کیهان نوشت:روزنامه هم میهن در ادامه منفی بافیهایش مدعی شد تفاوت اکنون با سال 1376 که تیم ملی ایران بر استرالیا پیروز شد و به جام جهانی رفت، این است که جامعه آن روز خواستن و توانستن را باور داشت اما اکنون باور ندارد!(!)
اشتباه محاسباتی آشوبگران و سازمانهای امنیتی و دولتهای تروریستی پشت صحنه آن در اتفاقات ۱۴۰۱ چند آسیب جدی به پیکر دنبالکنندگان براندازی جمهوری اسلامی وارد کرده است.
دبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی گفت: طبق مصوبه این شورا دانشجویانی که عضو تشکلها نیستند نیز میتوانند تقاضای تجمع قانونی دهند و البته مسئولیت آنرا بپذیرند.
هر کس سابقه حمایت مردم از تیمملی فوتبال در بازی ایران و استرالیا، ایران و آمریکا یا حتی همین چهارسال پیش، در جامجهانی روسیه را به خاطر داشته و شادی آنها در قبال پیروزیهای تیم ملی فوتبال ایران را دیده و شاهد این روزهایی باشد که برخی آرزو میکنند تیم ببازد، برای گلهای تیم رقیب شادی میکنند و پرچمش را بالا میبرند، جا دارد از خود بپرسد، چه شده است و این پدیده نتیجه چیست.
آقای خاتمی هم گفت که چند ماه پیش در صدد انجام همان کاری بوده که من انجام دادهام یعنی اعلام کنارهگیری از سیاستِ روزمره و دلمشغولی به کارهای نظری و فکری و فرهنگی.
روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:همزمان با آغاز مسابقات جام جهانی فوتبال قطر، گروه طالبان که خود را حاکم افغانستان میداند، اقدام به کشتار شیعیان هزاره در منطقه دایکندی نمود. در این کشتار بیرحمانه، جمعی از زنان، مردان و حتی کودکان به دست طالبان به قتل رسیدند
سید احمد علم الهدی نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: حوادثی که این ۷۰ روز رخ داد ثابت کرد که رویشها چند برابر ریزشها بوده و جبهه انقلاب اسلامی از نظر توانمندیهای مادی و معنوی، مجهزتر و متعالیتر شده است.
کیهان نوشت: هیچ جای تعجب نیست که آخرین خیانت این گروه، جنگ با عزم و اراده و روحیه امیدوار ملت ایران، به بهانه مصاف تیم ملی در جامجهانی بود. جنگی که موجب سرشکستگی بیسابقه خودشان شد.
علی ربیعی گفت: تاریخ معاصر گواهی میدهد هیچ دستاورد چشمگیری در پی خشونتهای فراوان در هیچ جامعهای به دست نیامده و در تلاطمهای سهمگین، نه تنها افقی جدید نمیگشاید بلکه حتی آرامشی برای حرکت رو به جلو خلق نمیکند.
یک فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: مواردی از جمله اینکه بلایای کشور به خارج نسبت داده شود یا اینکه بگویند از بس ما پیشرفت کردیم آنها توطئه می کنند از نکات عجیبی است که روزانه توسط مقامات کشور در رسانههای رسمی گفته میشود.
کیهان نوشت :در حالی که دبیر سابق حزب اتحاد ملت گفته بود خوشحالی کنندگان از باخت تیم ملی را نمیتوان هموطن حساب کرد، کانال تلگرامی این حزب از این باخت ابراز خوشحالی کرد.
تیم ملی در شرایطی پا به مسابقه گذاشت که دو ماه از ناآرامیها میگذشت و طبیعی است که افراد تحت تأثیر قرار بگیرند. اما مگر میتوان درون افراد را تغییر داد. همین اندازه که در مسابقات حضور فعال دارند، آیا قابل تقدیر نیست؟