهی» می‌دانند و باور دارند که با ادامه همین مسیر، موفق خواهند شد.
فرای کلیات موجود در ماجرای سوریه در بیش از یک دهه اخیر وقتی به رخداد‌های یک سال نخست درگیری‌های سوریه نگاه می‌کنیم، نقش یک چهره دیپلماتیک ایرانی مورد توجه قرار می‌گیرد؛ علی‌اکبر صالحی که در آن زمان وزیر امور خارجه ایران در دولت دوم محمود احمدی‌نژاد بود. او هم به دلیل آنکه نخستین فرد سیاست خارجی ایران بود و هم به دلیل حساسیت شخصی‌اش به رخداد‌های کشور‌های عربی سعی می‌کرد در موضوع سوریه نقشی نسبتا خاص را ایفا کند.

زمانی که ترکیه در سال‌های آغازین دهه 2000 بر اساس سیاست «به صفر رساندن مشکلات با همسایگان» یعنی همان دکترین حزب عدالت و توسعه در سیاست خارجی‌، ترکیه جدید را با تابلوی ارتباط با همسایگان رونمایی کرد و اردوغان که تجربه شهرداری استانبول را پشت سر گذاشته بود‌، این بار در مقام نخست‌وزیری‌، مجری سیاستی شده بود که می‌توانست شرایط منطقه را با آن چیزی که امروز از سوی این کشور دنبال می‌شود‌، متفاوت کند.
سازمان آگهی های پرسون