احزاب و شخصیت ها

آخرین و مهمترین خبرهای احزاب را بدون جهت گیری و جناح بندی خاص در صفحه احزاب رسانه مستقل پرسون بخوانید.

43 ســـال پــیش درچنین روزهایی مردم از رفتن شــاه در پوست خود نمی‌گنجیدند، در خیابان‌ها جشن واقعی برپا بود و گل‌ها که به هوا می‌رفت روی جمعیت رقصنده به زمین می‌آمد. دست افشانی و غزل‌خوانی خبر از دوران عاشقی می‌داد که اول نمود آسان ولی افتاد مشکل‌ها! هنگامی که شاه رفت سخت گریست و تا زمانی که درگذشت هرگز نخواست یا نتوانست ویرانی خود را پنهان کند.
فروکاستن مردم ایران به اقلیتی تندرو و انقلابی، که حاضرند همه چیزشان را فدای غرب‌ستیزی کنند، ندیدن واقعیت جامعۀ ایران و نشنیدن صدای اقشار و طبقات ناراضی از شرایط کنونی کشور است؛ شرایطی که محصول ستیزۀ پایان‌ناپذیر با جهان غرب است.
هر چند وجه غالب غلامحسین کرباسچی اشتهار او به عنوان شهردار تهران در دهۀ 70 است و نزد سیاسیون به عنوان دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران تا همین چند ماه قبل شناخته می‌شود اما او یک وجه دیگر هم دارد و آن هم فعالیت مطبوعاتی در بخش خصوصی است.
خطیب نمازجمعه تهران با اشاره به مذاکرات لغو تحریم گفت: دشمن بیشتر از ما به این توافق نیاز دارد؛ بنابراین ما عجله‌ای نداریم و باید با دقت و غیرت مذاکرات دنبال شود.

فعال سیاسی اصلاح طلب، گفت: با توجه به اینکه اصلاح طلبان امروز آلوده به قدرت هستند و بعد از به قدرت رسیدن اصلاح طلبی را فراموش می‌کنند نمی‌توانند نماینده خوبی برای اصلاح طلبی باشند.

این نماینده نزدیک به احمدی‌نژاد ادامه داد: "این سفر به دعوت دانشگاه بیلکنت استانبول انجام می‌شود و قرار است در این دانشگاه به رئیس جمهور اسبق ایران دکترای افتخاری اهدا شود."
امیر ملک مطیعی، فرزند بازیگر فقید سینمای ایران در واکنش به صحبت‌های محمود احمدی‌نژاد درباره سینمای قبل از انقلاب نوشت: آن روزهایی که خواننده صدا و سیما را در آغوش می گرفتید و تجلیل می کردید، کاش آنروزها این صحبت ها را مطرح می فرمودید!
ریاست جمهوری ابراهیم رئیسی دو دوره‌ای خواهد بود بنابراین ریاست جمهوری جهانگیری به 8 سال بعد موکول خواهد شد و در آن شرایط وی دیگر قابلیت سنی برای کاندیداتوری ندارد.
مشاور پیشین مرحوم هاشمی رفسنجانی عنوان کرد: تشابه رد صلاحیت آقای هاشمی با آقای لاریجانی در این است که مشخص شد بعضی‌ها حتی اگر ۱۲ سال رئیس مجلس، دبیر شورای عالی امنیت ملی، نماینده مجلس و وزیر باشند، دیگر در دایره خودی‌ها قرار نمی‌گیرند.
اگر در مقطعی از اصلاح‌طلبان فاصله گرفت به خاطر آن بود که نگران بود «در» بسته شود و پای خود را لای در گذاشت. اگر هم بعدتر در مقابل اصول‌گرایی رادیکال قرار گرفت به این سبب که نمی‌خواست دیوار کشیده شود. چرا که در هر رویکرد آنان، میل به دیوار کشیدن و فاصله انداختن و محصور و جدا کردن را می‌توان دید. چه در نقد و نفی برجام باشد، چه در طرح صیانت (محدودیت اینترنت) و چه در نظارت استصوابی و رد صلاحیت‌ها...
به بهانه سالگرد ارتحال نزدیک‌ترین یار امام؛

اختلاف نخبگان اعتدالی پس از سفر ابدی هاشمی‌رفسنجانی

امروز پنجمین سالگرد درگذشت آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی است؛ از سابقون عرصه انقلاب و چهره‌ای که طی قریب چهار دهه مسوولیت‌های کلان نظام را به‌عهده داشت. درگذشت این چهره تاثیرگذار، پیامد نامطلوبی برای فعالان سیاسی نزدیک به او داشت؛ به‌گونه‌ای که انسجام نیروهای میانه دچار گسست و شکست شد و رأس و بدنه اعتدال‌گرایان(شامل اصول‌گرایان و اصلاح‌طلبان) به تشتت و تفرق برخوردند. این گزارش به بررسی موارد اختلافی میان نخبگان اعتدالی پس از سفر ابدی هاشمی‌رفسنجانی می‌پردازد.
سازمان آگهی های پرسون