سید احمد خاتمی، عضو مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه موقت تهران، گفت: در این مقطع، دنیای کفر به جنگ با نظامی آمد که آرزوی تجلی دین را دارد؛ ولی به یاری خداوند و به اعتراف دشمنان، پیروز این میدان ایران اسلامی بود.
عضو مؤسس حزب کارگزاران سازندگی با تأکید بر لزوم همبستگی در برابر تهدیدات خارجی، گفت: حرکات سیاسی باید به گونهای باشد که به منافع ملی آسیب نرساند و موجب تفرقه نشود.
رئیس پژوهشکده شورای نگهبان با انتقاد از سکوت، بیعملی و حتی همسویی غیرموجه با دولتهای متجاوز آژانس بینالمللی انرژی اتمی، تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران، از حق مشروع برای تعلیق اجرای تعهدات خود در قبال آژانس بینالمللی انرژی اتمی برخوردار است.
زیدآبادی در مطلبی نوشت: به جای کشاندن آقای کواکبیان به راهروهای دادسرا بهتر است از وی خواسته شود که طی بیانیهای استنادات خود را مطرح کند و اگر سندی محکمه پسند در اختیار ندارد عذرخواهی کند تا ماجرا فیصله یابد.
فعال سیاسی اصلاحطلب گفت: «پیروزی یا شکست هر دو میتوانند همزمان فرصت یا تهدید باشند. اینگونه نیست که با یک پیروزی به اوج و قله رفت و ماندگار ابدی شد، یا با یک شکست در قعر دره فرو رفت و درمانده ابدی شد. به علاوه این جنگ که تمام نشده است. چون نه صلحی رخ داده و نه حتی آتشبسی رسمی به وجود آمده است. فقط ترک عملیات مستقیم نظامی است. بدتر اینکه حتی مثل پیش از جنگ هم نیست، چون این تجاوزات قبح و تابوی جنگ را شکسته است.»
استاد حوزه و دانشگاه گفت: مردم ایران بهویژه در این دوران احساس میکنند که ریشه استکبار جهانی در منطقه باید در نبردی کوتاه از بین برود، هرچند این هدف نیازمند مقدماتی است.
عضو حزب کارگزاران سازندگی با تاکید بر اهمیت استمرار وحدت ملی ناشی از جنگ گفت: جامعه تا زمانی که واجد انسجامی کافی و نیرومند است و از همبستگی اجتماعی برخوردار است، یک جامعه نیرومند خواهد بود.
اکنون اولویت مهمتر بعد از این جنگ تحمیلی ۱۲روزه به سه موضوع کلیدی یا بهتر بگویم سه حوزه تهدید بازمیگردد که باید در کنار مسئله تغییر پارادایم مورد توجه جدی قرار بگیرد.اول، احتمال فعالسازی مکانیسم ماشه. دوم تلاش برای احیا و تقویت توان پدافندی کشور و سوم تقابل جدی با پروژه نفوذ است.
جنگ ۱۲ روزهای که اخیرا میان ایران و ائتلاف اسرائیل و امریکا رخ داد، صرفنظر از تحلیلهای ژئوپلیتیکی و نظامی، حامل یک پیام مهم در ساحت اجتماعی و ملی بود؛ پیام بازگشت احساس تعلق عمومی به کشور.
قبل از شروع جنگ ۱۲ روزه اخیر و چند روزی بعد از شروع آن، هم ترامپ و هم نتانیاهو تاکید داشتند که براندازی «تغییر رژیم - Regime change» هدف راهبردی و نهائی آنهاست. این آرزوی دشمن با پاسخ جانانه و «لهکننده» قوای مسلح جمهوری اسلامی و اتحاد و یکپارچگی مثالزدنی مردم با شکست روبهرو شد.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: بیش از ۳۵ سال است که دشمنان به دنبال منحرف کردن انقلاب بودند، اما همه توطئه ها با مدیریت و سیاست رهبری نقش برآب و جلو انحراف را گرفته است.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام نوشت: صهیونیسم اساس اسلامی را هدف قرار داده، در چنین شرایطی، هرگونه صدا یا رفتار تفرقهانگیز، آگاهانه یا ناآگاهانه، در خدمت تقویت جبههی صهیونیسم قرار میگیرد.
رئیس هیئت نظارت بر انتخابات آذربایجانشرقی از همزمانی انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا با انتخابات میاندورهای ششمین دوره مجلس خبرگان و دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در دو حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو و بستانآباد خبر داد.
مشاور رهبر انقلاب گفت: یک جریان پوچی با سر و صدا می خواهند کشورها را تصاحب کنند. ترامپ چون شومن است با سر و صدا به دنبال این هدف است اما ملت ها باید بیدار شوند.
بیانیه اخیر میرحسین موسوی نه تنها بوی همدلی نمیدهد، بلکه انگار تلاشی است برای بازسازی فضای سال ۱۳۸۸؛ همان فضایی که کشور را به حاشیه کشاند و شکافهای اجتماعی را عمیقتر کرد.
سفیر کره شمالی در ایران در دیدار با دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه حمله رژیم صهیونیستی و آمریکا به کشورمان بیارزشی استانداردهای بینالمللی را نشان داد، تأکید کرد: درصورت نقض آتشبس، با قدرت در کنار ایران هستیم.